Reclamă

Zodii care duc o viață secretă, potrivit astrologilor. Sunt șanse mici să descoperi acești nativi în totalitate

Cu toții avem secrete pe care nu vrem să le lăsăm să iasă la iveală. Dar a duce o viață dublă este o cu totul altă poveste. Fie că este vorba de a avea o relație amoroasă de lungă durată sau de a ascunde adevăratul sine și dorințele de oamenii cei mai apropiați, sunt zodii care duc o viață secretă, potrivit astrologilor.

Publicat: 6 ianuarie 2023, 6:20

Nativii zodiacului au calități și defecte în egală măsură. Din fericire, oricare dintre acestea se poate transforma într-o armă proprie care te poate face unică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care duc o viață secretă, potrivit astrologilor

Astrologii spun că anumiți nativi ai zodiacului duc o viață secretă și sunt puțini cei care au remușcări. E destul de greu să descoperi în totalitate o astfel de persoană. Așa că, cel mai bine e să stai la distanță de nativii din lista de mai jos.

Vărsător

Vărsătorul este unul dintre acele zodii care se pot transforma într-un pește alunecos când vine vorba de a spune adevărul, spune Stina Garbis, astrolog la psychicstina.com.

Nativii acestei zodii sunt cunoscuți pentru că sunt prietenoși și creativi. Îi ajută atunci când vor să scoată la iveală latura lor misterioasă. Când vine vorba de a trăi o viață secretă, acest semn zodiacal inteligent excelează în a ascunde adevărul. Un Vărsător ar prefera însă să-și folosească secretele pentru a face bine, mai puțin decât pentru rău.

Reclamă

Sunt foarte buni la ascunderea lucrurilor de alții și să nu spună exact povestea adevărată.

Leu

Leii sunt cunoscuți pentru încrederea și dragostea lor de a fi în centrul atenției. Asta nu înseamnă că nu au un lucru sau două de ascuns. Cu toate acestea, cu inimile lor mari, ei nu vor folosi aceste două realități diferite pentru a răni pe cineva la care țin.

Reclamă

Leii conduc cu inima și, de asemenea, cu un vârf de dramă, căutând să trăiască două realități foarte diferite pentru a îndeplini părți din ei care le lipsesc.

Leii sunt fantastici să joace orice personaj le place. Se pliază pe orice fel de situație și nu au scrupule atunci când vine vorba de obiectivele lor.

Gemeni

Gemenii pot gestiona dualitatea mult mai bine decât alte zodii, spune Garbis. Este obișnuit ca un Gemeni să aibă două laturi foarte distincte ale personalității lor, în funcție de mediul în care se află.

Probabil că nu va fi o surpriză pentru mulți să găsească Gemenii pe această listă, deoarece aceștia sunt recunoscuți pentru cele două fețe pe care le au și pot complota cu oricine le poate aduce un beneficiu.

Aceste semne zodiacale știu să ascundă adevărul și sunt conduc cu o minte sclipitoare viața lor dublă.

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru că sunt misterioși, așa că este posibil să nu știi niciodată ce se mai întâmplă cu ei. Scorpionii sunt extrem de discreți și dacă asta înseamnă folosirea unui alias, este greu pentru ei să fie urmăriți, spune Constance Stellas, un expert astrolog din New York. Sunt, de asemenea, firi strategice, ceea ce îi poate ajuta să-și planifice viața secretă.

Nici măcar cei mai apropiați de Scorpion nu vor putea să monitorizeze unde se află. Ei vor folosi adesea o memorie cache secretă de parole și numeroase e-mailuri, astfel încât să nu fie niciodată expuși.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×