Reclamă

Cel mai bun moment pentru a manifesta. Cum poți aduce la realitate tot ceea ce ai visat

Specialiștii dezvăluie care este cel mai bun moment pentru a manifesta lucruri bune în viața ta. Aceștia au dezvăluit secretul prin care poți aduce la realizate tot ceea ce ai visat. Astrologia este direct implicată în manifestarea dorințelor tale.

Publicat: 20 februarie 2023, 6:15

Există o mulțime de metode prin care poți să te folosești de tainele astrologiei pentru a obține cu mai multă ușurință beneficiile acesteia și pentru a face Universul să lucreze în favoarea ta. Un efect benefic al  astrologiei apare atunci când înțelegi care este perioada exactă î care este recomandat să-ți manifești dorințele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bun moment pentru a manifesta

O mulțime de persoane vorbesc tot mai des despre legea atracției și despre modul în care poți să manifești în Univers ceea ce îți dorești.

Astrologia joacă un rol important în tot acest proces, scrie YourTango.com. Fiecare planetă este asociată unei anumite zile și unui anumit interval de timp. Astfel, atunci când manifești o dorință în Univers, trebuie să te asiguri că ești în armonie cu planetele și astrele.

Descoperă mai jos care sunt momentele oportune pentru a manifesta dragoste, bani și relații de lungă durată. Află cum poți lucra cu energiile astrelor în favoarea tași cum poți aduce orice vis la realitate pas cu pas.

Cel mai bun moment pentru a manifesta dragostea

Reclamă

Dragostea se află mereu pe lista de dorințe ale persoanelor din jurul nostru. Fiecare persoană și-a dorit la un moment dat un ”partener ideal”.

Venus este planeta dragostei și specialiștii spun că trebuie să te folosești de forța acestei planete pentru a obține ceea ce îți dorești. Energia planetei Venus este una feminin și te va ajuta să atingi dragostea la care ai visat.

Relațiile de iubire necesită și multă implicare din partea partenerilor de cuplu. Astrele pot să schimbe anumite direcții ale poveștilor de dragoste, dar nu pot susține o relație pentru mult timp. Efortul trebuie să vină din partea celor doi parteneri de cuplu.

Reclamă

Momentul oportun pentru a manifesta bani

Cine nu-și dorește o sursă de venit în plus? Specialiștii în astrologie spun că Jupiter, planate norocului și a abundenței, te poate ajuta să îți atingi obiectivele financiare. Jupiter guvernează casa banilor și te poți folosi de ajutorul acestei planete chiar și atunci când îți dorești un job nou.

Atunci când energia acestei planete este concentrată asupra zodiilor este momentul oportun să manifești dorințele legate de sfera financiară. Cele mai multe zodii norocoase sunt călăuzite în viață de energia planetei Jupiter. Astfel, nu ezita să te folosești de forța sa.

Cel mai bun moment pentru a manifesta relații de lungă durată

Aspectele sociale sunt foarte importante în viața unui individ. Când vine vorba de relații de prietenie de lungă durată este important să încerci să le manifești atunci când energia astrală este cea mai puternică.

Luna este cea care guvernează relațiile dintre oameni. Energia sa este foarte importantă. În momentele cu Lună Plină poți manifesta dorințele legate de prieteniile adevărate. Te invităm să afli mai multe despre Luna Plină în astrologie. Vezi cât de puternică este forța acesteia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×