Reclamă

Personalitatea bărbatului Fecioară și femeia perfectă pentru acesta

Nu trebuie să privim niciodată personalitatea bărbatului Fecioară fără a ne gândi la cel mai analitic, organizat și prudent nativ. Tot ceea ce realizează acesta, trebuie să fie perfect. Cum nu există astfel de persoane, oricât am încerca să găsim, va rămâne întotdeauna cu un gol ce va fi foarte greu de umplut pe timpul vieții.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 29 noiembrie 2022, 7:27

Zodia Fecioară guvernează o perioadă a recoltelor, a bogăției și a împlinirilor pe toate planurile. Acesta este motivul pentru care caută întotdeauna ca toate lucrurile să fie bine puse la punct. În Evul Mediu acesta nativ semnifică simbolul purității și al fertilității.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, la un moment dat s-a vorbit și despre zeul mitologic Sfinx, căruia îi plăceau ghicitorile. De aceea, bărbaților născuți sub acest semn le place să pună totul sub semnul întrebării.

Personalitatea bărbatului Fecioară

Dacă vorbim despre personalitatea bărbatului Fecioară, trebuie cunoscut faptul că aceștia despică firul în patru și caută întotdeauna cele mai plauzibile răspunsuri pentru întrebările lor. Are polaritate negativă, la fel ca și Taurul sau Scorpionul. Domină cea de-a șasea casă a zodiacului, aceasta fiind casa muncii și a sănătății. Influențează vitalitatea tuturor cu munca lor de zi cu zi. Este ultima zodie de vară și începe din 23 august până la 21 septembrie.

Este o perioadă bogată în care se culeg roade, reprezentând astfel începutul toamnei. Este o zodie de Pământ ce se schimbă foarte ușor. Are o capacitate extraordinară de a se adapta unor situații noi, deși în viață are reguli clare și concise, spune Astrology.com.

Nu suportă surprizele, nu îi plac oamenii nehotărâți, dar nici dezordinea sau lucrurile neprevăzute. Acești bărbați pun accentul pe gândirea profundă înainte de a face un pas către romantism. Sunt modești, meticuloși, organizați, firi practice, dar și muncitoare. Este cel mai atent la detalii și îți dă seama din primele minute dacă îi placi sau nu.

Reclamă

Poate vedea imediat orice defect al persanei de lângă el și este foarte perspicace. Nu rezonează cu toți cei care intră în discuții, dar acceptă și opinii diferite. Este foarte prudent și nu își asumă niciodată riscuri dacă nu știe cu exactitate ceea ce urmează.

Calculează fiecare amănunt și nu face niciun pas dacă nu știe că are de câștigat. Este prudent atât cu banii, cât și cu iubirea. Este introvertit și așteaptă ca persoana de lângă el să facă primul pas.

Află totul despre nativul Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Reclamă

Bărbatul din zodia Fecioară este foarte curios

Având o personalitate foarte analitică, bărbatul din zodia Fecioară caută întotdeauna lucruri noi de asimilat, de învățat, chiar și de citit. Curiozitatea sa îl face să fie deschis către știință sau orice altfel de studiu atât din tendințe cât și din trecut, arată Yourtango.com.

De cele mai multe ori cade pradă gândurilor și se lasă prizonierul lor. Abilitățile de introspecție îi pot fi de un real ajutor sau chiar îi pot îngreuna parcursul. În cazul în care nu se transformă într-o personalitate puternică, poate fi măcinat de analizele pe care le realizează în propria minte.

Personalitatea sa este strâns legată de natură ceea ce îl face un împătimit al ieșirilor în aer liber. Își dorește să trăiască departe de agitația orașului. Îi place foarte mult grădinăritul, iar Pământul este un element ce vine în favoarea sa. Admiră femeile oneste, generoase și prietenoase. Caută o parteneră care să îi fie în primul rând confidentă și care să nu îl judece.

Își dorește să cunoască foarte multe detalii despre femeia cu care este și își tratează partenera ca pe un egal. Cel mai probabil este atras de tipologii cu mult diferite față de personalitatea sa. Îl poți vedea cu o parteneră foarte copilăroasă sau chiar cu una extrem de matură. De asemenea, s-ar putea simți îngrădit de femeile din zodiile fixe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×