Reclamă

Planeta Marte în astrologie – semnificație și influență asupra zodiilor

Dacă vorbim despre planeta Marte în astrologie, trebuie să cunoaștem faptul că este planeta masculinității. Are o influență directă asupra vieții fiecăruia dintre noi, fiind considerată un simbol al energiei. Vibrația acestui astru înseamnă activitate, efort intens și inițiative care în general deschid noi oportunități.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 2 decembrie 2022, 9:23

Este singura dintre planetele individuale ce are nevoie de 2 ani și 4 luni pentru a face turul complet al zodiacului. Dacă Soarele parcurge de două ori zodiacul, atunci Marte îl parcurge o dată. Dacă într-un anumit an găsim opoziția Soare – Marte, următorul an vom avea conjuncția Soare – Marte. Această planetă are două domicilii. Când vorbim despre cel feminin, vedem că acesta este în Scorpion, iar cel masculin este în Berbec.

Planeta Marte în astrologie. Semnificație și influență asupra zodiilor

Vedem la planeta Marte gesturi și fapte pline de energie, realizate într-o tensiune de nedescris. Are o semnificație deosebită în relațiile de prietenie, dar și cele sexuale. Avem aici semnul organizării și al autorității.

Este ca un vulcan ce trebuie eliberat și canalizat. Se aprinde atunci când ne dorim rezistență, persistență și disciplină. Vom vedea aici moduri de gestionare a frustrării și conflictelor. Marte influențează foarte mult felul în care inițiezi o noapte sau o întâlnire romantică.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec influențați direct de planeta Marte sunt extrem de energici și își doresc realizate multe planuri. Cu toate acestea, reușesc să înceapă toate lucrurile, însă nu și să le ducă la bun sfârșit. Sunt cei care vor dorințe puse în practică. Acest astru îndeamnă la acțiune prin forțe proprii, fără ajutor din afară. Aici Marte are o influență agresivă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

În acest semn zodiacal, influența lui Marte are o manifestare deficitară. Se concentrează pe lucrurile deja dobândite, fără a se gândi la noi oportunități.

Este un semn că se confruntă cu propriile dorințe, ceea ce nu aduce un mare progres pentru viitor, spune Yourtango.com. Avem și creativitate, ceea ce poate aduce o evoluție în relațiile de afecțiune și pasiune.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii Gemeni, planeta Marte sub acest semn zodiacal reprezintă munca la nivel intelectual. Regăsim de altfel mult curaj, însă fără asumarea responsabilităților. Avem rezultate excelente în promovarea ideilor noi, chiar și atunci când sunt arătate în medii ostile. Aici, dorințele tind să se transforme într-un fel cu totul nou, ceea ce reprezintă începutul.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În Rac, planeta Marte se regăsește deficitară. Fiind în opoziție cu semnul de exaltare, căderea este atenuată aici de concentrarea mai multor energii. Acțiunile acestor nativi sunt mult concentrate spre trecut, fiind un factor de stres. Dorințele nativului sunt întotdeauna comparate cu cele care au existat și nu au reușit să se îndeplinească. Astfel regăsim și urme ale unor depresii profunde, netratate corespunzător.

Leu: 23 iulie – 22 august

În zodia Leu, planeta Marte este mult mai bine plasată. Avem aici semnul de foc plin de energie, voință și idei generoase și nobile, arată Astrology.com. Manifestă principii de noblețe și recunoaște atunci când locul său este într-o anumită încăpere sau nu. Avem aici nuanțe creative, inclusiv la nivel afectiv și senzual. Se pot transforma în realitate doar în relație cu un alt nativ de acest gen.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Aici trebuie să punctăm faptul că energia planetei Marte se împrăștie în detalii mărunte care cer un efort considerabil. Poziția nativului Fecioară este întotdeauna defensivă, ceea ce poate duce la nemulțumiri și atitudini critice. Cei născuți în această perioadă sunt dornici să-și ducă munca la bun sfârșit, însă trebuie să execute fiecare misiune la nivel macro.

Citește despre personalitatea bărbatului Fecioară și află care este femeia perfectă pentru acesta

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Aici regăsim o disponibilitate pentru controverse și păreri în contradictoriu. Nativii Balanță sunt dispuși să rămână înconjurați de oameni pentru a le crește ideea de confort și iubire. Marte pe acest palier aduce idei noi, dar și unele ce se regăsesc în subconștient. Acest semn zodiacal este gata să piardă conflicte pentru a-și ajuta semenii.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru nativii Scorpion, luna Marte vine cu energii psihice feminine. Sunt cele care ne alimentează puterea de bine sau rău. Astfel putem alege în ce tabără să ne alăturăm. Poate fi dificil de stăpânit acest astru în astfel de condiții. Dorința este punctul forte aici și nu se poate întâmpla nimic spre a o stăpâni. Totuși, efectele unora dintre acestea pot fi devastatoare.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Avem aici încă o poziție pasională a lui Marte, în zodia Scorpion. Alimintează dorința de progres și continuă să aibă experiențe și aventuri ce aduce pe de-o parte beneficii, iar pe cealaltă parte dezamăgiri. Acești nativi țin extrem de mult la propriile dorințe și tind să treacă peste orice obstacol pentru a și le îndeplini. Avem un spirit intelectual și spiritual ce se deosebește foarte ușor printre ceilalți.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

În zodia Capricorn regăsim cea mai autoritară poziție a planetei Marte. Aici energiile se manifestă la un nivel social, reorganizând mediul din care face parte acest nativ. Simulează acțiune în momentele critice, dar și în poziții ce afectează direct personalitatea sa. Avem expresii sociale înalte, dar și afirmări de sine ce pot să ridice semne de întrebare la prima vedere.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

În zodia Vărsător, regăsim planeta Marte către peregrinaj. Este o poziție neutră a sa, iar aici sunt dirijate emoțiile fără prea mare efort. Aceasta aduce situații nonconformiste  și seamănă germenii unor idei pentru viitor. Nativii de aici regăsesc foarte rar satisfacții concrete și vor să se îndrepte spre alte provocări atunci când una dintre acestea s-a finalizat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Atunci când avem planeta Marte în zodia Pești se întâmplă deseori situații în contradictori și destul de alunecoase. Acțiunile acestui nativ se bazează întotdeauna pe credință și compasiune, lăsând deseori rațiune pe planul numărul doi. Cu toate acestea, nu există piedici în concretizarea dorințelor. De asemenea, găsim soluții practice pline de farmec și mister.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
2
Un bărbat și o femeie sunt îndrăgostiți și stau pe malul apei în timp ce peste ei se formează harta astrală a nativilor din zodiac
Horoscop
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Află care sunt zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață, chiar dacă sunt persoane tandre. Anumiți nativii din zodiac se tem de angajamente, căsătorii sau pur și simplu să se îndrăgostească. Din acest...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
4
Kate Middleton și Prințul William, la un eveniment cu reprezentanții BAFTA, în ținute elegante
Divertisment
Kate Middleton a apărut într-un costum roșu, cu pantaloni. Prințul și Prințesa de Wales au mers la o întâlnire cu reprezentanții BAFTA
Kate Middleton a apărut într-un costum roșu, cu pantaloni. Prințul și Prințesa de Wales au mers la o întâlnire cu reprezentanții BAFTA. Acest eveniment a fost organizat înainte de lansarea campaniei lui Kate, „Shaping...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×