Reclamă

Planeta Venus în astrologie. Semnificație și felul cum influențează zodiile

Potrivit specialiștilor, planeta Venus în astrologie se află în categoria celor cu influență directă asupra vieții nativilor. Aduce romantism, frumos și relații de lungă durată pe plan personal. Atașamentul față de cei din jur este unul sigur aici și putem măsura în siguranță legătura cu ceilalți și cu mediul înconjurător fără să ne fie teamă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 16 decembrie 2022, 9:21

Mișcarea acestei planete este strâns legată de cea a Soarelui. Nu se îndepărtează mai mult de 48 de grade de acesta. Sunt posibile astfel 60 de combinații ce aduc cele două astre împreună. Având extrem de multe caracteristici relațional-afective, dar și sexuale, planeta Venus poate fi văzută diferit în viziunea unui bărbat față de cea a unei femei.

Planeta Venus în astrologie

Regăsim domiciliile planetei Venus în Taur și Balanță. Nativul Taur este semnul feminim al acestui astru. Semn de Pământ, se observă aici atașamentele concrete față de lucruri, mediul înconjurător sau chiar persoane. Semnifică romantismul profund ce se bazează pe emoții vechi și senzualitate greu de descris în cuvinte. Cât despre Balanță, este domeniul masculin al planetei Venus. Semn de Aer, își manifestă disponibilitatea socială, simțul estetic și rafinamentul în relații.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Planeta Venus vine să-i aducă nativului Berbec multe emoții de-a lungul vieții. Acest nativ se bazează pe recunoașterea calităților de către ceilalți și va fi direct influențat de părerile celor din jur. Este un semn al autoafirmării, iar aici relațiile cunosc o modificare cu fiecare perioadă care trece, arată Astrology.com.

Pasiunile celor născuți sub acest semn zodiacal sunt intense și bruște. Se îndrăgostesc la prima vedere, dar pot stinge pasiuni la fel de repede.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Planeta Venus vine să confere acestui nativ un atașament de lungă durată față de persoanele din jur. Cei născuți sub acest semn zodiacal suferă atunci când pierd relații, dar și obiecte. Relațiile reprezintă aici un mediu sigur, ce le acoperă loialitatea și încrederea.

Cu toate acestea, pot deveni foarte posesivi și geloși. Transformarea stilului de abordare poate aduce un viitor sigur.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Planeta Venus aici vine cu o vibrație de de Aer. Deschiderea spre relații la nivel emoțional și informational  este foarte importantă. Atașamentul acestui nativ este superficial, însă atunci când iubește o face cu toată inima. Un efort suplimentar este necesar pentru stabilirea unor relații de lungă durată. Poate fi foarte activ atunci când vine vorba despre sentimente noi.

Află cum este planeta Marte în astrologie – semnificații și influență asupra zodiilor

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativul Rac, planeta Venus vine să aducă puternice legături emoționale din trecut. Tot ceea ce se întâmplă în relațiile sentimentale va avea o conotație către mediul părintesc. Comunicarea se stabilește cu greu, însă atunci când se întâmplă va fi îndepărtată cu greu, spune Yourtango.com. Cei care au relații stabile de prietenie se vor simți ca într-o comunitate unită cu cei din jur.

Leu: 23 iulie – 22 august

Viața nativului Leu cu planeta Venus ca vibrație conferă relațiilor un aspect dramatic profund. Ține să-și transforme povești de iubire conform scenelor de dragoste observate în cărți sau filme. Toate întâmplările intens încărcate de emoție vor avea un impact pe viitor. Pot face din iubire un ideal pe care se pot baza în tot ceea ce trăiesc.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativul Fecioară tinde să găsească o atracție aparte față de lucrurile materiale prețioase. De asemenea, atunci când vine vorba despre relații, indiferent că sunt profesionale sau personale, acestea se vor manifesta intens, dar sigur. Interesul va părea la început egoist, însă de cele mai multe ori este pur pragmatic. Acest semn zodiacal găsește un sens concret al întâmplărilor în viață și le acceptă așa cum sunt.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Acest nativ oferă relațiilor un simț estetic, spirit justițiar și o deosebită armonie. Devine activ atunci când este îndrăgostit, însă pune presiune pe cei din jur pentru a reacționa la fel. Stabilește un echilibru la nivel emoțional și menține armonia în ceea ce întreprinde.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativul Scorpion are un caracter ascuns atunci când vine vorba despre relații. Astfel că, atunci când se îndrăgostește tinde să afecteze expresiile profunde ce ar trebui exprimate într-un mod foarte simplu. Apare aici un mare risc de eșec din cauza exagerării sentimentelor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativul Săgetător cu planeta Venus alături aduce o idee fixă către aventură și distracție. În ceea ce privește relațiile sentimentale, acestea pot fi regăsite cu greu pe termen lung. Acest semn zodiacal își dorește apreciere, însă o poate oferi cu greu. Când observă că o relație stagnează, se îndepărtează cu ușurință pentru a găsi ceva mult superior.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativul Capricorn este un semn de Pământ, ceea ce înseamnă că Planeta Venus vine aici cu o disponibilitate pentru obiective practice și manifestări afective evidente. Își dorește afecțiuni și romantism, însă poate disimula atunci când se simte nesigur pe sine. Învață să se îndepărteze de cei din jur atunci când eforturile par fără rezultate își creează alte obiective.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Planeta Venus în zodia Vărsător se află în trigonocrație. Aici relațiile pot avea o manifestare liberă, fără încărcături emoționale prea mari. Acest nativ simte nevoia de pauze constante și se bucură de timpul petrecut în singurătate. Poate fi dificil de abordat uneori. De asemenea, este plin de surprize și nonconformist. Posesivitatea este un punct important și poate apărea uneori ca insensibilitate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Relațiile sentimentale au aici o legătură profundă. Planeta Venus vine să ofere o încărcătură supremă, cu tendințe contradictorii. Este semnul zodiacal ce primește încărcături mistice, iar rolul imaginației este profund legat cu cel al credinței. Acest nativ crede întocmai în semnele trimise de astre și le va primi cu brațele deschise.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×