Reclamă

Cele mai iubite zodii. Cei 3 nativi pe care toată lumea îi place

Ele sunt într-adevăr cele mai iubite zodii, cele care au întotdeauna calități și succese pe toate planurile, fără a depune un efort considerabil. Dragostea înseamnă foarte multe lucruri pentru multe persoane. Indiferent că avem nevoie de vacanțe romantice sau pur și simplu o îmbrățișare este de ajuns, știm rxact ceea ce ne dorim de la viață.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 14 februarie 2023, 8:03

În spiritul faimoasei zile a iubirii, ceea ce ne readuce întotdeauna aminte că avem nevoie de afecțiune, am creat acest top cu cei trei nativi pe care toată lumea îi place. Este o listă cu zodii care nu duc niciodată lipsă de admiratori, prieteni, fani sau chiar urmăritori în social media. Nu este tocmai simplu să fii atât de admirat, însă aceste zodii par să aibă tot ceea ce își doresc

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai iubite zodii, potrivit specialiștilor

Dacă te numeri printre cele mai iubite zodii, potrivit specialiștilor, trebuie să știi că uneori eeforturile pe care le depuis pentru a rămâne în aceeași poziție sunt considerabile. Dragostea pare întotdeauna o scăpare pentru aceștia, un mod de a ieși dintr-o presiune socială care sugerează că nu au nicio legătură cu ceea ce se întâmplă de fapt în jurul lor.

Leu: 23 iulie – 22 august

În afara calităților fizice pe care le deține în permanență, nativul Leu știe cum să se facă îndrăgit de la primele conversații. Cu toate acestea, simplifică anumite conversații până în punctul în care nu se mai regăsește nicio sămânță de adevăr.

Acest semn zodiacal este îndrăgostit de tot ceea ce îl înconjoară. Propria dragoste nu este de ajuns. Nativii Leu reușesc întotdeauna să controleze casa creativității și a romantismului.

Reclamă

De aceea, tot ceea ce ține de iubire nu vine pe termen scurt pentru ei. Se așteaptă la multe gesturi din partea celor pe care îi iubesc, dar și oferă toate declarațiile înapoi, arată Yourtango.com.

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

E foarte greu să urăști un nativ Balanță, de aceea se află pe locul doi în top cele mai iubite zodii. Așa cum sugerează chiar simbolul zodiei, aceștia reușesc întotdeauna să înțeleagă ceea ce-și doresc ceilalți cu adevărat.

Reclamă

Ca orice semn de aer, se plictisește rareori de anumite conversații, însă știu când să-i lase și ceilalți să ia cuvântul. Atunci când există conflicte ce nu îi privesc direct sunt obiectivi în a găsi soluții pline de pace și înțelegere, spune Astrology.com.

Sunt maeștrii în a controla situațiile dificile și afirmațiile dure adresate în fața lor. Calitățile pe care le au îi ajută să fie perechea perfectă la nunți, înmormântări sau chiar petreceri de Crăciun.

Află totul despre nativul Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt recunoscuți pentru dorința lor de a petrece fiecare minun într-o distracție continuă. Nu se abține de la nimic și cu greu refuză o invitație. Nu-i poți reține pentru lungi perioade de timp, mai ales că au sentimentul care le spune că orice este posibil.

Conduși de planeta Jupiter, sunt plini de optimism și încredere. Caută întotdeauna să povestea cele mai fascinante istorii și înfloresc de fiecare dată poveștile originale. Cu toate acestea, sunt de părere că au puterea de a schimba stări și comportamente. Puțini o pot face la fel.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×