Reclamă

Victoria Silvstedt a avut un moment Marilyn Monroe într-o rochie albă. Vedeta a participat la o petrecere pe iaht în St Barts

Victoria Silvstedt a avut un moment Marilyn Monroe într-o rochie albă. Vedeta a participat la o petrecere pe iaht în St Barts și toate privirile au fost ațintite asupra ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 ianuarie 2024, 7:38

Modelul suedez, în vârstă de 49 de ani, arăta absolut senzațional în rochia de culoare albă, cu decolteu adânc și cu accent pe talia ei minusculă. Ținuta a fost asortată cu o pereche de sandale metalice și un clutch.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Silvstedt a avut un moment Marilyn Monroe într-o rochie albă

Părul a fost lăsat liber pe spate și coafat lejer. Victoria și-a completat ținuta cu un colier simplu cu pandantiv din aur. Pe Instagramul ei, vedeta TV a publicat imagini în care pare că a avut un moment Marilyn Monroe în rochia albă.

În imaginile publicate, Victoria și-a arătat zâmbetul superb în timp ce se învârtea și-și etala picioarele tonifiate.

Victoria Silvstedt, cu un decolteu adânc
Vedeta a participat la o petrecere pe iaht în St Barts și toate privirile au fost ațintite asupra ei / Profimedia Images

Acestea imagini apar după ce Victoria și-a prezentat silueta sveltă în timp ce se bucura de o zi la plajă. Vedeta părea să fie bine dispusă, când a fost zărită în vacanță.

Reclamă

Modelul a purtat o rochie superbă din dantelă albă, etalându-și picioarele lungi tonifiate în crăpătura până la șold. Ea nu și-a putut șterge zâmbetul de pe fața, la plajă, când era fotografiată chicotind cu prietenii și familia.

Victoria, care are o relație cu omul de afaceri Maurice Dabbah din 2011, arăta incredibil în ținuta ei de plajă.

Modelul a publicat și pe Instagram câteva fotografii sexy din timpul călătoriei ei sărbători, în timp ce a pozat într-un bikini roșu.

Reclamă

Cine este partenerul frumoasei Victoria Silvstedt

Victoria și Maurice, care este numit unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Suedia, sunt într-o relație de lungă durată.

Maurice are 25 de ani de experiență în investiții imobiliare internaționale și deține portofolii importante în imobiliare în New York și Europa.

Este partenerul fondator al Empire Resorts, care a dezvoltat Monticello Casino & Raceway.

Victoria, care a petrecut o lungă pauză în sudul Franței în această vară, s-a bucurat de o perioadă lungă în lumina reflectoarelor. Ea a fost aleasă să-și reprezinte țara la concursul Miss World în 1993.

Ulterior, femeia de origine scandinavă a fost văzută de Hugh Hefner și a devenit Playboy Playmate.

De când cariera ei a crescut vertiginos, Victoria a modelat pentru unele dintre cele mai prestigioase case de modă din lume, inclusiv Chanel, Dior și Valentino.

În ciuda stilului ei de viață ca tânăr model, ea a dezvăluit că există o latură întunecată într-un interviu recent cu Female First.

Victoria a spus: „Am început foarte tânără să fac modelling la Paris, când aveam 18 ani. Îmi amintesc că mă înfometam ca să mă potrivesc în haine. A fost o experiență uimitoare, dar știi că am făcut spectacole pentru Valentino, Chanel. Dar nu mi s-a părut niciodată că era treaba mea, nu sunt ca un model slăbit, sunt mai curbată. A fost tortură, m-am supus înfometării, știi că mă chinuiesc”.

​”Ca fată tânără, nu poți accepta criticile. Tot ce auzi e „nu, nu, nu” și apoi m-am dus la Playboy. Acolo eram mult mai mare!”

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×