Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2023. Gemenii se simt îngrădiți. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2023 spune că noul an aduce cu sine multe schimbări pe plan personal. Astrele vor aduce n viața nativilor vești bune în ceea ce privește poveștile de dragoste. Pentru cei care nu și-au găsit sufletul pereche în 2022, lucrurile s-ar putea schimba complet în acest an. Încearcă să treci peste pragul descurajărilor și să profiți de oportunitățile care îți ies în cale.

Publicat: 26 decembrie 2022, 5:59 / Actualizat: 27 decembrie 2022, 9:36

Gemenii sunt cu capul în nori în prima lună din an. Aceștia au căutat iubirea, iar atunci când s-au așteptat mai puțin au și găsit-o. S-ar putea ca pentru ei să se scrie noi file în ceea ce privește poveștile de dragoste. De altfel, astrele spun că zodiile de aer au cele mai multe anse să înceapă o relație serioasă în ianuarie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2023

Nativii din zodiac trebuie să fie foarte atenți la alegerile pe care le fac. Această lună  aduce cu sine multe momente pasionale între zodiile de foc și cele de aer.

Nici zodiile de apă și cele de pământ nu se lasă mai prejos. Când vine vorba de dragoste, aceasta apare atunci când te aștepți mai puțin.

S-ar putea să existe și rupturi. Pentru zodiile mai puțin norocoase există posibilitatea să se pornească pe drumuri separate de parteneri.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

În viața Berbecilor există multe temeri, iar cele mai multe se învârt în jurul sferei dragostei. Berbecii sunt deznădăjduiți, mai ales că anul trecut nu au avut parte de momentele pe care le-au vista.

Poate că este momentul să-ți setezi așteptări realiste și să începi să faci și tu primul pas. Lucrurile nu se vor schimba de la sine. Uneori este nevoie de intervenția ta. Cel mai bine ar fi să nu-ți pierzi speranța și să continui să te aventurezi.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Relația nativilor din zodia Taurului funcționează din ce în ce mai bine. Te-ai fi așteptat să vezi un inel pe deget de sărbători, dar partenerul pare că își dorește să te surprinde. Chiar dacă ești puțin dezamăgită, astrele spun că nu trebuie să-ți pierzi speranța.

Lucrurile s-ar putea să se schimbe curând. Ai încredere în tine și în relația pentru care ai muncit atât de mult timp. Vei vedea că totul se va întoarce în favoarea ta.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nici Gemenii nu trebuie să-și dezamăgească singuri așteptările. Astrele spun că în această perioadă ești cu capul în nori. Ai mai multă grijă de tine și încearcă să-ți pui pe primul loc nevoile personale.

Ai tendința să faci sacrificii majore în relație, doar de dragul partenerului. Merită bărbatul de lângă tine sau îți dorești doar să fii acceptată. Ai mai multă încredere în cine ești, te sfătuiește Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2023 spune că nativii din zodia Racului încep să descopere ce anume înseamnă dragostea adevărată. Astrele spun că în această perioadă ai mai multe lucruri de rezolvate, iar sfera personală se află pe locul doi.

Dacă ești deja într-o relație, atunci încearcă să o prețuiești. S-ar putea să ratezi câteva aspecte cheie, iar partenerul să se simtă neglijat. Îți poți pune singură bețe în roate cu un asemenea comportament.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt zodii de foc puternice și impunătoare. Într-o relației îți place ca partenerul să te răsfețe și să-ți acorde toată atenția sa.

De altfel, ai tendința să te enervezi cu ușurință atunci când lucrurile nu funcționează așa cum îți dorești. Încearcă să îți setezi mereu așteptări realiste și să înțelegi că și partenerul tău are nevoile sale în relație.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Fecioarei. A sosit momentul să te concentrezi mai mult asupra fericirii tale. Chiar dacă acest pas s-ar putea să te sperie, astrele spun că este posibil să fie cea mai bună decizie pe care o poți lua.

Relația cu partenerul de cuplu nu mai merge în direcția în care îți dorești. Este momentul să cauți o persoană care să te susțină și să te înțeleagă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele au așteptări înalte de la parteneri, iar acest lucru duce de multe ori la neînțelegeri. Astrele spun că este posibil să intri în conflict cu persoana din viața ta.

Marea ta dragoste s-ar putea transforma rapid în ceva ce nu îți dorești. Se pare că nu l-ai cunoscut foarte bine pe cel pe care l-ai avut aproape în ultimele luni. Lucrurile se vor schimba, iar tu vei avea de luat o decizie foarte importantă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii din zodia Scorpionului sunt de multe ori geloși, mai ales atunci când intuiția le demonstrează că au dreptate. Partenerul a călcat greșit și te-a făcut să fii nesigură în ceea ce privește relația voastră. S-ar putea ca aceasta să se termine mai repede decât ai fi crezut. Cel mai bine este să te gândești bine la viitor și să iei o decizie care să te avantajeze.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul dragostei în luna ianuarie 2023 spune că în viața nativilor din zodia Săgetător intră o persoană nouă. Aceasta va reuși să-ți aprindă flacăra pasiunii și să te pună într-o lumină nouă. Aveai nevoie de genul acesta de iubire și de înțelegere din partea partenerului de cuplu.

Nu uita că uneori ai nevoie de sacrificii în relație, iar acest lucru s-ar putea să te pună într-o lumină nefavorabilă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii se concentrează asupra sferei profesionale și pun mereu dragostea pe locul doi. De data aceasta lucrurile vor sta diferit.

Astrele spun că în viața ta intră o persoană nouă. Acesta te va face să privești relațiile cu alți ochi. Vei di mult mai deschisă la experiențe pe care să le trăiești în doi. Este doar începutul unei frumoase povești de iubire, scrie YourTango.com.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Vărsătorului. Aceștia își găsesc sufletul pereche în cea de-a doua jumătate a lunii. Astrele spun că în viața ta intră un bărbat care te va face să te simți iubită și împlinită.

Toate exteriențele urâte din trecut te-au învățat o lecție importantă. Acum ești mai pregătită ca niciodată să faci schimbările necesare pentru a avea parte de o poveste uimitoare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii din zodia Peștilor se simt iubiți și împliniți. Astrele spun că în viața ta nu va intra în această lună bărbatul ideal.

Mai ai multe lucruri de pus la punct la tine înainte de a începe o nouă relație. Acordă-ți timpul necesar pentru a trece peste eșecul anterior. S-ar putea să descoperi că îți este mult mai bine singură, decât alături de bărbatul nepotrivit pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×