Reclamă

Zodii care sunt prea slabe să iasă dintr-o relație toxică. Nativii care se detașează cu greu de partener

Astrele spun că există trei zodii care sunt prea slabe să iasă dintr-o relație toxică. Acești nativi se detașează cu greu de partener și nu reușesc să se impună atunci când au nevoie. Nativii aceștia nu se prețuiesc suficient și ajung să sufere din cauza lipsei de atenție din relație.

Publicat: 14 martie 2023, 11:45

Vin momente într-o relație când devenim conștienți de faptul că lucrurile nu mai amg în direcția potrivită. Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, aleg să meargă pe drumuri separate și să-și caute alți parteneri. Însă anumiți nativi din zodiac nu pot face acest pas. Ei aleg să rămână într-o relație toxică, indiferent de consecințele care ar putea să apară.

Zodii care sunt prea slabe să iasă dintr-o relație toxică

Unii nativi din zodiac sunt curajoși și reușesc să oprească o relație atunci când aceasta nu mai funcționează. Însă există și multe zodii care se complac în situația în care se află din dorința de a nu rămâne singure.

Uneori amintirea trecutului fericit este mai puternică decât durerea momentului prezent.

Astfel, unii nativi preferă să închidă ochii atunci când partenerul de cuplu nu mai este la fel de tandru și iubitor.

Timpul își va spune cuvântul într-o astfel de relație, iar toxicitatea sa ar putea să ajungă să fie mult prea mult de suportat.

Reclamă

Taur

Taurii se numără printre principalele zodii care sunt prea slabe să iasă dintr-o relație toxică, scrie publicația Pinkvilla.com. Acești nativi adoră să fie pe placul celorlalți, motiv pentru care vor încerca să rămână într-o relație chiar dacă aceasta nu mai funcționează așa cum și-ar fi dorit.

Acești nativi sunt foarte atenți la sentimentele partenerilor și își pun tot sufletul în joc atunci când este vorba de o relație serioasă.

Reclamă

Taurii vor spera mereu că lucrurile între ei și partener se vor rezolva. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care vor rămâne într-o relație toxică până la final.

Săgetător

Săgetătorii sunt zodii de foc care iubesc cu multă pasiune. Acești nativi sunt dinamici și sunt îngrijorați în permanență ca cei din jurul lor să nu fie răniți. Săgetătorii își doresc ca partenerul de cuplu să se simtă cât mai bine în preajma lor.

Acest comportament poate să devină toxic la un moment dat. Săgetătorii ajung să uite de nevoile proprii și să se concentreze mult prea mult asupra celor din jurul lor.

Din teama de a nu le face rău partenerilor. Săgetătorii ajung să rămână într-o relație chiar și dacă aceasta nu mai funcționează în direcția în care își doresc.

Pești

Nativii din zodia Peștilor sunt calzi și iubitori. Acești nativi prioritizează întotdeauna nevoile celor în jurul lor. De multe ori Peștii se pun pe planul doi. Chiar dacă acești nativi simt că relația lor nu mai funcționează la fel, ei vor face tot posibilul ca partenerul de cuplu să fie fericit.

Peștii nu vor încerca niciodată să pună capăt unei relații, chiar dacă aceasta devine toxică. În schimb aceștia vor spera că lucrurile se vor rezolva într-un final cu bine și că relația va fi din nou ca la început.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×