Reclamă

Horoscopul lunii ianuarie 2023. Berbecii își vor schimba meseria. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul lunii ianuarie 2023 începe cu vești excelente, asta pentru că trei nativi au șansa de a-și mări veniturile. Vorbim aici despre zodiile de foc care, conform specialiștilor, sunt urmărite de noroc la fiecare pas și reușesc să realizeze tot ce își propun.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 27 decembrie 2022, 9:35

Cu toate acestea, la capitolul dragoste nu par să exceleze. Pentru cei care se află deja într-o relație vorbim de certuri și discuții în contradictoriu, iar pentru cei singuri vin momente în care nu vor ști cum să abordeze anumite situații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii ianuarie 2023

Veștile legate de sfera profesională vin să-i bucure pe nativi, astfel că aceștia își vor schimba locul de muncă. Vor exista și reconversii, un nou drum care îi va duce pe culmile succesului. Profitabilitatea aici va fi de două ori mai mare, iar în sfera carierei vor exista doar câștiguri.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul lunii ianuarie 2023 este deosebit de important pentru viitorul nativilor Berbec. Este perioada în care cei mai mulți își vor schimbare meseriile. Se vor îndrepta către noi alte culmi și vor încerca multe idei noi. Planeta Marte pune accentul aici pe sfera profesională, iar viața celor mai mulți se va învârti în jurul acestei teme, a banilor. Relațiile de iubire nu vor avea succes. Vor exista probleme în cuplu sau foarte multe frustrări pentru cei singuri. Sănătatea pare să pună ceva probleme din cauza orelor prea multe petrecute la birou.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur vorbim de asemenea despre o lună profitabilă. Venus, aduce noi idei de câștigare a veniturilor, iar acest lucru nu pare decât să bucure.

Este important aici ca fiecare să profite în felul său de ajutorul astrelor. Spre deosebire de nativii Berbec, Taurii vor avea noroc și în sfera dragostei. Își vor întâlni sufletul pereche, asta în cazul în care vorbim despre persoane singure.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul lunii ianuarie 2023 aduce foarte multe schimbări în viața nativilor Gemeni. Pe plan profesional vorbim despre noi colaborări și reușite neîntâlnite până acum, spune Astrology.com. Prieteniile și distracțiile vor fi la cote maxime, iar dragostea nu va avea de suferit. Se întrevede o vacanță mult dorită pe care o aveai plănuită de ceva vreme, dar care ți-a dat bătăi de cap din cauza organizării.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativii Rac vorbim despre găsirea unor noi modalități de cheltuire a veniturilor. Norocul este de partea lor, însă nu trebuie să uite că banii vin și pleacă. De cele mai multe ori, trebuie să ne limităm doar la anumite cheltuieli. Vor exista momente în care vor strânge cureaua, iar atunci se vor simți mândri de ei. Relațiile personale merg foarte bine.

Citește despre horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2023. Află ce spun astrele

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru nativii Leu vorbim de foarte multe schimbări pe plan familial. Vor exista vești bune și în ceea ce privește sănătatea, iar de la mijlocul lunii ianuarie avem succes și pe plan amoros. Câțiva prieteni vor dori să te invite la o petrecere, acolo unde se pare că îți vei întâlni jumătatea, arată Yourtango.com. Lasă-te dusă de val și vezi ce îți rezervă viitorul. Cu sănătatea stai foarte bine, așa că nu este niciun motiv de îngrijorare. Nu trebuie să dai cu piciorul anumitor oportunități.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară luna ianuarie este doar despre muncă. Va exista și cel de-al doilea job, un nou mod de a-ți crește veniturile în liniște. Luna nouă din 21 ianuarie aduce schimbări considerabile pe plan personal. Îți vei îndeplini dorințe vechi pe care le-ai aruncat într-un sertar acum ceva timp. Încearcă data viitoare să te gândești din timp ceea ce îți dorești pentru a nu creea probleme și celor din jur. Ești puternică și îți cunoști cu siguranță prioritățile.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În cazul nativilor Balanță, viața de cuplu este pusă la grea încercare la început de an. Marte este retrograd, iar acest lucru îi va aduce pe aceștia în punctul în care vor opta pentru schimbări. Niciuna nu va fi pe placul familiei. Pe plan profesional nu vor exista probleme, asta pentru că aici barierele au fost deja trasate. An nou, obiceiuri noi, ceea ce înseamnă că vei începe o viață sănătoasă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul lunii ianuarie 2023 vine să-i anunțe pe nativii Scorpion că este cazul să se gândească la o reconversie profesională. Dacă nu ești mulțumită de salariul tău, trebuie să îți spui punctul de vedere. Această perioadă este prielnică planurilor de viitor. Luna nouă poate aduce schimbări și în viața de cuplu. Va exista un moment în care te vei simți nesigură.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii Săgetător, luna ianuarie vine cu foarte multe călătorii. Vorbim aici despre vacanțe în țări străine, alături de cei dragi, dar și solitare. Deși prima parte a acestei perioade vine cu nelămuriri pe plan sentimental, totul se va regla de la sine într-un final. Nu trebuie decât să ai răbdare și să te bazezi pe ceea ce îți oferă astrele. Faptul că ai început o dietă acum ceva vreme îți va oferi energia necesara pentru a încerca și alte idei pentru o viață sănătoasă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cei mai mulți dintre nativii Capricorn vor avea parte de norocul la începutul anului 2023. Ca de obicei, aceștia tind să se afunde în muncă. O persoană dragă va semnala acest lucru, iar apoi vor veni schimbările. Succesul pe plan profesional nu este niciodată o problemă pentru aceștia, însă trebuie să avem în vedere că pauzele sunt la fel de importante.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător nu vor duce lipsă de nimic în luna ianuarie 2023. Pe plan personal lucrurile par să meargă ca pe roate. Ba mai mult, există momente de tandrețe care până acum au lipsit în cuplu. Pentru cei care își caută marea dragoste trebuie menționat că o vor găsi în cel mai neașteptat loc. În sfera profesională vor exista mici modificări, însă nu din cele care vă vor da pe spate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Astrele sunt alături de nativii Pești în luna ianuarie 2023 și îi susțin în orice activitate. Sfera profesională pare să aibă ceva probleme, însă la finalul perioadei vor exista mici fluctuații care vor reaprinde speranța. Relațiile cu cei dragi suferă modificări. Conversațiile vor fi mai lungi, iar orele petrecute împreună mult mai plăcute.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×