Reclamă

Cel mai bun moment pentru a manifesta. Cum poți aduce la realitate tot ceea ce ai visat

Specialiștii dezvăluie care este cel mai bun moment pentru a manifesta lucruri bune în viața ta. Aceștia au dezvăluit secretul prin care poți aduce la realizate tot ceea ce ai visat. Astrologia este direct implicată în manifestarea dorințelor tale.

Publicat: 20 februarie 2023, 6:15

Există o mulțime de metode prin care poți să te folosești de tainele astrologiei pentru a obține cu mai multă ușurință beneficiile acesteia și pentru a face Universul să lucreze în favoarea ta. Un efect benefic al  astrologiei apare atunci când înțelegi care este perioada exactă î care este recomandat să-ți manifești dorințele.

Cel mai bun moment pentru a manifesta

O mulțime de persoane vorbesc tot mai des despre legea atracției și despre modul în care poți să manifești în Univers ceea ce îți dorești.

Astrologia joacă un rol important în tot acest proces, scrie YourTango.com. Fiecare planetă este asociată unei anumite zile și unui anumit interval de timp. Astfel, atunci când manifești o dorință în Univers, trebuie să te asiguri că ești în armonie cu planetele și astrele.

Descoperă mai jos care sunt momentele oportune pentru a manifesta dragoste, bani și relații de lungă durată. Află cum poți lucra cu energiile astrelor în favoarea tași cum poți aduce orice vis la realitate pas cu pas.

Cel mai bun moment pentru a manifesta dragostea

Reclamă

Dragostea se află mereu pe lista de dorințe ale persoanelor din jurul nostru. Fiecare persoană și-a dorit la un moment dat un ”partener ideal”.

Venus este planeta dragostei și specialiștii spun că trebuie să te folosești de forța acestei planete pentru a obține ceea ce îți dorești. Energia planetei Venus este una feminin și te va ajuta să atingi dragostea la care ai visat.

Relațiile de iubire necesită și multă implicare din partea partenerilor de cuplu. Astrele pot să schimbe anumite direcții ale poveștilor de dragoste, dar nu pot susține o relație pentru mult timp. Efortul trebuie să vină din partea celor doi parteneri de cuplu.

Reclamă

Momentul oportun pentru a manifesta bani

Cine nu-și dorește o sursă de venit în plus? Specialiștii în astrologie spun că Jupiter, planate norocului și a abundenței, te poate ajuta să îți atingi obiectivele financiare. Jupiter guvernează casa banilor și te poți folosi de ajutorul acestei planete chiar și atunci când îți dorești un job nou.

Atunci când energia acestei planete este concentrată asupra zodiilor este momentul oportun să manifești dorințele legate de sfera financiară. Cele mai multe zodii norocoase sunt călăuzite în viață de energia planetei Jupiter. Astfel, nu ezita să te folosești de forța sa.

Cel mai bun moment pentru a manifesta relații de lungă durată

Aspectele sociale sunt foarte importante în viața unui individ. Când vine vorba de relații de prietenie de lungă durată este important să încerci să le manifești atunci când energia astrală este cea mai puternică.

Luna este cea care guvernează relațiile dintre oameni. Energia sa este foarte importantă. În momentele cu Lună Plină poți manifesta dorințele legate de prieteniile adevărate. Te invităm să afli mai multe despre Luna Plină în astrologie. Vezi cât de puternică este forța acesteia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×