Reclamă

Care sunt plăcerile tale vinovate în funcție de zodia în care te-ai născut. Explicațiile astrologilor

Astrologii descriu care sunt plăcerile tale vinovate în funcție de zodia în care te-ai născut. În termeni mai preciși, plăcerile vinovate sunt acele activități pe care le faci, care îți oferă plăcere, dar care îți generează și un sentiment minor de vinovăție.

Publicat: 20 ianuarie 2023, 7:54

Aceste plăceri vinovate nu se limitează doar la o anumită băutură sau la un desert. De fapt, este mai mult de atât. De la activități, la anumite produse scumpe, obiceiuri zilnice sau tipuri de comportamente în raport cu anumite persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care sunt plăcerile tale vinovate în funcție de zodia în care te-ai născut

În jurul termenului de plăceri vinovate s-au strâns adevărate comunități, mai ales în mediul online. Astrele recomandă ca fiecare nativ din zodiac să își trăiască viața echilibrat și să se mențină pe linia de plutire, ancorat în realitate. Rușinea pe care o experimentezi în momentul în care realizei că ai o plăcere vinovată este foarte posibil să îți obtureze starea de bucurie.

Descoperă care sunt plăcerile tale vinovate în funcție de zodia în care te-ai născut

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii din zodia Berbec nu detestă nimic mai mult decât plictiseala. De aceea, de cele mai multe ori aleg să provoace conflicte și certuri din motive infime. Astfel, nivelul tău de adrenalină crește și te vei simți intrigată de situația respectivă. Așadar, Berbecilor le place să forțeze limitele altor persoane și să testeze răbdarea celor din jur.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii sunt fanii cumpărăturilor online. În zodia Taur guvernează două case, cea a obiectelor de valoare și cea a respectului de sine.

De aceea, pentru nativii din zodia Taur este foarte important să nu le lipsească nimic. Fie că e vorba de obiecte folositoare sau nu, Taurii adoră să facă cumpărături.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Plăcerea vinovată a nativilor din zodia Gemeni este să piardă timp pe rețelele sociale. Gemenii au calități multiple, însă atunci când vine vorba de algoritmi, obiceiurile toxice nu mai pleacă de lângă tine.

Rețelele sociale sunt punctul tău sensibil și îți place să vezi care sunt ultimele noutăți, scrie New York Post.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Astrologii au explicat care sunt plăcerile tale vinovate în funcție de zodie, iar dacă semnul tău este Rac, atunci te confrunți cu șantajul emoțional. Ai tendința de a folosi traumele și durerea drept scuză ca cei din jurul tău să rămână legați de tine. Emoțiile tale sunt de neînțeles, iar acest lucru te neliniștește destul de des.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt atrași de adrenalină și caută mereu să primească dopamina de care au nevoie. Leii sunt zodii de foc, puternice care adoră să fie în centrul atenției. Ești foarte atentă la cum te prezinți în societate și vrei să atragi privirele tuturor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele adoră să aibă mereu dreptate, iar aceasta este plăcerea lor vinovată. Fecioara este semnul judecății instantanee sau al discernământului. De asemenea, argumentele celor din jur nu sunt suficiente pentru tine. Tinzi să ai impresia că știi adevărul absolut și nimic nu te poate clinti din loc.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele iubesc luxul și evită munca. Dacă ar fi posibil, ar fi minunat pentru tine să te bucuri de confort și răsfăț, fără să muncești deloc. Așadar, astrele susțin că plăcerea ta vinovată este somptuozitatea, dar nu pe banii tăi.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Astrologii au explicat care sunt plăcerile tale vinovate în funcție de zodia în care te-ai născut, iar Scorpionii adoră comediile romantice. Cu toate acestea, nu vei recunoaște această plăcere vinovată niciodată. Ești fana poveștilor de dragoste și a basmelor cu iubiri veșnice.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii din zodia Săgetător sunt guvernați de planeta Jupiter, potrivit Astrology.com. Aceasta semnifică planeta norocului și a optimismului. De aceea, plăcerea vinovată a Săgetătorilor este că trebuie să câștige mereu. Indiferent de mize, te simți împlinită atunci când îi învingi pe alții.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Plăcerea vinovată a Capricornilor este să își vadă dușmanii pierzând. Chiar dacă pare cinic, aceștia se simt împliniți atunci când cei răi primesc ceea ce merită.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsător iubesc să piardă timp urmărind show-uri de divertisment. Vărsătorului îi place să observe natura umană în toată dezordinea ei: trasul de păr, trădarea, supraviețuirea, tandrețea. Desigur, te simți mai bine să știi că toate aceste evenimente nu te implică și pe tine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Fiind ultimul semn din zodiac, Peștii au o sarcină grea de dus, mai exact bagajul psihic necontrolat al tuturor semnelor care îl preced. Astrologii au explicat care sunt plăcerile tale vinovate în funcție de zodie, iar dacă ești Pești, te simți vinovată pentru tot ce te încojoară, fără un motiv întemeiat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×