Reclamă

Planeta Saturn în astrologie – semnificație și influență asupra zodiilor

A venit momentul să vorbim despre planeta Saturn în astrologie. Deși reușește de cele mai multe ori să aducă limitări și restricții, în cea mai mare parte influența sa ajută asupra concentrării atenției energiilor pozitive. Cei mai mulți dintre cunoscători preferă influența protectoare a planetei Jupiter, Saturn fiind văzută ca o judecătoare fără suflet.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 28 decembrie 2022, 9:06

Cu toate acestea, aici mintea ne este pusă la contribuție, iar concluziile trebuie trase cât mai repede. Acest astru obligă la înțelegerea cauzelor anumitor decizii luate și de obicei are o importanță karmică deosebită. Saturn face un tur zodiacal complet în aproximativ 28 de ani.

Planeta Saturn în astrologie

Are două domicilii, în Capricorn este semn feminin și de pământ, iar în Vărsător este semn masculin și de aer. Semnul de exaltare al planetei Saturn este Balanța, iar aici putem observa faptul că este singurul astru care are 3 locații ( domicilii și exaltare).

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Cu planeta Saturn în Berbec, nativii trebuie să depună eforturi colosale pentru a-și definitiva identitatea De cele mai multe ori pot face lucruri care îi vor răni pe ceilalți, doar pentru a-și dovedi anumite idei.

Punctul pozitiv aici este că se opun vehement la tot ceea ce este nou și tehnologizat, iar cheia către un viitor împlinit este cu singuranță întoarcerea către mama natură.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Planeta Saturn în astrologie are o influență deosebită asupra acestui semn zodiacal. Nativii Taur se concentreaza asupra propriilor posesiuni materiale. Acest lucru le poate limita viziunea asupra vieții. Ideile noi vin ca pietre mari de încercare, așa că rămân la cele pe care le cunosc deja. Cu toate acestea, dacă există un plan de viitor ce le surde, încearcă să îi ofere acestuia o formulă practică pentru a-l pune în aplicare.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Cu planeta Saturn în Gemeni se favorizeaza birocrația. Aici se lasă așteptate acțiunile concrete. Este stimulată creativitatea și inventivitatea și sunt prezentate la nivel înalt.

Cei care au întrebări, ezită să le adreseze de teamă că se vor face de râs. De cele mai multe ori, nu există alt moment mai prielnic.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cu planeta Saturn în Rac, nativii tind să aibă limitări în exprimarea sentimentelor. Relațiile de lungă durată au probleme și le marchează tot restul vieții. Amintirile persistente din copilărie par să îi urmărească în orice decizie, iar astfel viața în asamblul ei devine o oază de întrebări și răspunsuri. Căutarea sensului va deveni o prioritate pentru acest semn zodiacal.

Citește despre planeta Marte în astrologie. Semnificație și influență asupra zodiilor

Leu: 23 iulie – 22 august

Cu planeta Saturn în Leu, nativii vor fi întotdeauna sub influența celorlalți. Vor simți nevoia de aprobare la fiecare pas. Se vor simți nesiguri atunci când vor lua decizii solitare.

Vor trăi momente delicate chiar și atunci când vor cunoaște datele problemei și faptul că deciziile nu le aparțin. Ambiția de care dau dovadă îi va conduce totuși către o deschidere sufletească spre a-și depăși condiția.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Cu planeta Saturn în Fecioară, nativii vor ajunge să fie nemulțumiți de sine, dar și de cei din jur. Pot suferi transformări pentru a depăși această situație, însă odată ce vor trece de acest nivel nu se vor mai recunoaște pe sine, arată Astrology.com.

Pot dezvolta un perfecționism nemaiîntâlnit. Toate calitățile vor fi îndreptate către sfera profesională, acolo unde vor excela fără doar și poate. Nu vor exista obiecții în această arie a vieții lor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cu planeta Saturn în Balanță, nativii ajung să-i înțeleagă pe cei din jur mai bine decât o face oricine. Ajută însă nu vor să fie ajutați.

Manifestă armonie socială și își doresc fericire și pace pentru cei din jur. Cu toate acestea, se limitează doar la acele interacțiuni care le aduc un plus de valoare în viață, fără a ignora și restul cererilor, spune Yourtango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Cu planeta Saturn în Scorpion, nativii tind să-și reprime anumite sentimente ceea ce îi va duce uneori la o altă extremă. De obicei au misiuni extrem de dificile, însă odată ce realizează care sunt acestea, trec mai ușor peste ele. Pot fi persoane cu interese oculte, însă odată ce dau o formă practică viselor lor, se lasă duși de val și spun tot ce au pe suflet.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cu planeta Saturn în Săgetător, nativii tind să-și canalizeze energiile pozitive către realizarea tuturor planurilor profesionale.

De aceea, pot exista mici modificări în sfera sănătății. Lecția aici poate fi cumpătarea, iar o imagin de ansamblu poate spune cu exactitate care este motivul pentru care uneori este nevoie și de o pauză binemeritată.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cu planeta Saturn în Capricorn, nativii sunt capabili de sacrificii pe care nu le credeau posibile. Renunță de cele mai multe ori la propriile plăceri pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Pun mare preț pe empatie și comunicare. Restabilesc legături familiale pierdute și își doresc conexiune cu cei din jur. Își doresc să influențeze cât mai mulți oameni să-și găsească vocea interioară și să vorbească din suflet atunci când își doresc ceva.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Cu planeta Saturn în Vărsător, nativii ajung să fie limitați în exprimare și libertate. Nu se mai simt atât de capabili și vor să aibă din nou acea puterea care i-a făcut cunoscuți.

Deși aderă la idealuri mărețe, nu li se permită să vadă lucrurile decât în sensul deja stabilit. Reușesc totuși să trezească interesul pentru cunoaștere și schimbare socială.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Cu planeta Saturn în Pești, nativii se confruntă cu experiențe în contradictoriu. În relații vor să fie șefi, iar la locul de muncă nu știu să se impună.

Experiențele pe care le trăiesc rareori le aduc bucurii, iar de cele mai multe ori tind să se închidă în sine. Au puncte de vedere confuze, însă de cele mai multe ori le exprimă cu foarte mare fermitate și încredere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×