Reclamă

Victoria Silvstedt a purtat un crop top și o fustă mini pe plajă în Franța. Vedeta se distrează alături de iubitul ei, Maurice Dabbah

Vedeta în vârstă de 48 de ani a fost văzută la soare în sudul Franței, când ieșea din hotelul Eden Roc împreună cu partenerul ei Maurice Dabbah. Victoria Silvstedt a purtat un crop top și o fustă mini și a atras toate privirile. Atunci când s-a dezbrăcat în costum de baie, lucrurile s-au complicat și mai mult.

Publicat: 29 aprilie 2023, 6:57

Modelul suedez și-a făcut apariția spectaculoasă la soare, îmbrăcând un crop top de un albastru deschis, pe care l-a combinat cu detalii de broderie englezească. Arătând bronzată și tonifiată, în timp ce și-a afișat cu mândrie fizicul incredibil, Victoria nu a scăpat de privirile vigilente ale fotografilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Silvstedt a purtat un crop top și o fustă mini

Protejându-și ochii cu ochelari de soare maro supradimensionați, modelul s-a accesorizat cu o colecție de brățări din aur groase și un ceas masiv, scrie DailyMail.

A fost văzută rătăcind până la țărm împreună cu iubitul ei, omul de afaceri, Maurice. Acesta purta un tricou polo închis la culoare, pantaloni scurți negri și o șapcă de baseball deschisă la culoare.

Pe lângă faptul că frecventează St Tropez și Italia, personalitatea mass-media Victoria își petrece o mare parte a anului în orașul tropical St Barts.

Ea s-a bucurat de soare acolo mai multe luni pe an, rămânând în paradisul celebrităților vreme îndelungată. La fel ca o serie de alte vedete, Victoria se numără printre cei care călătoresc cu fidelitate în St Barts.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Victoria Silvstedt, într-o fustă cu broderie englezească și un top deschis la culoare
Victoria Silvstedt a purtat un crop top și o fustă mini și a atras toate privirile / Profimedia Images

Când a devenit cunoscută Victoria Silvstedt

Reclamă

Victoria s-a bucurat de o perioadă lungă în lumina reflectoarelor. Ea a fost aleasă să-și reprezinte țara la concursul Miss World în 1993. După ce a participat la concurs, femeia de origine scandinavă a fost văzută de Hugh Hefner. Victoria a devenit rapid Playboy Playmate.

De când cariera ei a crescut vertiginos, Victoria a lucrat ca model pentru unele dintre cele mai prestigioase case de modă din lume. Pe listă s-au aflat nume precum Chanel, Dior și Valentino.

În ciuda aspectului plin de farmec al stilului ei de viață ca tânăr model, ea a dezvăluit că există și o alăt latură. Într-un interviu cu Female First, vedeta a spus ce sacrificii a fost nevoită să facă.

Victoria a spus: „Am început foarte tânără să fiu model la Paris, când aveam 18 ani. Îmi amintesc că mă înfometam ca să mă potrivesc în haine. A fost o experiență uimitoare, dar știi că am făcut spectacole pentru Valentino, Chanel. A fost cu adevărat prestigios”.

De atunci a apărut de mai multe ori în revistă, dar și în alte publicații precum FHM, Glamour și GQ. Puțini sunt cei care știu însă că modelul cu forme de invidiat a vrut să devină medic veterinar. Mai apoi și-a dorit să facă schi. Din păcate, din cauza unui accident a fost nevoită să renunțe și la această pasiune.

Victoria a mai fost în lumina reflectoarelor în anul 2008. Ea a avut atunci un reality show care s-a numit Victoria Silvstedt: My Perfect Life. Deși a încercat și o carieră muzicală, Victoria a renunțat repede la acest vis. Acum își trăiește viața așa cum știe ea mai frumos.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×