Reclamă

4 zodii predispuse să-și înșele partenerii. Ce spun specialiștii despre acești nativi

Dacă vrei să știi care sunt acele 4 zodii predispuse să-și înșele partenerii, atunci ai venit în locul potrivit. Chiar dacă în relație ajunge să se instaleze plictiseala sau lucrurile nu mai funcționează ca înainte, nu trebuie să recurgem la astfel de situații. Cu toate acestea, există persoane care tind să adopte o atitudine diferită.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 31 ianuarie 2023, 9:41

Unele zodii sunt fidele pe viață, iar altele nu știu cum să-și mențină entuziasmul doar cu o singură persoană. Acești nativi sunt predispuși să calce strâmb într-o relație și să nu se gândească la consecințe decât după ce acestea au avut loc. În ciuda faptului că nu poți ține pe cineva legat toată viața, această manieră de a încheia lucrurile nu este tocmai una potrivită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

4 zodii predispuse să-și înșele partenerii

Există nativi care își creează un obicei din a fi într-o relație, dar a avea mai mulți parteneri în afara ei. Nu își pot ține dorințele în frâu, iar atunci apar gândurile lor nu mai funcționează decât într-o direcție. Specialiștii spun că semnul zodiacal ar putea indica dacă o anumită persoană poate fi loială toată viața sau dacă se îndreaptă spre păcat.

Gemeni

Printre cele 4 zodii predispuse să-și înșele partenerii se numără și nativii Gemeni. Aceștia nu suportă ideea de a intra într-o rutină și sunt tentați să caute fericirea în multe alte locuri. Relațiile pe termen lung nu îi avantajează, asta pentru că sunt în căutare de flexibilitate.

Pentru ei, plictiseala vine la pachet cu multe responsabilități pe care nu și le doresc asumate prea curând, arată Astrology.com. Dacă nu au parte de evenimente memorabile alături de persoana cu care sunt, tind să le caute ceva nou. Sunt însoțiți totuși de mustrări de conștiință.

Reclamă

Leu

Este binecunoscut faptul că nativii Leu vor întotdeauna să se afle în centrul atenției. Au nevoie întotdeauna de aprobarea persoanei iubite. Dacă nu primesc ceea ce își doresc, vor înșela fără nicio remușcare.

Aceștia se instalează cel mai bine în viața celor care îi venerează și vor să le urmeze pașii întocmai. Nu duc lipsă de admiratori, însă caută întotdeauna ceva mai bun pentru a fi satisfăcuți pe deplin, arată Yourtango.com. De fiecare dată când sunt puși în fața faptului împlinit, își spun că va fi pentru ultima oară când se va întâmpla acest lucru. Nu pot rezista totuși tentației.

Reclamă

Balanță

Printre cele 4 zodii predispuse să-și înșele partenerii se numără nativii Balanță. Aceștia caută întotdeauna răspunsurile potrivite și nu se simt vinovați. Deși înșeală, nu văd nicio urmă de îndoială a faptului că au făcut ceea ce trebuia.

În cazul în care se simt singure și partenerul de viață nu le îndeplinește cerințele, vor căuta alinare în alte părți. Această zodie este guvernată de planeta Venus, cea a frumuseții și plăcerii. De aceea, nu pot trece cu vederea un chip frumos. Țin să flirteze oricând găsesc această șansă.

Află totul despre zodia Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Pești

Cu toate că sunt sensibili și nu vor să rănească pe cei din jur, tind să înșele. Nu observă întotdeauna imaginea de ansamblu, așa că lucrurile tind să se agraveze în viața lor. Dacă nu sunt fericiți, nu își vor relata sentimentele, însă ajung să fie infideli.

Se îndrăgostesc repede, dar acest sentiment le trece la fel de repede. Ideea de a fi întotdeauna cu capul în nori le surâde, astfel că se cred într-o poveste continuă. Nu au curajul de a spune lucrurilor pe nume și aleg suferința în locul adevărului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×