Reclamă

Planeta Saturn în astrologie – semnificație și influență asupra zodiilor

A venit momentul să vorbim despre planeta Saturn în astrologie. Deși reușește de cele mai multe ori să aducă limitări și restricții, în cea mai mare parte influența sa ajută asupra concentrării atenției energiilor pozitive. Cei mai mulți dintre cunoscători preferă influența protectoare a planetei Jupiter, Saturn fiind văzută ca o judecătoare fără suflet.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 28 decembrie 2022, 9:06

Cu toate acestea, aici mintea ne este pusă la contribuție, iar concluziile trebuie trase cât mai repede. Acest astru obligă la înțelegerea cauzelor anumitor decizii luate și de obicei are o importanță karmică deosebită. Saturn face un tur zodiacal complet în aproximativ 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Planeta Saturn în astrologie

Are două domicilii, în Capricorn este semn feminin și de pământ, iar în Vărsător este semn masculin și de aer. Semnul de exaltare al planetei Saturn este Balanța, iar aici putem observa faptul că este singurul astru care are 3 locații ( domicilii și exaltare).

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Cu planeta Saturn în Berbec, nativii trebuie să depună eforturi colosale pentru a-și definitiva identitatea De cele mai multe ori pot face lucruri care îi vor răni pe ceilalți, doar pentru a-și dovedi anumite idei.

Punctul pozitiv aici este că se opun vehement la tot ceea ce este nou și tehnologizat, iar cheia către un viitor împlinit este cu singuranță întoarcerea către mama natură.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Planeta Saturn în astrologie are o influență deosebită asupra acestui semn zodiacal. Nativii Taur se concentreaza asupra propriilor posesiuni materiale. Acest lucru le poate limita viziunea asupra vieții. Ideile noi vin ca pietre mari de încercare, așa că rămân la cele pe care le cunosc deja. Cu toate acestea, dacă există un plan de viitor ce le surde, încearcă să îi ofere acestuia o formulă practică pentru a-l pune în aplicare.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Cu planeta Saturn în Gemeni se favorizeaza birocrația. Aici se lasă așteptate acțiunile concrete. Este stimulată creativitatea și inventivitatea și sunt prezentate la nivel înalt.

Cei care au întrebări, ezită să le adreseze de teamă că se vor face de râs. De cele mai multe ori, nu există alt moment mai prielnic.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cu planeta Saturn în Rac, nativii tind să aibă limitări în exprimarea sentimentelor. Relațiile de lungă durată au probleme și le marchează tot restul vieții. Amintirile persistente din copilărie par să îi urmărească în orice decizie, iar astfel viața în asamblul ei devine o oază de întrebări și răspunsuri. Căutarea sensului va deveni o prioritate pentru acest semn zodiacal.

Citește despre planeta Marte în astrologie. Semnificație și influență asupra zodiilor

Leu: 23 iulie – 22 august

Cu planeta Saturn în Leu, nativii vor fi întotdeauna sub influența celorlalți. Vor simți nevoia de aprobare la fiecare pas. Se vor simți nesiguri atunci când vor lua decizii solitare.

Vor trăi momente delicate chiar și atunci când vor cunoaște datele problemei și faptul că deciziile nu le aparțin. Ambiția de care dau dovadă îi va conduce totuși către o deschidere sufletească spre a-și depăși condiția.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Cu planeta Saturn în Fecioară, nativii vor ajunge să fie nemulțumiți de sine, dar și de cei din jur. Pot suferi transformări pentru a depăși această situație, însă odată ce vor trece de acest nivel nu se vor mai recunoaște pe sine, arată Astrology.com.

Pot dezvolta un perfecționism nemaiîntâlnit. Toate calitățile vor fi îndreptate către sfera profesională, acolo unde vor excela fără doar și poate. Nu vor exista obiecții în această arie a vieții lor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cu planeta Saturn în Balanță, nativii ajung să-i înțeleagă pe cei din jur mai bine decât o face oricine. Ajută însă nu vor să fie ajutați.

Manifestă armonie socială și își doresc fericire și pace pentru cei din jur. Cu toate acestea, se limitează doar la acele interacțiuni care le aduc un plus de valoare în viață, fără a ignora și restul cererilor, spune Yourtango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Cu planeta Saturn în Scorpion, nativii tind să-și reprime anumite sentimente ceea ce îi va duce uneori la o altă extremă. De obicei au misiuni extrem de dificile, însă odată ce realizează care sunt acestea, trec mai ușor peste ele. Pot fi persoane cu interese oculte, însă odată ce dau o formă practică viselor lor, se lasă duși de val și spun tot ce au pe suflet.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cu planeta Saturn în Săgetător, nativii tind să-și canalizeze energiile pozitive către realizarea tuturor planurilor profesionale.

De aceea, pot exista mici modificări în sfera sănătății. Lecția aici poate fi cumpătarea, iar o imagin de ansamblu poate spune cu exactitate care este motivul pentru care uneori este nevoie și de o pauză binemeritată.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cu planeta Saturn în Capricorn, nativii sunt capabili de sacrificii pe care nu le credeau posibile. Renunță de cele mai multe ori la propriile plăceri pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Pun mare preț pe empatie și comunicare. Restabilesc legături familiale pierdute și își doresc conexiune cu cei din jur. Își doresc să influențeze cât mai mulți oameni să-și găsească vocea interioară și să vorbească din suflet atunci când își doresc ceva.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Cu planeta Saturn în Vărsător, nativii ajung să fie limitați în exprimare și libertate. Nu se mai simt atât de capabili și vor să aibă din nou acea puterea care i-a făcut cunoscuți.

Deși aderă la idealuri mărețe, nu li se permită să vadă lucrurile decât în sensul deja stabilit. Reușesc totuși să trezească interesul pentru cunoaștere și schimbare socială.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Cu planeta Saturn în Pești, nativii se confruntă cu experiențe în contradictoriu. În relații vor să fie șefi, iar la locul de muncă nu știu să se impună.

Experiențele pe care le trăiesc rareori le aduc bucurii, iar de cele mai multe ori tind să se închidă în sine. Au puncte de vedere confuze, însă de cele mai multe ori le exprimă cu foarte mare fermitate și încredere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×