Reclamă

Michelle Rodriguez se distrează în vacanță. Și-a etalat silueta într-un costum de baie din două piese

Michelle Rodriguez se distrează în vacanță. Aceasta a fost fotografiată la bordul unei ambarcațiuni de lux, alături de prezentatoarea italiană de televiziune Raffaella Zardo.

Publicat: 26 august 2021, 8:37 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:13

Acestea a fost pozate în zona orașului Porto Cervo. Cele două femei au practicat sporturi nautice. Mai apoi au stat la soare pentru a obține bronzul perfect pe care și-l dorește orice femeie, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michelle Rodriguez se distrează în vacanță

După ce au făcut baie în Marea Mediterană, Michelle și prietena ei au savurat un cocktail. Pe puntea ambarcațiunii, Michelle a purtat o mască curcubeu pe față, în timp ce Raffaella se uita la ea. De asemenea, vedeta a făcut și o serie de activități sportive și și-a arătat flexibilitatea chiar și în vacanță.

Vacanța vine la câteva săptămâni după ce vedeta a fost văzută filmând scene de acțiune pentru viitorul ei blockbuster Dungeons & Dragons în Irlanda de Nord. În luna iunie a acestui an, actrița a fost fotografiată în timp ce se lupta cu un „dragon” pentru a filma scene dramatice de luptă alături de Justice Smith și Chris Pine. Michelle, al cărei personaj nu a fost încă dezvăluit, s-a transformat în luptătoare, purtând o vestă blindată din bronz.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Michelle Rodriguez, cu o mască colorată pe față, la bordul unei ambarcațiuni de lux
e au făcut baie în Marea Mediterană, Michelle și prietena ei au savurat un cocktail / Profimedia Images
Reclamă

Noul film al lui Michelle Rodriguez

Filmul va fi regizat de Jonathan Goldstein și John Francis Daley și produs și finanțat de Hasbro / eOne și Paramount. Dungeons & Dragons este un joc de rol fantezist, conceput inițial de Gary Gygax și Dave Arneson. A fost publicat pentru prima dată în 1974 de Tactical Studies Rules, Inc.

Această versiune a Dungeons & Dragons a fost în lucru de mulți ani, cu Ansel Elgort producător și Rob Letterman în rolul de regizor. După o bătălie legală între Sweetpea Entertainment și Hasbro pentru drepturile de proprietate, filmul a fost mutat la Paramount, potrivit Variety. Chris McKay a fost adus ca regizor, dar a părăsit proiectul. În 2019, Goldstein și Daley au primit acest rol.

Reclamă

Dungeons and Dragons a fost adaptată pentru prima dată în 2000. Această versiune îi avea în rolurile principale pe Thora Birch, Kristen Wilson, Justin Whalin, Marlon Wayans și Jeremy Irons, însă nu s-a descurcat bine în box-office.

Michelle Rodriguez este o actriță și o scenaristă americană. Ea e cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Girlfight, The Fast and the Furious, Resident Evil, Battle: Los Angeles, Machete, S.W.A.T.. A mai fost în atenția publicului pentru distribuția în serialul de televiziune Lost.

Aceasta a fost de-a lungul timpului în atenția presei și datorită relațiilor sale amoroase. În anul 2001 a avut o relație cu colegul său din The Fast and The Furious, Vin Diesel. În anul 2003 a avut ceva pasager cu iubitul lui Kylie Minogue, Oliver Martinez. Cei doi au fost fotografiați împreună la una dintre faimoasele petreceri ale rapper-ului Puff Daddy. În anul 2006 a avut o relație cu fostul său coleg din S.W.A.T, Colin Farrell. Deși a fost cuplată cu mai mulți bărbați, în anul 2006 a declarat pentru Cosmopolitan că a experimentat relații cu ambele sexe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×