Reclamă

Numere norocoase în funcție de nume. Cum se calculează și cum le folosim

Numerele sunt o parte importantă a destinului pe care îl avem. La fel cum suntem influențați de zodia în care ne naștem, într-o măsură destinul ne este influențat și de acele numere norocoase în funcție de nume. Hai să aflăm mai multe despre ele, despre cum le calculăm și mai ales despre cum le folosim.

Publicat: 11 februarie 2023, 6:06

Te-ai gândit vreodată că un număr ar putea să-ți influențeze în mod direct viața? Chiar dacă pare greu de crezut, numerele sunt extrem de importante în destinul oricărei persoane. Până la finalul acestui articol vei învăța cum să-l calculezi pe al tău și cum poți să-l folosești pentru a te ajuta în viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numere norocoase în funcție de nume

Pentru a afla principalele numere norocoase în funcție de nume ai nevoie de câteva calcule simple. Pentru început trebuie să aconvertești literele din alfabet în numere. Uite mai jos asoceirea cifrelor cu litere conform publicației MyMathTables.com.

  • 1 – A, J , S
  • 2 – B, K, T
  • 3 – C, L, U
  • 4 – D, M, V
  • 5 – E, N, W
  • 6 – F, O, X
  • 7 – G, P, Y
  • 8 – H, Q, Z
  • 9 – I, R

Iată și un exemplu de calcul – Ana Ionescu = 1+5+1+9+6+5+5+1+3+3 = 39 -> 3+9=12 -> 1+2=3

Numerele 11 și 22 sunt considerate numere unice principale, iar cifrele acestora nu se adună între ele. Dacă după primul calcul rezultă numărul 11 sau 22, atunci acesta va rămâne numărul tău norocos. Cu un calcul simplu vei putea să afli care este numărul tău norocos, spune publicația InstaAstro.com.

Reclamă

Ce este un număr norocos

Adeseori numărul tău norocos este determinat de numele pe care îl ai. Semnificația numelui tău norocos face referire la caracteristicile și elementele numărului care îți determină destinul. Acest număr norocos este prezent pe tot parcursul vieții tale și te ajută să mergi mai departe în situațiile dificile.

Numărul norocos îți poate explica caracterul și temperamentul, dar îți poate clarifica și scopul vieții. Numerele norocoase sunt considerate a fi numere unice care transportă energie și vibrații pozitive. Se crede că sunt norocoase deoarece aduc noroc și succes pe diferite paliere ale vieții. Există mai multe feluri de a calcula un număr norocos.

Reclamă

Cea mai ușoară este aceea de a folosi numele tău. Calculatorul numerelor norocoase se bazează pe un set de reguli bine stabilite. Numerologia este cea care studiază semnificațiile secrete ale numerelor și modul în care acestea influențează viața și personalitatea oamenilor.

Ce reprezintă fiecare cifră norocoasă

Fiecare cifră are propria însemnătate. Astfel ea îți poate determina într-un fel sau altul destinul. Pentru că numărul norocos este important în viața unei persoane. Numerologii au stabilit și câteva caracteristici principale ale cifrelor norocoase.

1 – această cifră vorbește despre independență și individualitate. Atunci când întâlnești această cifră ia în considerare în ce domenii ești pregătită să activezi.

2-  această cifră semnalează sensibilitatea și răbdarea unei personae. Dacă cifra aceasta a părut mai des în viața ta, este posibil să te confrunți cu anumite provocări pe plan personal.

3- cifra trei pune accent pe fericirea sinelui. În cercul tău social ar putea să apară probleme dacă vezi această cifră tot mai des. Ia atitudine în raport cu cei din jurul tău.

4- cifra patru este frecventă în viața oamenilor organizați, care adoră să planifice fiecare moment. Dacă ai văzut recent această cifră este posibil să fie nevoie de o investigație amănunțită în zona sănătății. Este o cifră ce te îndeamnă la repaus.

5- această cifră vorbește despre o energie dinamică. Persoanele care văd des această cifră sunt aventuroase , responsabile și legate în permanență de natură. Această cifră influențează puternic viața nativilor din zodiile de apă.

6- cifra șase face referire la familie. Dacă o vezi tot mai des înseamnă că familia ta se află într-un punct liniștit și că lucrurile urmează să se îmbunătățească în viața ta.

7-în ciuda reputației sale, cifra șapte se consideră a fi una norocoasă. Aceasta semnifică progresul spiritual și căutarea cunoașterii.

8- cifra opt are legătură cu conexiunea stabilită cu lucrurile materiale din viața noastră. Este o cifră ce aduce vești bune pe plan material. Dacă o vezi tot mai des, atunci există posibilitatea ca în viața ta să apară un nou lucru de care aveai nevoie.

9-cifra concluziilor aduce cu sine și noi începuturi. Această cifră este văzută des de persoanele care au nevoie de un sfat înțelept.

0-zero este interpretat ca un loc gol sau unul cu un potențial infinit. Zero este închis și deschis în același timp.Este o cifră puternică ce apare în viața celor care au nevoie de un nou început.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×