Reclamă

Numere norocoase în funcție de nume. Cum se calculează și cum le folosim

Numerele sunt o parte importantă a destinului pe care îl avem. La fel cum suntem influențați de zodia în care ne naștem, într-o măsură destinul ne este influențat și de acele numere norocoase în funcție de nume. Hai să aflăm mai multe despre ele, despre cum le calculăm și mai ales despre cum le folosim.

Publicat: 11 februarie 2023, 6:06

Te-ai gândit vreodată că un număr ar putea să-ți influențeze în mod direct viața? Chiar dacă pare greu de crezut, numerele sunt extrem de importante în destinul oricărei persoane. Până la finalul acestui articol vei învăța cum să-l calculezi pe al tău și cum poți să-l folosești pentru a te ajuta în viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numere norocoase în funcție de nume

Pentru a afla principalele numere norocoase în funcție de nume ai nevoie de câteva calcule simple. Pentru început trebuie să aconvertești literele din alfabet în numere. Uite mai jos asoceirea cifrelor cu litere conform publicației MyMathTables.com.

  • 1 – A, J , S
  • 2 – B, K, T
  • 3 – C, L, U
  • 4 – D, M, V
  • 5 – E, N, W
  • 6 – F, O, X
  • 7 – G, P, Y
  • 8 – H, Q, Z
  • 9 – I, R

Iată și un exemplu de calcul – Ana Ionescu = 1+5+1+9+6+5+5+1+3+3 = 39 -> 3+9=12 -> 1+2=3

Numerele 11 și 22 sunt considerate numere unice principale, iar cifrele acestora nu se adună între ele. Dacă după primul calcul rezultă numărul 11 sau 22, atunci acesta va rămâne numărul tău norocos. Cu un calcul simplu vei putea să afli care este numărul tău norocos, spune publicația InstaAstro.com.

Reclamă

Ce este un număr norocos

Adeseori numărul tău norocos este determinat de numele pe care îl ai. Semnificația numelui tău norocos face referire la caracteristicile și elementele numărului care îți determină destinul. Acest număr norocos este prezent pe tot parcursul vieții tale și te ajută să mergi mai departe în situațiile dificile.

Numărul norocos îți poate explica caracterul și temperamentul, dar îți poate clarifica și scopul vieții. Numerele norocoase sunt considerate a fi numere unice care transportă energie și vibrații pozitive. Se crede că sunt norocoase deoarece aduc noroc și succes pe diferite paliere ale vieții. Există mai multe feluri de a calcula un număr norocos.

Reclamă

Cea mai ușoară este aceea de a folosi numele tău. Calculatorul numerelor norocoase se bazează pe un set de reguli bine stabilite. Numerologia este cea care studiază semnificațiile secrete ale numerelor și modul în care acestea influențează viața și personalitatea oamenilor.

Ce reprezintă fiecare cifră norocoasă

Fiecare cifră are propria însemnătate. Astfel ea îți poate determina într-un fel sau altul destinul. Pentru că numărul norocos este important în viața unei persoane. Numerologii au stabilit și câteva caracteristici principale ale cifrelor norocoase.

1 – această cifră vorbește despre independență și individualitate. Atunci când întâlnești această cifră ia în considerare în ce domenii ești pregătită să activezi.

2-  această cifră semnalează sensibilitatea și răbdarea unei personae. Dacă cifra aceasta a părut mai des în viața ta, este posibil să te confrunți cu anumite provocări pe plan personal.

3- cifra trei pune accent pe fericirea sinelui. În cercul tău social ar putea să apară probleme dacă vezi această cifră tot mai des. Ia atitudine în raport cu cei din jurul tău.

4- cifra patru este frecventă în viața oamenilor organizați, care adoră să planifice fiecare moment. Dacă ai văzut recent această cifră este posibil să fie nevoie de o investigație amănunțită în zona sănătății. Este o cifră ce te îndeamnă la repaus.

5- această cifră vorbește despre o energie dinamică. Persoanele care văd des această cifră sunt aventuroase , responsabile și legate în permanență de natură. Această cifră influențează puternic viața nativilor din zodiile de apă.

6- cifra șase face referire la familie. Dacă o vezi tot mai des înseamnă că familia ta se află într-un punct liniștit și că lucrurile urmează să se îmbunătățească în viața ta.

7-în ciuda reputației sale, cifra șapte se consideră a fi una norocoasă. Aceasta semnifică progresul spiritual și căutarea cunoașterii.

8- cifra opt are legătură cu conexiunea stabilită cu lucrurile materiale din viața noastră. Este o cifră ce aduce vești bune pe plan material. Dacă o vezi tot mai des, atunci există posibilitatea ca în viața ta să apară un nou lucru de care aveai nevoie.

9-cifra concluziilor aduce cu sine și noi începuturi. Această cifră este văzută des de persoanele care au nevoie de un sfat înțelept.

0-zero este interpretat ca un loc gol sau unul cu un potențial infinit. Zero este închis și deschis în același timp.Este o cifră puternică ce apare în viața celor care au nevoie de un nou început.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Divertisment
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Ce a observat fotbalistul atunci când a atins-o pe Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Fotbalistul și Georgina Rodriguez au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au bucurat de momente de neuitat pe un iaht...
3
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
4
O femeie îmbrăcată într-o fustă de culoare neagră, pe un deal
Horoscop
3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dedicarea e cheia succesului
Ziua de 7 septembrie aduce schimbări pe toate planurile. Din punct de vedere astrologic, acesta este un moment pentru claritate. 3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dacă...
5
Două bucăți de ciocolată neagră umplută cu ciocolată albă amestecată cu fistic și nuci
Rețete
Ciocolată Dubai. Un desert de lux care poate fi preparat și acasă
Rețeta de ciocolată Dubai este cea a unui desert deosebit, inspirat din luxul și opulența orașului Dubai. Este cunoscut pentru combinațiile sale inedite de arome și pentru ingredientele de calitate premium. Această ciocolată conține...
PARTENERI
×