Reclamă

4 zodii predispuse să-și înșele partenerii. Ce spun specialiștii despre acești nativi

Dacă vrei să știi care sunt acele 4 zodii predispuse să-și înșele partenerii, atunci ai venit în locul potrivit. Chiar dacă în relație ajunge să se instaleze plictiseala sau lucrurile nu mai funcționează ca înainte, nu trebuie să recurgem la astfel de situații. Cu toate acestea, există persoane care tind să adopte o atitudine diferită.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 31 ianuarie 2023, 9:41

Unele zodii sunt fidele pe viață, iar altele nu știu cum să-și mențină entuziasmul doar cu o singură persoană. Acești nativi sunt predispuși să calce strâmb într-o relație și să nu se gândească la consecințe decât după ce acestea au avut loc. În ciuda faptului că nu poți ține pe cineva legat toată viața, această manieră de a încheia lucrurile nu este tocmai una potrivită.

4 zodii predispuse să-și înșele partenerii

Există nativi care își creează un obicei din a fi într-o relație, dar a avea mai mulți parteneri în afara ei. Nu își pot ține dorințele în frâu, iar atunci apar gândurile lor nu mai funcționează decât într-o direcție. Specialiștii spun că semnul zodiacal ar putea indica dacă o anumită persoană poate fi loială toată viața sau dacă se îndreaptă spre păcat.

Gemeni

Printre cele 4 zodii predispuse să-și înșele partenerii se numără și nativii Gemeni. Aceștia nu suportă ideea de a intra într-o rutină și sunt tentați să caute fericirea în multe alte locuri. Relațiile pe termen lung nu îi avantajează, asta pentru că sunt în căutare de flexibilitate.

Pentru ei, plictiseala vine la pachet cu multe responsabilități pe care nu și le doresc asumate prea curând, arată Astrology.com. Dacă nu au parte de evenimente memorabile alături de persoana cu care sunt, tind să le caute ceva nou. Sunt însoțiți totuși de mustrări de conștiință.

Reclamă

Leu

Este binecunoscut faptul că nativii Leu vor întotdeauna să se afle în centrul atenției. Au nevoie întotdeauna de aprobarea persoanei iubite. Dacă nu primesc ceea ce își doresc, vor înșela fără nicio remușcare.

Aceștia se instalează cel mai bine în viața celor care îi venerează și vor să le urmeze pașii întocmai. Nu duc lipsă de admiratori, însă caută întotdeauna ceva mai bun pentru a fi satisfăcuți pe deplin, arată Yourtango.com. De fiecare dată când sunt puși în fața faptului împlinit, își spun că va fi pentru ultima oară când se va întâmpla acest lucru. Nu pot rezista totuși tentației.

Reclamă

Balanță

Printre cele 4 zodii predispuse să-și înșele partenerii se numără nativii Balanță. Aceștia caută întotdeauna răspunsurile potrivite și nu se simt vinovați. Deși înșeală, nu văd nicio urmă de îndoială a faptului că au făcut ceea ce trebuia.

În cazul în care se simt singure și partenerul de viață nu le îndeplinește cerințele, vor căuta alinare în alte părți. Această zodie este guvernată de planeta Venus, cea a frumuseții și plăcerii. De aceea, nu pot trece cu vederea un chip frumos. Țin să flirteze oricând găsesc această șansă.

Află totul despre zodia Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Pești

Cu toate că sunt sensibili și nu vor să rănească pe cei din jur, tind să înșele. Nu observă întotdeauna imaginea de ansamblu, așa că lucrurile tind să se agraveze în viața lor. Dacă nu sunt fericiți, nu își vor relata sentimentele, însă ajung să fie infideli.

Se îndrăgostesc repede, dar acest sentiment le trece la fel de repede. Ideea de a fi întotdeauna cu capul în nori le surâde, astfel că se cred într-o poveste continuă. Nu au curajul de a spune lucrurilor pe nume și aleg suferința în locul adevărului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×