Reclamă

Zodii care sunt prea slabe să iasă dintr-o relație toxică. Nativii care se detașează cu greu de partener

Astrele spun că există trei zodii care sunt prea slabe să iasă dintr-o relație toxică. Acești nativi se detașează cu greu de partener și nu reușesc să se impună atunci când au nevoie. Nativii aceștia nu se prețuiesc suficient și ajung să sufere din cauza lipsei de atenție din relație.

Publicat: 14 martie 2023, 11:45

Vin momente într-o relație când devenim conștienți de faptul că lucrurile nu mai amg în direcția potrivită. Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, aleg să meargă pe drumuri separate și să-și caute alți parteneri. Însă anumiți nativi din zodiac nu pot face acest pas. Ei aleg să rămână într-o relație toxică, indiferent de consecințele care ar putea să apară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care sunt prea slabe să iasă dintr-o relație toxică

Unii nativi din zodiac sunt curajoși și reușesc să oprească o relație atunci când aceasta nu mai funcționează. Însă există și multe zodii care se complac în situația în care se află din dorința de a nu rămâne singure.

Uneori amintirea trecutului fericit este mai puternică decât durerea momentului prezent.

Astfel, unii nativi preferă să închidă ochii atunci când partenerul de cuplu nu mai este la fel de tandru și iubitor.

Timpul își va spune cuvântul într-o astfel de relație, iar toxicitatea sa ar putea să ajungă să fie mult prea mult de suportat.

Reclamă

Taur

Taurii se numără printre principalele zodii care sunt prea slabe să iasă dintr-o relație toxică, scrie publicația Pinkvilla.com. Acești nativi adoră să fie pe placul celorlalți, motiv pentru care vor încerca să rămână într-o relație chiar dacă aceasta nu mai funcționează așa cum și-ar fi dorit.

Acești nativi sunt foarte atenți la sentimentele partenerilor și își pun tot sufletul în joc atunci când este vorba de o relație serioasă.

Reclamă

Taurii vor spera mereu că lucrurile între ei și partener se vor rezolva. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care vor rămâne într-o relație toxică până la final.

Săgetător

Săgetătorii sunt zodii de foc care iubesc cu multă pasiune. Acești nativi sunt dinamici și sunt îngrijorați în permanență ca cei din jurul lor să nu fie răniți. Săgetătorii își doresc ca partenerul de cuplu să se simtă cât mai bine în preajma lor.

Acest comportament poate să devină toxic la un moment dat. Săgetătorii ajung să uite de nevoile proprii și să se concentreze mult prea mult asupra celor din jurul lor.

Din teama de a nu le face rău partenerilor. Săgetătorii ajung să rămână într-o relație chiar și dacă aceasta nu mai funcționează în direcția în care își doresc.

Pești

Nativii din zodia Peștilor sunt calzi și iubitori. Acești nativi prioritizează întotdeauna nevoile celor în jurul lor. De multe ori Peștii se pun pe planul doi. Chiar dacă acești nativi simt că relația lor nu mai funcționează la fel, ei vor face tot posibilul ca partenerul de cuplu să fie fericit.

Peștii nu vor încerca niciodată să pună capăt unei relații, chiar dacă aceasta devine toxică. În schimb aceștia vor spera că lucrurile se vor rezolva într-un final cu bine și că relația va fi din nou ca la început.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×