Reclamă

Victoria Silvstedt s-a relaxat la plajă în Miami. Vedeta a atras toate privirile atunci când a pozat în costum de baie

Victoria Silvstedt s-a relaxat la plajă în Miami. Vedeta a atras privirile tuturor atunci când a pozat într-un costum de baie minuscul. Blondina s-a bucurat de atenția primită de la fotografi și a pozat din cele mai bune unghiuri. Aceasta continuă să impresioneze cu fizicul său la vârsta de 49 de ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 decembrie 2023, 6:36

Victoria Silvstedt este una dintre femeile peste care trecerea timpului nu și-a lăsat amprenta. Artista s-a bucurat de timpul liber și a petrecut în compania iubitului său. Maurice Dabbah a fost cel care s-a asigurat că nu-i lipsește nimic blondinei sexy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Silvstedt s-a relaxat la plajă în Miami

Victoria Silvstedt a oferit p nouă lecție de stil. Chiar și atunci când alege să meargă la plajă, interpreta își afișează cele mai sexy ținute. De data aceasta s-a relaxat pe una dintre plajele din Miami. Fotografii au surprins-o pe blondă într-un costum de baie negru.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Victoria Silvstedt într-un costum de baie negru în timp ce se relaxează pe șezlong
Victoria Silvstedt a optat pentru un costum de baie negru / Profimedia Images

Peste acesta a ales să poarte o fustă neagră. Fusta cu dantelă i-a oferit divei o imagine completă. În mână a ținut o poșetă portocalie, iar în tot acest timp iubitul său s-a ocupat de închirierea unor șezlonguri. Blonda a ales să-și accesorizeze ținuta cu o pereche de ochelari de soare și un ceas de aur.

Reclamă

Fotografii nu au ratat ocazia de a o poza din cele mai bune unghiuri. Ea se numără printre vedetele care nu se feresc să-și ascundă vârsta, dar care arată incredibil în ciuda trecerii timpului.

Modelul dă dovadă de eleganță și stil ori de câte ori apare în public. În imaginile surprinse de fotografi, Victoria pare mai fericită ca niciodată.

Maurice Dabbah, iubitul artistei, pare că reușește să o facă pe aceasta fericită și împlinită. Presa de peste hotare scrie că aceasta are un program destul de aglomerat în această perioadă.

Reclamă

Victoria ar avea mai multe proiecte la care lucrează în prezent. Chiar dacă agenda ei este plină, diva știe cum să găsească un echilibru în viața sa și să își planifice uneori câte o vacanță de vis.

Cum a devenit cunoscută Victoria Silvstedt

Victoria Silvstedt și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în lumina reflectoarelor. Aceasta a fost aleasă să-și reprezinte țara la concursul Miss World, iar în acel moment popularitatea sa a crescut la nivel internațional. Diva s-a bucurat de această propunere în anul 1993.

Victoria  a apărut la scurt timp la brațul lui Hugh Hefner, iar ulterior presa internațională a început să scrie tot mai des despre blondă. Din acel moment cariera sa a crescut rapid, iar la scurt timp a fost invitată să pozeze pentru Playboy Playmate.

Victoria a lucrat ulterior ca model pentru unele dintre cele mai cunoscute case de modă din lume. Aceasta a defilat pentru branduri celebre precum Chanel, Dior și Valentino. Viața sa ca model a fost tot timpul în lumina reflectoarelor, însă Victoria a declarat în repetate rânduri faptul că a fost nevoită să facă mai multe sacrificii pentru a avea o carieră de succes.

Diva a început cariera de model la vârsta de 18 ani, iar acest lucru i-ar fi afectat programul unei adolescente normale.

Victoria a reapărut în lumina reflectoarelor în 2008, atunci când a apărut într-un reality show numit Victoria Silvstedt: My Perfect Life. Diva a încercat să se lanseze inclusiv în domeniul muzical, însă această pasiune s-a stins repede. În prezent se bucură de cele mai frumoase clipe alături de iubitul ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×