Reclamă

Ce sunt casele astrologice și cum ne influențează viața. Cum ne îndrumă astrele în fiecare zi

Dacă te-ai întrebat vreodată ce sunt casele astrologice și cum ne influențează viața, acest articol îți vine în ajutor. Ca și semnele zodiacale, acestea sunt tot în număr de 12 și fiecare dintre ele corespunde unui element concret, terestru, al fiecăruia dintre noi. În funcție de numărul de planete prezente la un moment dat într-o anumită casă, sectorul respectiv al vieții va fi mai mult sau mai puțin afectat.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 18 octombrie 2022, 9:14

Casele astrologice îți pot oferi informații esențiale despre laturile existenței tale, însă este foarte important ca un specialist să îți creeze astrograma personală, în concordanță cu ora și locul nașterii. Acestea au unele legături cu semnele astrologice, în special atunci când vorbim despre temele fundamentale, acolo fiind singurul moment în care se suprapun. Sunt sectoare de cerc ale semnului zodiacal, legate în permanență de mișcarea de rotație a Pământului în jurul axei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce sunt casele astrologice și cum ne influențează viața

Dimensiunea acestora, dar și poziționarea în semne și conținutul de planete, depinde de momentul și locul în care se află persoana respectivă în evenimentul dorit către studiul astrologic. Este foarte importantă casa în care se află o planetă pentru că astfel influențează activitatea fiecăruia dintre noi, mai ales în plan social. Acestea reprezintă domenii delimitate în care regăsim fiecare părticică a vieții noastre.

Casa 1

Dacă vrei să știi ce sunt casele astrologice și cum ne influențează viața, trebuie să înțelegi că fiecare dintre acestea corespunde zodiilor.

Casa 1 semnifică personalitatea, exprimarea sentimentelor, dar și felul în care ești perceput de cei din jurul tău. Se aseamănă nativului Berbec ca și comportament. Reprezintă materialul brut cu care o persoană își începe drumul în viață și spune cum reacționează la stimuli externi.

Reclamă

Casa 2

Semnifică atitudinea față de bani, resurse financiare și materiale. Aici sunt foarte importante posesiunile, investițiile, economiile și confortul personal, arată Astrology.com.

Se arată atitudinea față de valorile materiale și se aseamănă nativului Taur. Expresia cheie este “eu am”. Răspunde de abilitatea de a strânge valori și bunuri de-a lungul unei vieți.

Reclamă

Casa 3

Dacă am aflat deja ce sunt casele astrologice și cum ne influențează viața, trebuie să știm că cea de-a treia semnifică modul de a gândi și comunica cu cei din jur. Socializarea este foarte importantă aici, dar și anturajul. De asemenea, vorbim și despre modul de a administra activitățile de zi cu zi. Se aseamănă comportamentului nativului Gemeni. Expresia cheie este “eu gândesc”. În această casă este vorba despre alianțe.

Casa 4

Cea de-a patra casă ne arată atitudinea față de părinți, casă și locul de origine. Contează foarte mult locuința în care ai trăit, dar și proprietățile imobiliare. Se aseamănă nativului Rac, planeta guvernantă fiind Luna. Expresia cheie este “eu simt”, spune Yourtango.com. Această casă controlează viața casnică și domestică. Este vorba aici despre comorile lăsate în familie.

Casa 5

Cea de-a cincea casă ne arată felul în care ne exprimăm dragostea, dar și atitudinea romantică față de cei din jurul nostru. Aici avem puterea de a crea, de a ne dezvolta abilități artistice. Există căi ușoare către distracții și fericire. Se aseamănă nativului Leu, iar planeta guvernantă este Soarele. Expresia cheie este “eu decid”. Este vorba de copii, iubiri, dar și câștiguri financiare.

Casa 6

Casele astrologice reprezintă tot ceea ce noi trăim și simțim de-a lungul unei vieți. Cea de-a șasea ne arată energia fizică, dar și rutina de zi cu zi. Se aseamănă nativului Fecioară și vedem aici sănătatea. Planeta guvernantă este Mercur, iar expresia cheie este “eu analizez”.

Află despre lecțiile karmice și ce semnifică acestea în viața nativilor.

Casa 7

Cea de-a șaptea casă semnifică tendința de colaborare cu cei din jur, parteneriate sau uniuni. Aici avem relațiile strânse de cuplu, manifestări în căsnicie, dar și contactul direct cu ceilalți. Se aseamănă nativului Balanță. Planeta guvernantă este Venus, iar expresia cheie este “eu cântăresc.

Casa 8

Aici vedem manifestarea în relațiile intime, dar și în situații de criză emoțională. Avem puterea de regenerare, dar și interesul în descoperirea adevărului. Se aseamănă nativului Scorpion și are o atitudine pozitivă față de moarte și lucrurile ascunse.

Casa 9

Tot ceea ce sunt casele astrologie și cum ne influențează viața contează foarte mult pentru pregătirea noastră ca ființe umane. Cea de-a noua reprezintă tipul de extindere către viitor, din punct de vedere intelectual și fizic. Se aseamănă nativului Săgetător.

Casa 10

Cea de-a 10-a casă reprezintă aspirațiile sociale, modul de a-ți atinge scopurile în viață, dar și cariera aleasă. Contează foarte mult aici statutul social, dar și imaginea publică. Se aseamănă nativului Capricorn, iar planeta guvernantă este Satur. Expresia cheie este “eu folosesc”.

Casa 11

Aici avem semnificația față de prieteni, protectori, dar și afaceri. În colectivitate și față de cei din jurul nostru manifestăm interes pentru viitor. Se aseamănă nativului Vărsător, iar planetele guvernante sunt Uranus și Saturn. Expresia cheie este “eu rezolv”.

Casa 12

Avem avem tendința către sacrificiu, dar și comportamentul față de ceilalți. Contează foarte mult felul de manifestare în singurătate, structura psihologică și atitudinea față de credință și spiritualitate. Se aseamănă nativului Pești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×