Reclamă

Personalitatea bărbatului Fecioară și femeia perfectă pentru acesta

Nu trebuie să privim niciodată personalitatea bărbatului Fecioară fără a ne gândi la cel mai analitic, organizat și prudent nativ. Tot ceea ce realizează acesta, trebuie să fie perfect. Cum nu există astfel de persoane, oricât am încerca să găsim, va rămâne întotdeauna cu un gol ce va fi foarte greu de umplut pe timpul vieții.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 29 noiembrie 2022, 7:27
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă, roz în pădure
Nu trebuie să privim niciodată personalitatea bărbatului Fecioară fără a ne gândi la cel mai analitic, organizat și prudent nativ. / Shutterstock.com

Zodia Fecioară guvernează o perioadă a recoltelor, a bogăției și a împlinirilor pe toate planurile. Acesta este motivul pentru care caută întotdeauna ca toate lucrurile să fie bine puse la punct. În Evul Mediu acesta nativ semnifică simbolul purității și al fertilității.

Cu toate acestea, la un moment dat s-a vorbit și despre zeul mitologic Sfinx, căruia îi plăceau ghicitorile. De aceea, bărbaților născuți sub acest semn le place să pună totul sub semnul întrebării.

Personalitatea bărbatului Fecioară

Dacă vorbim despre personalitatea bărbatului Fecioară, trebuie cunoscut faptul că aceștia despică firul în patru și caută întotdeauna cele mai plauzibile răspunsuri pentru întrebările lor. Are polaritate negativă, la fel ca și Taurul sau Scorpionul. Domină cea de-a șasea casă a zodiacului, aceasta fiind casa muncii și a sănătății. Influențează vitalitatea tuturor cu munca lor de zi cu zi. Este ultima zodie de vară și începe din 23 august până la 21 septembrie.

Este o perioadă bogată în care se culeg roade, reprezentând astfel începutul toamnei. Este o zodie de Pământ ce se schimbă foarte ușor. Are o capacitate extraordinară de a se adapta unor situații noi, deși în viață are reguli clare și concise, spune Astrology.com.

Nu suportă surprizele, nu îi plac oamenii nehotărâți, dar nici dezordinea sau lucrurile neprevăzute. Acești bărbați pun accentul pe gândirea profundă înainte de a face un pas către romantism. Sunt modești, meticuloși, organizați, firi practice, dar și muncitoare. Este cel mai atent la detalii și îți dă seama din primele minute dacă îi placi sau nu.

Reclamă

Poate vedea imediat orice defect al persanei de lângă el și este foarte perspicace. Nu rezonează cu toți cei care intră în discuții, dar acceptă și opinii diferite. Este foarte prudent și nu își asumă niciodată riscuri dacă nu știe cu exactitate ceea ce urmează.

Calculează fiecare amănunt și nu face niciun pas dacă nu știe că are de câștigat. Este prudent atât cu banii, cât și cu iubirea. Este introvertit și așteaptă ca persoana de lângă el să facă primul pas.

Află totul despre nativul Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Reclamă

Bărbatul din zodia Fecioară este foarte curios

Având o personalitate foarte analitică, bărbatul din zodia Fecioară caută întotdeauna lucruri noi de asimilat, de învățat, chiar și de citit. Curiozitatea sa îl face să fie deschis către știință sau orice altfel de studiu atât din tendințe cât și din trecut, arată Yourtango.com.

De cele mai multe ori cade pradă gândurilor și se lasă prizonierul lor. Abilitățile de introspecție îi pot fi de un real ajutor sau chiar îi pot îngreuna parcursul. În cazul în care nu se transformă într-o personalitate puternică, poate fi măcinat de analizele pe care le realizează în propria minte.

Personalitatea sa este strâns legată de natură ceea ce îl face un împătimit al ieșirilor în aer liber. Își dorește să trăiască departe de agitația orașului. Îi place foarte mult grădinăritul, iar Pământul este un element ce vine în favoarea sa. Admiră femeile oneste, generoase și prietenoase. Caută o parteneră care să îi fie în primul rând confidentă și care să nu îl judece.

Își dorește să cunoască foarte multe detalii despre femeia cu care este și își tratează partenera ca pe un egal. Cel mai probabil este atras de tipologii cu mult diferite față de personalitatea sa. Îl poți vedea cu o parteneră foarte copilăroasă sau chiar cu una extrem de matură. De asemenea, s-ar putea simți îngrădit de femeile din zodiile fixe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×