Reclamă

Care sunt plăcerile tale vinovate în funcție de zodia în care te-ai născut. Explicațiile astrologilor

Astrologii descriu care sunt plăcerile tale vinovate în funcție de zodia în care te-ai născut. În termeni mai preciși, plăcerile vinovate sunt acele activități pe care le faci, care îți oferă plăcere, dar care îți generează și un sentiment minor de vinovăție.

Publicat: 20 ianuarie 2023, 7:54

Aceste plăceri vinovate nu se limitează doar la o anumită băutură sau la un desert. De fapt, este mai mult de atât. De la activități, la anumite produse scumpe, obiceiuri zilnice sau tipuri de comportamente în raport cu anumite persoane.

Care sunt plăcerile tale vinovate în funcție de zodia în care te-ai născut

În jurul termenului de plăceri vinovate s-au strâns adevărate comunități, mai ales în mediul online. Astrele recomandă ca fiecare nativ din zodiac să își trăiască viața echilibrat și să se mențină pe linia de plutire, ancorat în realitate. Rușinea pe care o experimentezi în momentul în care realizei că ai o plăcere vinovată este foarte posibil să îți obtureze starea de bucurie.

Descoperă care sunt plăcerile tale vinovate în funcție de zodia în care te-ai născut

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii din zodia Berbec nu detestă nimic mai mult decât plictiseala. De aceea, de cele mai multe ori aleg să provoace conflicte și certuri din motive infime. Astfel, nivelul tău de adrenalină crește și te vei simți intrigată de situația respectivă. Așadar, Berbecilor le place să forțeze limitele altor persoane și să testeze răbdarea celor din jur.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii sunt fanii cumpărăturilor online. În zodia Taur guvernează două case, cea a obiectelor de valoare și cea a respectului de sine.

De aceea, pentru nativii din zodia Taur este foarte important să nu le lipsească nimic. Fie că e vorba de obiecte folositoare sau nu, Taurii adoră să facă cumpărături.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Plăcerea vinovată a nativilor din zodia Gemeni este să piardă timp pe rețelele sociale. Gemenii au calități multiple, însă atunci când vine vorba de algoritmi, obiceiurile toxice nu mai pleacă de lângă tine.

Rețelele sociale sunt punctul tău sensibil și îți place să vezi care sunt ultimele noutăți, scrie New York Post.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Astrologii au explicat care sunt plăcerile tale vinovate în funcție de zodie, iar dacă semnul tău este Rac, atunci te confrunți cu șantajul emoțional. Ai tendința de a folosi traumele și durerea drept scuză ca cei din jurul tău să rămână legați de tine. Emoțiile tale sunt de neînțeles, iar acest lucru te neliniștește destul de des.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt atrași de adrenalină și caută mereu să primească dopamina de care au nevoie. Leii sunt zodii de foc, puternice care adoră să fie în centrul atenției. Ești foarte atentă la cum te prezinți în societate și vrei să atragi privirele tuturor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele adoră să aibă mereu dreptate, iar aceasta este plăcerea lor vinovată. Fecioara este semnul judecății instantanee sau al discernământului. De asemenea, argumentele celor din jur nu sunt suficiente pentru tine. Tinzi să ai impresia că știi adevărul absolut și nimic nu te poate clinti din loc.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele iubesc luxul și evită munca. Dacă ar fi posibil, ar fi minunat pentru tine să te bucuri de confort și răsfăț, fără să muncești deloc. Așadar, astrele susțin că plăcerea ta vinovată este somptuozitatea, dar nu pe banii tăi.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Astrologii au explicat care sunt plăcerile tale vinovate în funcție de zodia în care te-ai născut, iar Scorpionii adoră comediile romantice. Cu toate acestea, nu vei recunoaște această plăcere vinovată niciodată. Ești fana poveștilor de dragoste și a basmelor cu iubiri veșnice.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii din zodia Săgetător sunt guvernați de planeta Jupiter, potrivit Astrology.com. Aceasta semnifică planeta norocului și a optimismului. De aceea, plăcerea vinovată a Săgetătorilor este că trebuie să câștige mereu. Indiferent de mize, te simți împlinită atunci când îi învingi pe alții.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Plăcerea vinovată a Capricornilor este să își vadă dușmanii pierzând. Chiar dacă pare cinic, aceștia se simt împliniți atunci când cei răi primesc ceea ce merită.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsător iubesc să piardă timp urmărind show-uri de divertisment. Vărsătorului îi place să observe natura umană în toată dezordinea ei: trasul de păr, trădarea, supraviețuirea, tandrețea. Desigur, te simți mai bine să știi că toate aceste evenimente nu te implică și pe tine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Fiind ultimul semn din zodiac, Peștii au o sarcină grea de dus, mai exact bagajul psihic necontrolat al tuturor semnelor care îl preced. Astrologii au explicat care sunt plăcerile tale vinovate în funcție de zodie, iar dacă ești Pești, te simți vinovată pentru tot ce te încojoară, fără un motiv întemeiat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×