Reclamă

Horoscopul dragostei pentru 2023. Două zodii renunță la vechea iubire și încep o nouă poveste

Mai sunt doar câteva zile până în noul an, iar astrologii au pregătit horoscopul dragostei pentru 2023. Există două zodii ce renunță la vechea iubire și încep o nouă poveste, iar alții vor fi iubiți exact așa cum își doresc. Este o perioadă plină de pasiune și vom avea ocazia să renunțăm la anumite caracteristici ce nu ne fac cinste.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 21 decembrie 2022, 8:35

Există și nativi ce vor suferi, dar lucrurile se vor regla spre finalul perioadei, iar totul va fi mult mai aproape de visurile îndeplinite. Este un an ce va aduce schimbări majore în viața zodiilor, în special a celor care își doresc o relație, iar până acum nu au reușit acest lucru. Sinceritatea este cuvântul cheie și va trebui să rămână astfel pe tot parcursul anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscop dragoste 2023. Cum funcționează viața nativilor în noul an

A mai trecut încă un an, iar specialiștii vin cu recomandări pentru 2023. Un an bun, spun aceștia, din multe puncte de vedere. Există și situații ce pot fi îmbunătățite, însă ca în orice idee, nimic nu este perfect. Vor fi momente în care realizările personale vor cântări mai mult decât cele profesionale, iar norocul va fi la orice pas un îndrumător excelent.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul dragostei pentru 2023 va fi un succes. Vei reuși să realizezi tot ce ți-ai propus în materie de relații, iar totul se va întâmpla în favoarea ta. Norocul va fi cu tine mereu și uneori nu vei dori să realizezi că viața poate fi atât de frumoasă. Opotunitățile ce se ivesc în materie de relații te vor face să-ți dorești de fiecare dată mai mult. Înveți să privești lucrurile mult mai relaxată. Viața amoroasă va fi de-a dreptul plină și vei reuși lucruri pe care altădată le imposibil de realizat. Acești nativi vor fi iubiți și nu vor duce lipsă de nimic

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Anul 2023 este un an al prieteniei, al socializării și al dragostei pentru nativii Taur. Petreci mai mult timp alături de familie și de amici și reușești să îți regăsești iubirea proprie. Dacă vrei să câștigi respectul celor din jur, este momentul să renunți acum la obiceiurile greșite.

Este anul în care vei obține periodic complimente, iar acestea te vor ajuta în dezvoltarea personală. Vei iubi mult și vei avea parte de aventuri pe care le credeai pierdute, arată horoscopul dragostei pentru 2023. Este anul în care o prietenie adevărată se poate transforma în cea mai frumoasă poveste de dragoste. Tu știi cum poți să ți-o colorezi mai departe.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Te numeri printre norocoasele zodiacului. În 2023 îi vei avea alături pas cu pas pe toți cei pe care îi iubești și care îți vor binele, iar acest lucru nu poate decât să te bucure. Vei primi recompense personale și vei avea multe reușite în acest sens. E posibilă chiar o schimbare radicală a relației, sau pentru persoanele singure o nouă iubire. Avantajul este că ești mereu deschisă să observi ce poate să-ți ofere viața. Doar relația cu părinții ar putea avea de suferit la un moment dat.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

2023 este anul schimbărilor în viața ta. Îți revizuiești atitudinea de până acum față de cei din jur. Lași toate treburile și încerci să fii mai prezent. Ai ocazia să îți pui în valoare ideile originale și să te lași văzută așa cum nu ai mai făcut-o până acum, spune Yourtango.com. Ai multă energie și vrei să dovedești acest lucru cu ajutorul proiectelor personale. Relațiile de cuplu vor suferi o ușoară îmbunătățire. Terapia poate ajuta în orice moment, însă acum este cazul să-ți oferi sufletul pe tavă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Începi un an dinamic din toate punctele de vedere. Ai parte de idei ce vor încerca să schimbe o comunitate. Lumea va trebui să mai aștepte, însă nu ești prea departe. Relația de cuplu te va surprinde. O schimbare pozitivă, revigorantă, solidă va veni să-ți zdruncine convingerile. Învață cum să păstrezi un echilibru între viața personală și cea profesională, iar a doua jumătate a anului nu va fi așa cum îți imaginezi. Situația familială suferă și ea schimbări, însă trebuie să ai grijă la comunicare. Acesta este principalul motor în orice acțiune.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ai parte de câteva luni pline de romantism, care aduc o perioadă de bun augur în viața ta. Cu toate astea, relația de cuplu va rămâne destul de tensionată. 2023 este un an bun pentru tot felul de introspecții, dar și acțiuni. Nu vei reuși atât de multe lucruri pe câte îți propui. În schimb, vei avea parte de susținerea celor din jur. Evită confruntările directe și dezbaterile aprinse, mai ales dacă nu ai un puncte de vedere valide. Veștile bune nu sunt întotdeauna cele care te fac să zâmbești.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pui accentul pe relațiile cu cei din jur, iar lucrurile se vor schimba în viața ta. Trebuie să fii deschisă, să ieși în lume și să comunici tot ceea ce gândești. De aici vor apărea numai avantaje. Ești caracterizată de entuziasm în acest an. Vei avea parte de o serie de evenimente imprevizibile, dar care îți schimbă viața în bine, arată Astrology.com . Din toate punctele de vedere ai un an minunat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

E un an special în viața nativului Scorpion, spune horoscopul dragostei în 2023. Reușești să înțelegi anumite situații, iar extremele tind să nu te mai atragă cum o făceau înainte. Anotimpul rece te provoacă să-ți pui la înaintare calitățile și să încerci să-ți formezi o relație de lungă durată. Viața pe care ai creeat-o până acum nu este cea care te va însoți pe viitor. Încearcă să creionezi o imagine de ansamblu și de acolo să pornești către noi culmi. Totul va ajunge să fie așa cum îți dorești, dacă ai răbdare și mergi pe drumul tău.

Află totul despre nativul Scorpion, de la trăsături și până la personalitate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

2023 este anul dezvoltării personale pentru nativul Săgetător. Ai șansa să-ți regăsești libertatea. Acest lucru poate însemna renunțarea la anumite relații nedorite sau chiar persoane care îți făceau rău. Oportunitatea de a călători este mereu acolo, iar tu trebuie să profiți de ajutorul astrelor ce vin să te susțină. Ai parte și de venituri consistente ce te pot ajuta să-ți îndeplinești o parte din idei. Ești o persoană fermecătoare, iar acest lucru nu te poate descuraja în găsirea unui partener ideal pentru viitor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

2023 va fi un an al schimbărilor, anul noilor începuturi pe plan personal pentru nativul Capricorn, iar horoscopul dragostei este o armă secretă. Vei regăsi o forță revelatoare ce te va ajuta în procesele de conștientizare personale. Nu lași pe nimeni să te ajute. Preferi să faci totul singură, chiar dacă asta înseamnă să te epuizezi până la final. Viață sentimentală depășește așteptările pe care ți le-ai creat la începutul anului. Totul se va întâmpla cu o  viteză amețitoare, așadar încearcă să fii cât mai atentă asupra șanselor în viață. În relația de cuplu nu vei întâmpina probleme majore.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

2023 îți aduce șanse frumoase pe plan amoros. Pare că toate planetele se aliniază în favoarea ta și vei reuși să aduni cele mai bune decizii în a-ți crea un viitor. Primele luni ale anului sunt pline de evenimente care te vor face să crezi că viața este un loc sigur în care să-ți destăinui sentimente. Libertatea pe care o afișezi îți poate creea probleme dacă nu ai grijă cum pășești.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pui accentul pe viața sentimentală și ești preocupată mai mult c de obicei de nevoile celor din jur, iar horoscopul dragostei în 2023 îți vine în ajutor. În plus, nu ești dispusă să accepți ceea ce te aduce într-un stadiu de nefericire. Perseverența ta va da roade, iar 2023 îți promite perioade de libertate. Dragostea trebuie realizată în toate formele sale. Trebuie să acorzi mai multă atenție nevoilor tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×