Reclamă

Zodii destinate faimei și norocului, conform Forbes Rich List. Nativii care nu cunosc eșecul

Ai crede că data nașterii îți poate oferi un avantaj competitiv? Indiferent dacă ești citești astrologie ești sceptică, nu poți contrazice numerele. A fost publicată lista cu zodii destinate faimei și norocului.

Publicat: 29 ianuarie 2023, 7:10

Experții financiari de la Merchant Cash Advance au analizat primii 300 de miliardari din lista Forbes Billionaires 2022, inclusiv titanii industriei Elon Musk și Jeff Bezos pentru a vedea care semne zodiacale erau comune printre cele mai bogate figuri ale lumii.

Zodii destinate faimei și norocului

Pentru a determina cele mai bogate zodii din lume, experții Merchant Cash Advance au analizat primii 300 de miliardari ai Forbes și semnele lor stelare, valoarea netă, țara și vârsta. Cei ale căror date specifice de naștere nu au putut fi găsite, au fost eliminate din setul de date.

Balanța a dominat lista. E cel mai comun semn stelar, cu un total de 32 de miliardari născuți între 22 septembrie și 23 octombrie, inclusiv Ralph Lauren și Alice Walton. Peștii s-au clasat pe locul al doilea. Urmează Taurul, cu 27 de miliardari, apoi Leul, cu 24, scrie Yahoo.com.

Astrologia este o pseudoștiință, așa că evident că nu putem folosi aceste date pentru a dovedi ceva concret. Cu toate acestea, putem specula cu siguranță de ce fiecare dintre aceste semne este destinat faimei și norocului.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Reclamă

Nu este greu de imaginat de ce Balanța ar fi în fruntea listei miliardarilor. Oamenii care se încadrează sub acest semn, reprezentat de cântare, sunt cunoscuți pentru că sunt echilibrați (desigur), fermecători și simpatici. O Balanță poate juca cu ușurință ambele părți ale terenului – prin urmare, a convinge un investitor să-și finanțeze ideile strălucitoare nu ar trebui să fie greu. Balanțele tind, de asemenea, să fie ușor de impresionat și ușor de influențat. Dar, în același fel, le place să facă echipă și să colaboreze, așa că poate secretul succesului constă în a rămâne deschiși la ideile din afară și a coopera bine cu ceilalți.

Balanța este un semn de aer. Nativii acestei zodii sunt „intelectualii” zodiacului și sunt legați de o curiozitate nesfârșită. Dragostea lor pentru frumos, artă și cultură se traduce de obicei într-un interes mai larg pentru lumea din jurul lor, ceea ce este o calitate utilă pentru un vizionar sau un lider.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Reclamă

Semn de apă, acesta are sub aripa sa visători și vizionari. Peștele, care îi reprezintă pe cei născuți între 19 februarie și 20 martie, este cunoscut pentru imaginație și creativitate. Ca al 12-lea și ultimul semn de pe roata karmică a zodiacului, se spune adesea că Peștii au învățat toate lecțiile și au absorbit toate calitățile de la semnele dinainte. Acest lucru îi face pe Pești să fie înțelepții grupului.

Unele calități mai puțin ideale ale Peștilor includ lipsa granițelor și tendința spre codependență sau pasivitate. Cu alte cuvinte, le este greu să spună „nu”. Apoi, din nou, a spune „da” ar putea explica bogăția lor. De asemenea, dependența lor de evadare ar putea fi ceea ce catapultează un Pești de la visarea cu ochii deschiși la atingerea succesului în lumea reală.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurul este renumit pentru că este de încredere, muncitor și încăpățânat. Taurii tind, de asemenea, să fie extrem de motivați de bani și materialiști. Nu neapărat din lăcomie, ci mai degrabă pentru că le bucură confortul creat. Un Taur vrea să trăiască o viață de lux, cu mâncare bună, băutură și facilități la îndemână. A avea bani este o parte importantă a atingerii acestui obiectiv.

Mentalitatea de învingător poate face un Taur să se simtă ca și cum ar fi o ceartă cu un zid. Acest lucru e benefic atunci când încheie afaceri și discută pe plan profesional, în ciuda obstacolelor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Balanțele ar putea presupune că sunt cei mai prolifici nativi ai zodiacului, dar Leii le pot da oricând o lecție. Puternicul Leu este condus de Soare, iar atitudinile lui sunt la fel de îndrăznețe și strălucitoare. Leii sunt lideri încrezători, născuți, cărora le place să fie în centrul atenției, unul dintre motivele pentru care excelează ca animatori și interpreți.

Sunt, de asemenea, foarte generoși, ceea ce ai putea presupune că ar avea drept rezultat donarea de bani. Dar în mod clar, generozitatea își are locul ei în afacerile mari. Leii sunt zadarnici și le pasă profund de ceea ce cred alții despre ei, o calitate care poate îi îndemna să muncească mai mult în încercarea de a-i impresiona pe alții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×