Reclamă

Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele

Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie rezolvate, rescrise și regândite pentru ca viitorul să sune cu adevărat bine. Există nativi cu mai multe învățături primite decât alții? Acest articol îți va oferi toate răspunsurile de care ai nevoie și poate și ceva în plus. Dacă până acum nu ai crezut în această putere, ar fi bine ca de acum înainte să fii atentă la fiecare pas pe care îl faci.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 30 septembrie 2022, 7:27

Zodia în care te-ai născut are cu siguranță un țel de îndeplinit, iar tu mergi cu viață cu scopul bine definit de a realiza acest lucru. Există persoane care nu își află scopul niciodată, însă altele descoperă menirea lor încă de la început. Ai nevoie de foarte multă înțelepciune pentru a pune cap la cap toate ideile, însă acestea vor aduce cu siguranță o idee finală ce te va satisface pe deplin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lecții karmice pentru fiecare zodie

Karma reprezintă cauza și efectul a tot ceea ce se petrece de-a lungul unei vieți. Se spune că dacă ai realizat fapte bune, la un moment dat vei primi din belșug aceeași răsplată. Fiecare se naște cu o încărcătură energetică aparte, dar și cu o anumită lecție pe care trebuie să o descopere. Astfel de datorii există pentru fiecare zodie și nimeni nu poate scăpa fără a oferi ceva la schimb.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă vorbim despre lecții karmice pentru fiecare zodie, nativul Berbec este sfătuit să fie mult mai blând cu cei din jur.

Dacă de obicei este critic și defensiv, ar trebui să-și schimbe această atitudine pentru că viitorul nu sună deloc bine. Nu te aștepta ca cei din jur să fie lapte și miere, când tu nu o faci!

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur este foarte dificil să vadă din punctul de vedere al celorlalți. Dacă până acum nu ai acordat crezare spuselor celor din jur, acum este cazul să o faci.

Rigurozitatea de care dai dovadă se poate întoarce împotriva ta și nu îți va cădea tocmai bine atunci când te vei simți încolțită, arată Astrology.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Tinzi să mergi după cum bate vântul și să-ți urmezi inima. Chiar și în cepe mai puerile decizii, nu apuci să cântărești problemele. La început nu e nicio problemă, însă atunci când vorbim despre sentimente și emoții, totul se complică. Fii mai atentă la ceea ce simt oamenii din jur.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativul Rac, acele lecții karmice în funcție de zodie vin ca dovadă a neîncrederii de sine. Astfel, ratezi foarte multe oportunități și uiți să te bucuri de viață. Acum este cazul să vezi partea plină a paharului și să guști din ceea ce îți oferă viitorul.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativul Leu are prea multă încredere în cei din jur sau chiar deloc. Nu există cale de mijloc atunci când vorbim despre sentimentele acestui semn zodiacal. Balanța este cheia, mai ales că vorbim și despre foarte multă instabilitate în relațiile cu cei din jur, spune Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă vorbim despre lecții karmice în funcție de zodie, nativul Fecioară se întoarce mereu în trecut. Indiferent ce probleme ai avut atunci, prezentul contează mai mult. Nu încerca să recreezi amintiri doar pentru a vedea dacă se poate schimba ceva. Astrele spune că teama te poate bloca și astfel nu te poți bucura de ceea ce ai acum și ceea ce poți avea în viitor.

Află totul despre nativul Fecioară, de la trăsături și până la personlitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativul Balanță tinde să fie plin de idei creative, însă din cauza lipsei încrederii, acestea nu pot fi puse în aplicare foarte ușor. Acum este cazul să-ți canalizezi toată puterea către acea energie ce te poate împinge de la spate. Nu te lăsa doborâtă de micile eșecuri.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Încearcă să fii mai tolerantă cu cei dragi. Nu toată lumea înțelege modul tău de a gândi, așa că nu trebuie să te superi atunci când deciziile nu sunt luate conform planului tău. Fiecare scop în viață își are și o finalitate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești foarte entuziasmată de orice situație nouă care apare în viața ta. Indiferent că vorbim despre lucruri pe plan personal sau profesional, acestea îți aduc de fiecare dată un zâmbet pe buze. Și aici vorbim despre o balanță care să stabilizeze situația.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dacă nu ești obișnuită să-i ierți pe cei din jur pentru greșeli, astrele îți sugerează să încerci această practică. Orice furie pe care o ții înăuntrul tău poate mai târziu să explodeze. De asemenea, te poate bloca în crearea de noi legături.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativul Vărsător trebuie să fie mult mai discret atunci când vine vorba despre planurile de viitor. Atunci când viața personală devine interesantă, nu treuie să te lauzi cu ea. Nu trebuie toată lumea să știe ce ți se întâmplă ție în fiecare secundă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Încearcă să-ți iei singură apărarea fără a te simți vinovată. Trebuie să te detașezi de judecățile pe care ceilalți ți le atribuie. Nimeni nu trăiește viața ta și tu nu o trăiești pe a lo

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×