Reclamă

Zodii care duc o viață secretă, potrivit astrologilor. Sunt șanse mici să descoperi acești nativi în totalitate

Cu toții avem secrete pe care nu vrem să le lăsăm să iasă la iveală. Dar a duce o viață dublă este o cu totul altă poveste. Fie că este vorba de a avea o relație amoroasă de lungă durată sau de a ascunde adevăratul sine și dorințele de oamenii cei mai apropiați, sunt zodii care duc o viață secretă, potrivit astrologilor.

Publicat: 6 ianuarie 2023, 6:20

Nativii zodiacului au calități și defecte în egală măsură. Din fericire, oricare dintre acestea se poate transforma într-o armă proprie care te poate face unică.

Zodii care duc o viață secretă, potrivit astrologilor

Astrologii spun că anumiți nativi ai zodiacului duc o viață secretă și sunt puțini cei care au remușcări. E destul de greu să descoperi în totalitate o astfel de persoană. Așa că, cel mai bine e să stai la distanță de nativii din lista de mai jos.

Vărsător

Vărsătorul este unul dintre acele zodii care se pot transforma într-un pește alunecos când vine vorba de a spune adevărul, spune Stina Garbis, astrolog la psychicstina.com.

Nativii acestei zodii sunt cunoscuți pentru că sunt prietenoși și creativi. Îi ajută atunci când vor să scoată la iveală latura lor misterioasă. Când vine vorba de a trăi o viață secretă, acest semn zodiacal inteligent excelează în a ascunde adevărul. Un Vărsător ar prefera însă să-și folosească secretele pentru a face bine, mai puțin decât pentru rău.

Reclamă

Sunt foarte buni la ascunderea lucrurilor de alții și să nu spună exact povestea adevărată.

Leu

Leii sunt cunoscuți pentru încrederea și dragostea lor de a fi în centrul atenției. Asta nu înseamnă că nu au un lucru sau două de ascuns. Cu toate acestea, cu inimile lor mari, ei nu vor folosi aceste două realități diferite pentru a răni pe cineva la care țin.

Reclamă

Leii conduc cu inima și, de asemenea, cu un vârf de dramă, căutând să trăiască două realități foarte diferite pentru a îndeplini părți din ei care le lipsesc.

Leii sunt fantastici să joace orice personaj le place. Se pliază pe orice fel de situație și nu au scrupule atunci când vine vorba de obiectivele lor.

Gemeni

Gemenii pot gestiona dualitatea mult mai bine decât alte zodii, spune Garbis. Este obișnuit ca un Gemeni să aibă două laturi foarte distincte ale personalității lor, în funcție de mediul în care se află.

Probabil că nu va fi o surpriză pentru mulți să găsească Gemenii pe această listă, deoarece aceștia sunt recunoscuți pentru cele două fețe pe care le au și pot complota cu oricine le poate aduce un beneficiu.

Aceste semne zodiacale știu să ascundă adevărul și sunt conduc cu o minte sclipitoare viața lor dublă.

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru că sunt misterioși, așa că este posibil să nu știi niciodată ce se mai întâmplă cu ei. Scorpionii sunt extrem de discreți și dacă asta înseamnă folosirea unui alias, este greu pentru ei să fie urmăriți, spune Constance Stellas, un expert astrolog din New York. Sunt, de asemenea, firi strategice, ceea ce îi poate ajuta să-și planifice viața secretă.

Nici măcar cei mai apropiați de Scorpion nu vor putea să monitorizeze unde se află. Ei vor folosi adesea o memorie cache secretă de parole și numeroase e-mailuri, astfel încât să nu fie niciodată expuși.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×