Reclamă

Horoscopul lunii februarie 2023. Balanțele își vor găsi sufletul pereche. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul lunii februarie 2023 vine cu surprize pentru cei mai mulți nativi din zodiac, asta pentru că latura personală va avea multe schimbări. Zodiile se vor bucura de relații durabile, anunță specialiștii, și vor fi urmărite de noroc la fiecare pas. Planurile profesionale sunt și ele în derulare.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 24 ianuarie 2023, 9:34

Sănătatea le va da totuși bătăi de cap, asta pentru că a fost singura neglijată din tot sectorul vieții de până acum. Controale regulate, diete și exerciții fizice sunt recomandate în astfel de cazuri. Pentru nativii singuri se apropie momente de introspecție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii februarie 2023

Dacă veștile din sfera profesională și cea personală decurg cum nu se poate mai bine, în ceea ce privește sănătatea lucrurile nu stau tocmai pe același palier. Cu toate acestea nu există motive de îngrijorare dacă sunt luate toate măsurile de siguranță.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul lunii februarie 2023 îi oferă nativului Berbec șansa de a-și consuma energia într-un mod constructiv. Nevoia de concentrare este mai aprigă ca oricând. Pe plan personal, în cazul celor singuri, acum este momentul să își găsească pe cineva. Dacă te afli deja într-o relație este cazul să treci la pasul următor. Nu te lăsa pradă emoțiile și spune tot ce ai pe suflet. Vei fi într-o poziție de forță mult timp de acum înainte.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur viața revine la normal. Odată cu ieșirea planetei Venus din perioada de retrogradare, ai timp să te gândești la toate planurile de viitor.

Este momentul ideal pentru iubiri de toate felurile. Sunt zile importante în ceea ce privește viața profesională. Acum este cazul să închei contracte, să începi afaceri sau să-ți crești profitul. Totul duce la încredere și satisfacție.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Cum planeta Mercur se îndreaptă către Capricorn, nativii Gemeni au șansa de a-și stabili obiectivele și de a le urma fără doar și poate. Prima parte a lunii februarie este perfectă pentru planurile profesional, în timp ce ultima perioadă o poți folosi pentru vacanțe sau nevoi intelectuale. Este momentul ideal pentru a-ți folosi creativitatea, atât la locul de muncă dar și în relații. Astrele îți recomandă precație, asta pentru că vor fi clipe în care te vei simți purtată de val.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă prima lună a anului ai reușit să-ți stabilizezi relația de cuplu, acum este momentul să treci la nivelul următor. Sectorul acesta are multe șanse de a se îndrepta către un viitor strălucit. Pe plan profesional trebuie să afli că vei avea parte de câștiguri substanțiale, arată Astrology.com. Dacă îți dorești un hobby nou, acum este momentul ideal pentru a-ți găsi unul.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu tind să investească prea mult timp și sentimente în relații. La un moment dat își vor da seama că persoana de lângă ei nu este tocmai ceea ce își doresc de la viață. Pe plan profesional recompensele vin într-o manieră mult mai rapidă decât te așteptai. Este cazul să îți vezi adevăratele performanțe. Pare a fi o perioadă dificil din punct de vedere al sănătății.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au o perioadă extrem de bun pe plan personal începând cu data de 4 februarie. Totul este într-o notă favorabilă în luna iubirii. Dacă ești singură, vei vedea că lucrurile merg în favoarea ta. Dacă te afli deja într-o relație, apar mici certuri, însă acestea nu vor eclipsa zilele romantice pe care le ai deja etalate în față. O călătorie departe de agitația orașului poate fi răspunsul la orice întrebare.

Află totul despre nativul Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Bativii Balanță au întâmpinat mai multe probleme familiale, însă acum lucrurile par să se așeze. Totul reprezintă un început pentru tine, ceea ce poate aduce armonie în tot ce întreprinzi. Creativitatea vine și în ajutorul tău, ceea ce înseamnă că poți să dezvolți planurile pe care le-ai ținut atât de mult timp în sertar, spune Yourtango.com. Acest an te va surprinde în fiecare perioadă a sa.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru nativii Scorpion acum este momentul să renunțe la toate lucrurile care îi țin înhămați de trecut. O transformare profundă va avea loc în curând. Este un mare noroc, asta pentru că ai avut de suferit în ultima vreme. Ai șansa de a-ți identifica relațiile bune și de a le elimina definitiv pe cele deficitare. Dacă încerci să-ți schimbi viața, astrele îți dau o mână de ajutor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luna februarie este perioada propice pentru începerea unei noi cariere. Ai șansa de a-ți mări cercul de prieteni, de a ieși mai des în oraș sau orice altă activitate care te poate pune în centrul atenției. În ceea ce privește sectorul financiar nu trebuie să îți faci griji. Ai depus eforturi considerabile în ultimul timp și acum este șansa ta de a-ți promova interesele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricon au șansa de a-și mări veniturile fără prea mari eforturi. Atunci când Soarele intră în Pești, ai timp să te gândești la toate planurile de viitor. Ofertele financiare nu sunt cele mai bune, însă simți nevoia să accepți orice îți rezervă viața.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsători sunt privilegiați acum. Perioada dragostei vă va aduce cele mai mari beneficii. Nu uita să ai grijă de familie. Oricum ar fi, cei dragi îți vor fi întotdeauna alături. Planurile profesionale merg așa cum trebuie, asta pentru că ți-ai organizat totul din timp. Astrele îți vor oferi mâna de ajutor de care ai nevoie.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru a reuși să-ți duci la bun sfârșit planurile, încearcă să analizezi ceea ce ai făcut până acum și ce ți-a mai rămas de dus încă o bună perioadă. Odată ce Soarele intră în zodia ta pe data de 18 februarie, lucrurile se aranjează de la sine și ar trebui să-ți fie mai ușor să gestionezi poverile pe care până acum le găseai imposibile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×