Reclamă

Zodii care stăpânesc arta manipulării. Ei sunt nativii care te pot controla după bunul plac

Te-ai întrebat vreodată care sunt acele zodii care stăpânesc arta manipulării? Află că există anumiți nativi care îi pot controla pe ceilalți după bunul plac. Aceste zodii sunt puternice, inteligente și impunătoare. Ele vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a obține de la tine ceea ce își doresc.

Publicat: 2 ianuarie 2023, 6:00

Arta manipulării nu este un secret pentru nativii din zodia Rac, Gemeni, Leu și Scorpion. Se spune că aceștia sunt cei mai puternici nativi și că fac întotdeauna lucrurile după propriile reguli. Zodiile acestea au o putere mare de persuasiune și nu regretă atunci când apelează la ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care stăpânesc arta manipulării

Nu ai nevoie de foarte multe abilități pentru a obține ceea ce îți dorești, mai ales dacă ești o persoană care apelează de fiecare dată la manipulare. Manipularea emoțională este o artă pentru acești nativi. Ei vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a-i aduce pe cei cu care interacționează în punctul în care își doresc. Acești nativi sunt puternici și dornici să se afirme în fața celorlalți.

Rac

Nativii din zodia Racului sunt intuitivi și empatici. Cu toate acestea, atunci când intuiția lor este canalizată în direcția greșită, lucrurile pot lua o întorsătură cu totul diferită.

De multe ori apelează la imaginație pentru a obține ceea ce-și doresc. Atunci când își pun ceva în minte, Racii nu renunță până ce nu obțin. Chiar dacă este un lucru de admirat, de multe ori devine o problemă pentru relațiile pe care le au cu ceilalți.

Reclamă

Se spune că Racii sunt printre zodiile cu o putere incredibilă de manipulare. Aceștia sunt maeștrii manipulării emoționale. Fiind zodii de apă sensibile și empatice, de multe ori se folosesc de sentimente pentru a obține ceea ce își doresc.

Gemeni

Nici Gemenii nu stau foarte departe de zodiile care obține orice își doresc cu ajutorul manipulării. Se spune că Gemenii sunt fățarnici și nu țin seama de sentimentele celorlalți. Însă lucrurile stau complet diferit.

Reclamă

Gemenii sunt zodii atente, inteligente și înțelepte. Aceștia se folosesc de calitățile lor pentru a ajunge să obțină ceea ce își doresc.

Dacă își doresc să ducă o discuție într-un punct anume atunci vor face tot posibilul să conducă discuția în direcția în care își doresc. Totodată, Gemenii sunt sufletul petrecerii și au un simț al umorului dezvoltat. Însă Gemenii au probleme când vine vorba de asumarea responsabilităților.

Aceștia au tendința să-i blameze pe ceilalți atunci când ceva nu funcționează așa cum își doresc, relatează YourTango.com.

Leu

Nativii din zodia Leului sunt puternici, inteligenți și au o intuiție de invidiat. Aceștia știu cum să se poziționeze într-o discuție astfel încât să primească mereu câștig de cauză. Leii nu se lasă puși la punct, ci sfidează regulile pentru a ajunge acolo unde vor.

Aceste zodii sunt foarte inteligente și folosesc cu ușurință cuvintele celorlalți pentru a le întoarce în favoarea lor. Nimeni nu poate controla o situație socială mai bine ca un nativ născut în zodia Leului. În plus, Leii sunt asumați și puternici, ceea ce înseamnă că nu se vor teme să-ți spună în față ceea ce cred despre tine. Părerea lor va fi întotdeauna făcută clară.

Cel mai probabil, un nativ din zodia Leului nu va recunoaște că este un maestru în arta manipulării, dar se va simți apreciat dacă îi vei spune acest lucru. Nu sunt zodii ușor de controlat. Leii sunt nativi care adoră să aibă monopolul asupra discuțiilor și situațiilor în care se află, scrie TimesOfIndia.com.

Scorpion

Pe lista cu zodii care stăpânesc arta manipulării de numără și nativii din zodia Scorpionului. Se spune că acești nativi au o putere incredibilă de a obține ceea ce își doresc. Scorpionii sunt puternici și au o capacitate incredibilă de a conduce.

Acești nativi se potrivesc în poziții de lider și dau dovadă de hotărârea necesară pentru a obține ceea ce vor. Se spune că acești nativi sunt persuasivi și acordă o atenție sporită detaliilor. Totodată, Scorpionii au tendința să fie secretoși.

Astrele spun că acești nativi sunt o combinație perfectă între o personalitate puternică și o latură sensibilă. Astfel, Scorpionii devin ușor persoane impunătoare, care pot manipula după bunul plac. Dacă uu nativ din zodia Scorpionului va găsi un motiv pentru a da vina pe tine, atunci acesta va face în așa fel încât să te simți vinovat și să-ți asumi responsabilitatea pentru ceva ce probabil nu ai făcut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×