Reclamă

Aisleyne Horgan Wallace a făcut plajă în Mexic. Vedeta se află singură în vacanță

Aisleyne Horgan Wallace a făcut plajă în Mexic. Vedeta internațională și-a etalat formele de invidiat într-un costum de baie dintr-o singură piesă. Blondina a pus imaginația bărbaților pe jar. Aceasta a pozat din toate unghiurile în timp ce a încercat să obțină bronzul perfect.

Publicat: 8 aprilie 2023, 6:21

Aisleyne Horgan Wallace știe cum să atragă atenția asupra sa. Vedeta de televiziune a ales să se bucure de vacanță singură, în Mexic. Aceasta a fost surprinsă de fotografi după ce a petrecut câteva ore bune pe o plajă din Mexic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aisleyne Horgan Wallace a făcut plajă în Mexic

Înainte de a pleca într-o călătorie de afaceri din Londra, Aisleyne Horgan Wallace s-a bucurat de timpul său liber pe o plajă din Mexic. Vedeta nu s-a sfiit să-și afișeze formele de invidiat într-un costum de baie. Aceasta a ales un costum minuscul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Aisleyne Horgan Wallace a ales un costum de baie minuscul din două piese
Aisleyne Horgan Wallace a ales un costum de baie sexy / Profimedia Images

Costumul de baie i-a acoperit cu greu formele voluptoase. Aisleyne Horgan Wallace a ales un costum crem la care a accesorizat câteva brățări.

Reclamă

Blondina a făcut plajă pentru a obține bronzul perfect, iar mai apoi a realizat o ședință foto. Aceasta a încercat să obțină imaginile perfecte pentru a le posta ulterior pe social media. Aisleyne Horgan Wallace își ține fanii la curent cu viața sa.

Aceasta face deseori postări pe Instagram. Aisleyne Horgan Wallace nu a renunțat nici la machiaj. Blondina superbă și-a pus în valoare frumusețea. Deși a fost singură în vacanță, aceasta nu a avut nicio problemă să se fotografieze singură.

Atunci când nu s-a pozat, blondina a ales să se relaxeze citind. Aceasta pare să fie pasionată de cărțile de dezvoltare personală.

Reclamă

O altă vedetă faimoasă care a fost surprinsă recent la plajă este Alessandra Ambrosio. Alessandra a mers în vacanță în Brazilia alături de familia sa.

Cine este și cu ce se ocupă Aisleyne Horgan Wallace

Aisleyne Horgan Wallace are o poveste de viață cu totul deosebită. Deși blondina a reușit să atingă succesul, aceasta a avut o copilărie dificilă. Părinții blondinei s-au separat când aceasta avea doar trei ani. Mama divei a obținut custodia, iar actrița a trăit alături de ea.

Aisleyne Horgan Wallace a ales să-și părăsească mama la vârsta de 16 ani. Vedeta de televiziune a intra în atenția publicului în 2006 după ce a început să apară în mai multe show-uri de televiziune din Marea Britanie.

De altfel, aceasta a și jucat în câteva producții locale. Înainte de a câștiga popularitatea în mediul online, diva a studiat în Londra unde a urmat cursurile unei universități de fashion și creație vestimentară. Blondina s-a născut în Londra și le-a petrecut cea mai mare parte a vieții acolo. În adolescență a fost spitalizată de mai multe ori din cauza unor probleme de sănătate.

A decis să locuiască singură la vârsta de 16 ani. Puțini știu că aceasta a devenit bună prietenă cu regretata Amy Winehouse. Cântăreața și blondina obișnuiau să fie foarte apropiate. Vedeta de televiziune a fost apropiată de prietenii și, însă nu a avut o relație foarte bună cu părinții ei.

Aceasta vorbește rareori despre familia sa în postările pe care le face în mediul online. Aisleyne Horgan Wallace nu este căsătorită în prezent.

Aceasta a avut mai multe relații de-a lungul timpului, însă niciuna nu a fost foarte serioasă. Vedeta preferă să se concentreze mai mult asupra carierei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×