Reclamă

Timothée Chalamet și Kylie Jenner au devenit virali în mediul online după momentul de la Gala Globurilor de Aur 2024. Cei doi nu s-au ferit de fotografi atunci când s-au sărutat

Timothée Chalamet și Kylie Jenner au devenit virali în mediul online după momentul de la Globurile de Aur 2024. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional. Chalamet și Jenner nu se mai feresc de fotografi, iar relația lor este una publică.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 ianuarie 2024, 4:39

Apropiații cuplului au oferit mai multe informații despre relația celor doi. Chalamet și Jenner sunt to mai apropiați, iar acest lucru se observă din interacțiunile pe care le au în public, dar și în priva. În ciuda programului încărcat, amândoi fac eforturi pentru a susține relația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Timothée Chalamet și Kylie Jenner au devenit virali în mediul online

Timothée Chalamet și Kylie Jenner au avut parte de un moment romantic la Gala Globurilor de Aur. Actorul internațional s-a aflat printre cei nominalizați la premiile prestigioase, iar partenera sa a venit să îl susțină.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

„El este mereu alături de ea și o susține în cariera pe care o are. Kylie face și ea la fel și îi este alături în fiecare moment”, a spus o sursă apropiată cuplului pentru People.

Reclamă

Chalamet, în vârstă de 28 de ani, a invitat-o pe Jenner la evenimentul mult așteptat de anul acesta. Jenner, în vârstă de 26 de ani, a pozat alături de iubitul ei.

Cei doi au radiat de fericire la Gala Globurilor de Aur organizată la Beverly Hilton, Los Angeles. Paparazzi i-au surprins pe cei doi în timp ce se țineau de mână și se sărutau. Actorul din Wanka a fost nominalizat pentru rolul său ca Willy Wonka.

Chalamet a avut o apariție elegantă pe covorul roșu și s-a asigurat că partenerei sale nu îi lipsește nimic. Anul acesta o mulțime de vedete internaționale au surprins cu ținutele pe care le-au purtat pe covorul roșu la Gala Globurilor de Aur 2024.

Reclamă

Jenner și Chalament au ținut primele pagini după seara premiilor. Imaginile cu diva care îl mângâie pe iubitul ei pe piept sunt acum virale în mediul online.

Jenner nu s-a ferit să fie iubitoare și tandră cu cel pe care îl iubește. Deși la început au negat că ar avea o relație, lucrurile au devenit tot mai evidente în ultimul timp.

Timothée Chalamet și Kylie Jenner trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Timothée Chalamet și Kylie Jenner trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste. Zvonurile că cei doi ar avea o relație au apărut prima dată în presă în luna aprilie a anului 2023. Cuplul nu a vrut să vorbească despre acest lucru și multă vreme au negat aceste zvonuri, citează PageSix.

Fanii celor doi au putut să confirme relația lor de dragoste în momentul în care aceștia s-au afișat la concertul artistei Beyonce. Atunci au ținut primele pagini ale presei internaționale.

Cei doi s-au sărutat pasional în public și nu au ascuns o clipă gesturile tandre pe care și le-au oferit unul celuilalt. De la concertul artistei Beyonce, Timothée Chalamet și Kylie Jenner au avut mai multe apariții publice.

Cei doi au luat masa la Săptămâna Modei de La New York, iar ulterior au făcut o excursie pentru a participa la US Open 2023.

Chalamet a fost invitat inclusiv la petrecerea tradițională de Crăciun a familiei Kardashian-Jenner. Apropiații celor doi spun că Timothée Chalamet și Kylie Jenner sunt foarte fericiți împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×