Reclamă

Zodii destinate faimei și norocului, conform Forbes Rich List. Nativii care nu cunosc eșecul

Ai crede că data nașterii îți poate oferi un avantaj competitiv? Indiferent dacă ești citești astrologie ești sceptică, nu poți contrazice numerele. A fost publicată lista cu zodii destinate faimei și norocului.

Publicat: 29 ianuarie 2023, 7:10

Experții financiari de la Merchant Cash Advance au analizat primii 300 de miliardari din lista Forbes Billionaires 2022, inclusiv titanii industriei Elon Musk și Jeff Bezos pentru a vedea care semne zodiacale erau comune printre cele mai bogate figuri ale lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii destinate faimei și norocului

Pentru a determina cele mai bogate zodii din lume, experții Merchant Cash Advance au analizat primii 300 de miliardari ai Forbes și semnele lor stelare, valoarea netă, țara și vârsta. Cei ale căror date specifice de naștere nu au putut fi găsite, au fost eliminate din setul de date.

Balanța a dominat lista. E cel mai comun semn stelar, cu un total de 32 de miliardari născuți între 22 septembrie și 23 octombrie, inclusiv Ralph Lauren și Alice Walton. Peștii s-au clasat pe locul al doilea. Urmează Taurul, cu 27 de miliardari, apoi Leul, cu 24, scrie Yahoo.com.

Astrologia este o pseudoștiință, așa că evident că nu putem folosi aceste date pentru a dovedi ceva concret. Cu toate acestea, putem specula cu siguranță de ce fiecare dintre aceste semne este destinat faimei și norocului.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Reclamă

Nu este greu de imaginat de ce Balanța ar fi în fruntea listei miliardarilor. Oamenii care se încadrează sub acest semn, reprezentat de cântare, sunt cunoscuți pentru că sunt echilibrați (desigur), fermecători și simpatici. O Balanță poate juca cu ușurință ambele părți ale terenului – prin urmare, a convinge un investitor să-și finanțeze ideile strălucitoare nu ar trebui să fie greu. Balanțele tind, de asemenea, să fie ușor de impresionat și ușor de influențat. Dar, în același fel, le place să facă echipă și să colaboreze, așa că poate secretul succesului constă în a rămâne deschiși la ideile din afară și a coopera bine cu ceilalți.

Balanța este un semn de aer. Nativii acestei zodii sunt „intelectualii” zodiacului și sunt legați de o curiozitate nesfârșită. Dragostea lor pentru frumos, artă și cultură se traduce de obicei într-un interes mai larg pentru lumea din jurul lor, ceea ce este o calitate utilă pentru un vizionar sau un lider.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Reclamă

Semn de apă, acesta are sub aripa sa visători și vizionari. Peștele, care îi reprezintă pe cei născuți între 19 februarie și 20 martie, este cunoscut pentru imaginație și creativitate. Ca al 12-lea și ultimul semn de pe roata karmică a zodiacului, se spune adesea că Peștii au învățat toate lecțiile și au absorbit toate calitățile de la semnele dinainte. Acest lucru îi face pe Pești să fie înțelepții grupului.

Unele calități mai puțin ideale ale Peștilor includ lipsa granițelor și tendința spre codependență sau pasivitate. Cu alte cuvinte, le este greu să spună „nu”. Apoi, din nou, a spune „da” ar putea explica bogăția lor. De asemenea, dependența lor de evadare ar putea fi ceea ce catapultează un Pești de la visarea cu ochii deschiși la atingerea succesului în lumea reală.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurul este renumit pentru că este de încredere, muncitor și încăpățânat. Taurii tind, de asemenea, să fie extrem de motivați de bani și materialiști. Nu neapărat din lăcomie, ci mai degrabă pentru că le bucură confortul creat. Un Taur vrea să trăiască o viață de lux, cu mâncare bună, băutură și facilități la îndemână. A avea bani este o parte importantă a atingerii acestui obiectiv.

Mentalitatea de învingător poate face un Taur să se simtă ca și cum ar fi o ceartă cu un zid. Acest lucru e benefic atunci când încheie afaceri și discută pe plan profesional, în ciuda obstacolelor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Balanțele ar putea presupune că sunt cei mai prolifici nativi ai zodiacului, dar Leii le pot da oricând o lecție. Puternicul Leu este condus de Soare, iar atitudinile lui sunt la fel de îndrăznețe și strălucitoare. Leii sunt lideri încrezători, născuți, cărora le place să fie în centrul atenției, unul dintre motivele pentru care excelează ca animatori și interpreți.

Sunt, de asemenea, foarte generoși, ceea ce ai putea presupune că ar avea drept rezultat donarea de bani. Dar în mod clar, generozitatea își are locul ei în afacerile mari. Leii sunt zadarnici și le pasă profund de ceea ce cred alții despre ei, o calitate care poate îi îndemna să muncească mai mult în încercarea de a-i impresiona pe alții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×