Reclamă

Luna plină în astrologie – ce înseamnă, semnificații și influență asupra zodiilor

Dacă vrei să știi despre luna plină în astrologie, trebuie să cunoști faptul că acest fenomen apare atunci când astrul apare complet luminat. Se întâmplă atunci când este în completă opoziție cu soarele. Această etapă aduce schimbări vizibile în viața nativilor, indiferent de observațiile făcute pentru fiecare în parte de-a lungul timpului. Se pare că și specialiștii sunt deranjați de acest fenomen, având în vedere că alte corpuri cerești sunt dificil de observat.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 18 ianuarie 2023, 6:26

Luna plină este dovada că Universul ne ajută într-un fel în diferitele aspecte ale vieții. Atunci când avem nevoie de o schimbare, acesta este momentul oportun pentru a o îmbrățișa. Când se întâmplă acest lucru, se spune că apare un conflict între acest astru și Soare. Este vorba și despre adevărul suprem care poate fi spus fără prea multe planuri în prealabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna plină în astrologie, ce spun specialiștii

Având în vedere că există o lună plină în fiecare perioadă, există astfel 12 astfel de modificări pentru fiecare zodie în parte. Astrologii spun că energia pe care o avem în astfel de perioade atinge apogeul abia două săptămâni după ce acesta a luat sfârșit. În diferitele culturi, se spunea că luna plină sângerie venea asupra oamenilor cu intenții negative. Oamenii își ascundeau regele în Mesopotamia, considerând faptul că luna plină era un atac direct asupra sa. La sfârșitul perioadei, acesta revenea cu toate atribuțiile sale. Pentru hinduși era reprezentarea demonului Rahu ce venea să înghită luna pentru a deveni nemuritor. În India era reprezentată tot de ghinion, femeile însărcinate fiind private de treburile casnice în prezența sa.

Chiar dacă în zilele noastre ajungem sau nu să credem în influența pe care luna plină o exercită asupra noastră, trebuie să ne dăm seama că într-adevăr ne poate modifica starea de spirit. Acest aspect vine ca o culminare a tuturor inspirațiilor pe care le avem până în acel moment.

Conform legendelor, oamenii tind să aibă o altfel de gândire ce se manifestă și în trăirile de zi cu zi, spune Yourtango.com. Luna plină marchează sfârșitul fazelor lunii. Claritatea este atât literară, cât și simbolică. O singură dată pe lună putem vedea lucrurile cu o claritate aparte.

Luna plină este o culminare de energii. Se poate simți o presiune destul de mare și de aceea există anumite ritualuri pe care le putem efectua pentru ca totul să meargă într-o manieră relaxantă. Simbolic, oferă șansa de a renunța la lucrurile ce nu ne mai ajută. De asemenea, este momentul în care ne putem da seama ce dorim cu adevărat pentru un viitor aparte.

Reclamă

Ce se face și ce nu se face când e lună plină

Deși există persoane care nu cred în totalitate în prezența efectelor lunii pline, s-a dovedit că aceasta afectează atât oamenii cât și animalele. Anumite influențe pot deveni baza studiilor și a faptelor concrete.

Atunci când vine vorba despre înțelegerea anumitor modificări în viețile noastre, tindem să eliminăm misticul din calcul. Indiferent în ce tabără te afli, este bine să știi ce se face și ce nu se face când e lună plină.

Reclamă

Meditează

Luna plină este momentul perfect pentru a te conecta în totalitate cu trupul, mintea și spiritul. Începe cu o meditație ușoară și încearcă să vezi totul într-o lumină cât mai clară. Până la urmă, claritatea este tema principală a lunii pline. Concentrează-te pe respirație și eliberează-ți mintea de toate gândurile, arată Today.com. Lasă-ți mintea și corpul să eliminte gândurile care deja nu-ți mai servesc.

Citește despre planeta Marte în astrologie – semnificație și influență asupra zodiilor.

Încearcă să te relaxezi

Atunci când este luna plină, tindem să devenim mai agitați, indiferent de circumstanțele în care ne aflăm. O baie fierbinte este o sursă de relaxare la care putem apela fără să ne gândim prea mult. Apa se spune că vindecă. De aceea, este bine să-ți speli negativitatea și frustrările. Astrologii recomandă adăugarea sării în apă.

Conectează-te cu natura

Încearcă să ieși afară, să faci o plimbare sau chiar să petreci câteva ore departe de agitația orașului. Te vei simți imediat în conexiune cu aerul pe care îl respiri și vei petrece de asemenea câteva clipe în natură.

Uită și iartă

Acum este momentul perfect în care poți să uiți de trecut, să te eliberezi de toate clipele în care te-ai simțit fără putere. Încearcă să cultivi bunătatea și să vezi mai departe de sentimentele care te-au ținut în loc o bună perioadă de timp.

Scrie-ți sentimentele

Emoțiile pot deveni complexe în această perioadă, însă întotdeauna există o luminiță la capătul tunelului. Scrierea gândurilor te poate ajuta să-ți înțelegi mai bine ideile care te macină. Înțelegerea sentimentelor este vitală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×