Reclamă

Zodii care emană energie negativă. De ce e recomandat să te ferești de ele

Există o listă cu zodii care emană energie negativă. Conform astrologiei, există atât semne zodiacale negative, cât și pozitive. Totuși, acest lucru nu descrie trăsăturile unui semn zodiacal, ci mai degrabă energia pe care emană.

Publicat: 4 ianuarie 2023, 7:39

Fiecare semn zodiacal are atât trăsături pozitive, cât și negative. Cele 12 semne zodiacale sunt împărțite în mai multe categorii. Semnele de apă și pământ sunt negative, Racii, Scorpionii și Peștii fiind considerate zodii pasive.

Semnele de pământ Taur, Fecioară și Capricorn sunt considerate zodii receptive. Aceste semne tind să fie mai introvertite și mai receptive la influențele exterioare, spre deosebire de semnele zodiacale pozitive, care sunt mai deschise și mai expresive.

Zodii care emană energie negativă

Pentru a afla mai multe despre cinci zodii care emană energie negativă, citește articolul până la final. Sunt puțini cei care știu despre această caracteristică a nativilor de mai jos. Zodiile sunt clasficate în ordine crescătoare, pornind cu zodia care transmite cea mai mică cantitate de energie negativă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii simt lucrurile foarte intens și sunt momente în care au dificultăți în a-și controla sentimentele. E ca și cum emoțiile lor sunt la suprafață și orice lucru mic poate declanșa o explozie.

Reclamă

Energia lor negativă este clară prin schimbările de dispoziție și incapacitatea lor de a rămâne calmi atunci când ceva merge prost.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Când Capricornul emite energie negativă, nativii acestei zodii au tendința de a cataloga interacțiunea cu oamenii foarte obositoare și dificilă. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că Capricornul este atât de învăluit în propria lui dramă și în sentimente negative încât nu mai are energia necesară pentru a fi acolo pentru altcineva.

Reclamă

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Energia negativă a Racului este auto-dirijată. Nativii acestei zodii au tendința de a crede că nu merită să se întâmple lucruri bune. Se întreabă dacă vor fi vreodată fericiți sau vor ajunge să cunoască succesul.

Când Racii eliberează energie negativă, ei pot pune la îndoială acțiunile pe care le-au întreprins și responsabilitatea lor pentru o relație care s-a deteriorat.

Ai mai jos câteva metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Când Peștii sunt prinși într-un ciclu energetic negativ, ei tind să prefere singurătatea și să limiteze interacțiunile cu cei dragi.

A fi de unul singur nu este neapărat un lucru rău, dar atunci când durează o perioadă lungă de timp, nu este sănătos.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele tind să fie autocritice, dar atunci când se află într-un ciclu energetic negativ, ochiul lor critic se poate concentra asupra altor persoane, precum și asupra lor. Fecioarele pot fi destul de agresive atât în vorbe cât și în fapte, ceea ce nu este bine pentru nimeni.

Dacă găsesc puterea de a recunoaște ceea ce fac, vor putea înceta să se implice în gânduri negative inutile. Dacă nu, ei pot continua, iar acest lucru ar putea deteriora nu doar stima de sine, ci și relațiile pe care le au.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Când Taurul intră într-un ciclu energetic negativ, are tendința de se considera drept „realist” și „văzând lucrurile așa cum sunt”. Ei nu par să înțeleagă că energia negativă se autoperpetuează și va continua să se hrănească de la sine.

Cu alte cuvinte, nativii zodiei Taur devin foarte cinici și pot crea în jurul lor un mediu toxic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×