Reclamă

Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele

Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie rezolvate, rescrise și regândite pentru ca viitorul să sune cu adevărat bine. Există nativi cu mai multe învățături primite decât alții? Acest articol îți va oferi toate răspunsurile de care ai nevoie și poate și ceva în plus. Dacă până acum nu ai crezut în această putere, ar fi bine ca de acum înainte să fii atentă la fiecare pas pe care îl faci.

Avatar photo
Cristiana Coman
Publicat: 30 septembrie 2022, 7:27

Zodia în care te-ai născut are cu siguranță un țel de îndeplinit, iar tu mergi cu viață cu scopul bine definit de a realiza acest lucru. Există persoane care nu își află scopul niciodată, însă altele descoperă menirea lor încă de la început. Ai nevoie de foarte multă înțelepciune pentru a pune cap la cap toate ideile, însă acestea vor aduce cu siguranță o idee finală ce te va satisface pe deplin.

Lecții karmice pentru fiecare zodie

Karma reprezintă cauza și efectul a tot ceea ce se petrece de-a lungul unei vieți. Se spune că dacă ai realizat fapte bune, la un moment dat vei primi din belșug aceeași răsplată. Fiecare se naște cu o încărcătură energetică aparte, dar și cu o anumită lecție pe care trebuie să o descopere. Astfel de datorii există pentru fiecare zodie și nimeni nu poate scăpa fără a oferi ceva la schimb.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă vorbim despre lecții karmice pentru fiecare zodie, nativul Berbec este sfătuit să fie mult mai blând cu cei din jur.

Dacă de obicei este critic și defensiv, ar trebui să-și schimbe această atitudine pentru că viitorul nu sună deloc bine. Nu te aștepta ca cei din jur să fie lapte și miere, când tu nu o faci!

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur este foarte dificil să vadă din punctul de vedere al celorlalți. Dacă până acum nu ai acordat crezare spuselor celor din jur, acum este cazul să o faci.

Rigurozitatea de care dai dovadă se poate întoarce împotriva ta și nu îți va cădea tocmai bine atunci când te vei simți încolțită, arată Astrology.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Tinzi să mergi după cum bate vântul și să-ți urmezi inima. Chiar și în cepe mai puerile decizii, nu apuci să cântărești problemele. La început nu e nicio problemă, însă atunci când vorbim despre sentimente și emoții, totul se complică. Fii mai atentă la ceea ce simt oamenii din jur.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativul Rac, acele lecții karmice în funcție de zodie vin ca dovadă a neîncrederii de sine. Astfel, ratezi foarte multe oportunități și uiți să te bucuri de viață. Acum este cazul să vezi partea plină a paharului și să guști din ceea ce îți oferă viitorul.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativul Leu are prea multă încredere în cei din jur sau chiar deloc. Nu există cale de mijloc atunci când vorbim despre sentimentele acestui semn zodiacal. Balanța este cheia, mai ales că vorbim și despre foarte multă instabilitate în relațiile cu cei din jur, spune Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă vorbim despre lecții karmice în funcție de zodie, nativul Fecioară se întoarce mereu în trecut. Indiferent ce probleme ai avut atunci, prezentul contează mai mult. Nu încerca să recreezi amintiri doar pentru a vedea dacă se poate schimba ceva. Astrele spune că teama te poate bloca și astfel nu te poți bucura de ceea ce ai acum și ceea ce poți avea în viitor.

Află totul despre nativul Fecioară, de la trăsături și până la personlitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativul Balanță tinde să fie plin de idei creative, însă din cauza lipsei încrederii, acestea nu pot fi puse în aplicare foarte ușor. Acum este cazul să-ți canalizezi toată puterea către acea energie ce te poate împinge de la spate. Nu te lăsa doborâtă de micile eșecuri.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Încearcă să fii mai tolerantă cu cei dragi. Nu toată lumea înțelege modul tău de a gândi, așa că nu trebuie să te superi atunci când deciziile nu sunt luate conform planului tău. Fiecare scop în viață își are și o finalitate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești foarte entuziasmată de orice situație nouă care apare în viața ta. Indiferent că vorbim despre lucruri pe plan personal sau profesional, acestea îți aduc de fiecare dată un zâmbet pe buze. Și aici vorbim despre o balanță care să stabilizeze situația.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dacă nu ești obișnuită să-i ierți pe cei din jur pentru greșeli, astrele îți sugerează să încerci această practică. Orice furie pe care o ții înăuntrul tău poate mai târziu să explodeze. De asemenea, te poate bloca în crearea de noi legături.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativul Vărsător trebuie să fie mult mai discret atunci când vine vorba despre planurile de viitor. Atunci când viața personală devine interesantă, nu treuie să te lauzi cu ea. Nu trebuie toată lumea să știe ce ți se întâmplă ție în fiecare secundă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Încearcă să-ți iei singură apărarea fără a te simți vinovată. Trebuie să te detașezi de judecățile pe care ceilalți ți le atribuie. Nimeni nu trăiește viața ta și tu nu o trăiești pe a lo

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră stă pe un tron de culoare neagră
Horoscop
Luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022. Cum sunt influențate zodiile
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic, iar luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022 este un semn că timp de o lună nativii vor fi mai retrași și dornici să...
2
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Meghan și Harry se sărută pe blatul din bucătărie
Divertisment
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. A apărut primul trailer pentru noua serie documentară despre viața Ducilor de Sussex
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. Documentarul despre Ducii de Sussex spune atât povestea de dragoste dintre cei doi, dar și retragerea lor din Familia Regală. Tensiunile care au urmat...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022. Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022 spune că Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Comunicarea va decurge fără niciun fel de probleme în relația de cuplu. Pe zona intimității...
PARTENERI
×