Reclamă

Chantel Jeffries a făcut plajă în Miami. Vedeta a purtat un costum de baie roșu

Chantel Jeffries a făcut plajă în Miami. Vedeta internațională a fost fotografiată din toate unghiurile. Aceasta a ales să poarte un costum de baie minuscul. Diva a făcut senzație pe plajă cu silueta sa de invidiat. Mai mult, Chantel și-a schimbat complet look-ul.

Publicat: 19 martie 2023, 6:28

Chantel Jeffries a întors toate privirile asupra sa De data acesta s-a bcuurat de timpu liber pe o plajă din Miami. Vedeta a mers însoțită de un grup de prieteni. Aceasta s-a asigurat să își ține fanii la curent cu activitățile sale și a postat mai multe imagini pe contul personal de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chantel Jeffries a făcut plajă în Miami

Chantel Jeffries nu se sfiește să se pozeze în costume de baie. Vedeta are un fizic de invidiat și nu ratează nicio ocazie pentru a le arăta acest lucru și fanilor săi. De data aceasta diva a pozat într-un costum de baie minuscul. Chantel a ales culoarea roșie pentru costumul său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Chantel Jeffries a purtat un costum de baie roșu din două piese
Chantel Jeffries s-a bucurat de timpul liber pe o plajă din Maimia / Profimedia Images

Vedeta în vârstă de 30 de ani a lăsat la vedere și o colecție impresionantă de tatuaje. Fanii au remarcat imediat schimbarea de look.

Reclamă

Chantel a renunțat la părul său lung și blond și a optat pentru o coafură cu dreaduri. Deși are o carieră ca DJ, Chantel pozează pentru nenumărate brand-uri. Diva colaborează cu o mulțime de parteneri pentru a crea conținut pentru contul său de Instagram.

Cele mai recente imagini demonstrează că Jeffries eset mai concentrată ca niciodată asupra carierei sale. Chiar și atunci când se relaxa pe plajă, Jeffries era ocupată pentru a crea conținut pentru contul său de Instagram. Vedeta internațională adoră să-și petreacă timpul la plajă.

Aceasta este văzută deseori pe plajele din Miami alături de prietenii săi. Paparazzi nu au scutit-o nici de data aceasta din priviri. Diva a fost pozată din fiecare unghi. Imaginile cu silueta sa fac acum înconjurul internetului.

Reclamă

Chantel Jeffries are o siluetă de invidiat

Chantel Jeffries este una dintre mai apreciate artiste din mediul online. Cu o carieră de succes ca DJ, Chantel pare că știe perfect ce își dorește de la viitorul său. Vedeta are o siluetă de invidiat și nu de puține ori a pozat ca model pentru branduri de lux.

Vedeta muncește din greu pentru a-și păstra silueta de invidiat. Publicația Daily Mail a scris în trecut despre rutina sa de exerciții fizice. Diva merge deseori la sală și nu ratează antrenamentele de fitness. În trecut Chantel a încercat să-și îndepărteze și un tatuaj.

Aceasta este mult mai atentă cu modul în care arată trupul său. În ciuda programului aglomerat, Jeffries se asigură că are parte de o dietă echilibrată și de o rutină de exerciții fizice. Jeffries muncește din greu pentru aspectul său fizic.

Pe lângă antrenamentele cu greutăți, aceasta apelează la plimbările lungi și relaxante. În ceea ce privește viața personală, se pare că niciun bărbat nu a reușit să-i fure inima vedetei. Aceasta preferă să se concentreze asupra carierei sale.

Chantel nu acordă prioritate întâlnirilor în această perioadă a vieții și preferă să fie atentă la evoluția sa profesională. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×