Reclamă

Planeta Venus în astrologie. Semnificație și felul cum influențează zodiile

Potrivit specialiștilor, planeta Venus în astrologie se află în categoria celor cu influență directă asupra vieții nativilor. Aduce romantism, frumos și relații de lungă durată pe plan personal. Atașamentul față de cei din jur este unul sigur aici și putem măsura în siguranță legătura cu ceilalți și cu mediul înconjurător fără să ne fie teamă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 16 decembrie 2022, 9:21

Mișcarea acestei planete este strâns legată de cea a Soarelui. Nu se îndepărtează mai mult de 48 de grade de acesta. Sunt posibile astfel 60 de combinații ce aduc cele două astre împreună. Având extrem de multe caracteristici relațional-afective, dar și sexuale, planeta Venus poate fi văzută diferit în viziunea unui bărbat față de cea a unei femei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Planeta Venus în astrologie

Regăsim domiciliile planetei Venus în Taur și Balanță. Nativul Taur este semnul feminim al acestui astru. Semn de Pământ, se observă aici atașamentele concrete față de lucruri, mediul înconjurător sau chiar persoane. Semnifică romantismul profund ce se bazează pe emoții vechi și senzualitate greu de descris în cuvinte. Cât despre Balanță, este domeniul masculin al planetei Venus. Semn de Aer, își manifestă disponibilitatea socială, simțul estetic și rafinamentul în relații.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Planeta Venus vine să-i aducă nativului Berbec multe emoții de-a lungul vieții. Acest nativ se bazează pe recunoașterea calităților de către ceilalți și va fi direct influențat de părerile celor din jur. Este un semn al autoafirmării, iar aici relațiile cunosc o modificare cu fiecare perioadă care trece, arată Astrology.com.

Pasiunile celor născuți sub acest semn zodiacal sunt intense și bruște. Se îndrăgostesc la prima vedere, dar pot stinge pasiuni la fel de repede.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Planeta Venus vine să confere acestui nativ un atașament de lungă durată față de persoanele din jur. Cei născuți sub acest semn zodiacal suferă atunci când pierd relații, dar și obiecte. Relațiile reprezintă aici un mediu sigur, ce le acoperă loialitatea și încrederea.

Cu toate acestea, pot deveni foarte posesivi și geloși. Transformarea stilului de abordare poate aduce un viitor sigur.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Planeta Venus aici vine cu o vibrație de de Aer. Deschiderea spre relații la nivel emoțional și informational  este foarte importantă. Atașamentul acestui nativ este superficial, însă atunci când iubește o face cu toată inima. Un efort suplimentar este necesar pentru stabilirea unor relații de lungă durată. Poate fi foarte activ atunci când vine vorba despre sentimente noi.

Află cum este planeta Marte în astrologie – semnificații și influență asupra zodiilor

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativul Rac, planeta Venus vine să aducă puternice legături emoționale din trecut. Tot ceea ce se întâmplă în relațiile sentimentale va avea o conotație către mediul părintesc. Comunicarea se stabilește cu greu, însă atunci când se întâmplă va fi îndepărtată cu greu, spune Yourtango.com. Cei care au relații stabile de prietenie se vor simți ca într-o comunitate unită cu cei din jur.

Leu: 23 iulie – 22 august

Viața nativului Leu cu planeta Venus ca vibrație conferă relațiilor un aspect dramatic profund. Ține să-și transforme povești de iubire conform scenelor de dragoste observate în cărți sau filme. Toate întâmplările intens încărcate de emoție vor avea un impact pe viitor. Pot face din iubire un ideal pe care se pot baza în tot ceea ce trăiesc.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativul Fecioară tinde să găsească o atracție aparte față de lucrurile materiale prețioase. De asemenea, atunci când vine vorba despre relații, indiferent că sunt profesionale sau personale, acestea se vor manifesta intens, dar sigur. Interesul va părea la început egoist, însă de cele mai multe ori este pur pragmatic. Acest semn zodiacal găsește un sens concret al întâmplărilor în viață și le acceptă așa cum sunt.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Acest nativ oferă relațiilor un simț estetic, spirit justițiar și o deosebită armonie. Devine activ atunci când este îndrăgostit, însă pune presiune pe cei din jur pentru a reacționa la fel. Stabilește un echilibru la nivel emoțional și menține armonia în ceea ce întreprinde.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativul Scorpion are un caracter ascuns atunci când vine vorba despre relații. Astfel că, atunci când se îndrăgostește tinde să afecteze expresiile profunde ce ar trebui exprimate într-un mod foarte simplu. Apare aici un mare risc de eșec din cauza exagerării sentimentelor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativul Săgetător cu planeta Venus alături aduce o idee fixă către aventură și distracție. În ceea ce privește relațiile sentimentale, acestea pot fi regăsite cu greu pe termen lung. Acest semn zodiacal își dorește apreciere, însă o poate oferi cu greu. Când observă că o relație stagnează, se îndepărtează cu ușurință pentru a găsi ceva mult superior.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativul Capricorn este un semn de Pământ, ceea ce înseamnă că Planeta Venus vine aici cu o disponibilitate pentru obiective practice și manifestări afective evidente. Își dorește afecțiuni și romantism, însă poate disimula atunci când se simte nesigur pe sine. Învață să se îndepărteze de cei din jur atunci când eforturile par fără rezultate își creează alte obiective.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Planeta Venus în zodia Vărsător se află în trigonocrație. Aici relațiile pot avea o manifestare liberă, fără încărcături emoționale prea mari. Acest nativ simte nevoia de pauze constante și se bucură de timpul petrecut în singurătate. Poate fi dificil de abordat uneori. De asemenea, este plin de surprize și nonconformist. Posesivitatea este un punct important și poate apărea uneori ca insensibilitate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Relațiile sentimentale au aici o legătură profundă. Planeta Venus vine să ofere o încărcătură supremă, cu tendințe contradictorii. Este semnul zodiacal ce primește încărcături mistice, iar rolul imaginației este profund legat cu cel al credinței. Acest nativ crede întocmai în semnele trimise de astre și le va primi cu brațele deschise.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×