Reclamă

Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic

S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei care se vor răzbuna în orice fel. Acest lucru face parte din procesul lor de vindecare, care le permite să meargă mai departe. Ai mai jos lista de zodii care își doresc mereu răzbunare.

Publicat: 1 februarie 2023, 12:39

Chiar dacă incidentul a trecut și nu mai este relevant, acești nativi continuă să pară obsedați de răzbunare. Își petrec tot timpul elaborând strategii pentru a porni un conflict.

Zodii care își doresc mereu răzbunare

Ca să eviți te pui în calea unor astfel de persoane, iată cele patru zodii care își doresc mereu răzbunare. Nativii de mai jos sunt cei care cu greu trec peste o amintire dureroasă. Atunci când crezi că au făcut-o, ei au deja un plan pus la punct pentru a te face să înțelegi unde și cu ce ai greșit, scrie pinkvilla.com.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurul dintre toți este cel mai puțin milostiv. Acest nativ este cel care ține cel mai mult ranchiună. Nu le place să facă greșeli și sunt extrem de încăpățânați. Ei te vor ierta de mai multe ori până în punctul în care îi împingi prea departe. În acel moment îți vor strica bucuria.

Se vor asigura că înțelegi că te-ai comportat greșit. Sunt suficient de puternici pentru a te forța să recunoști asta făcându-te să realizezi ceea ce s-a întâmplat.

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racul nu poate uita lucrurile cu ușurință. Ține ura înăuntru până când devine extrem de mare și izbucnește odată ce ajunge la punctul culminant. Ei pot ascunde sau lăsa unele dintre amintirile lor să se estompeze. Dar nu vor uita niciodată cu adevărat o amintire dureroasă.

Și dacă începe să-i rănească în mod semnificativ, vor face tot ce le stă în putere pentru a solicita orice formă de răzbunare necesară pentru a șterge complet amintirile care nu le dau o stare de bine. Racii sunt o zodie de apă descurcăreață în orice fel de situație.

Reclamă

Leu: 23 iulie – 22 august

În general, Leii sunt extrem de îngăduitori și nu poartă ranchiună. Cu toate acestea, ei te vor alunga imediat din viața lor dorind să se răzbune dacă îi rănești cu adevărat. În funcție de modul în care te comporți cu ei, ei pot fi fie extrem de loiali, fie răzbunători.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt pricepuți să păstreze ranchiunile și trec len cu vederea ceea ce li s-a întâmplat. Nu le place să fie păcăliți, prin urmare, dacă li se întâmplă, ar putea să tragă acea persoană la răspundere pentru tot restul vieții. Ei vor avea grijă să strice un element al vieții tale dacă îi trădezi vreodată, făcându-te să regreți tot ce ai greșit vreodată.

Chiar dacă specialiștii în astrologie le recomandă să uite de ranchiună, semnele zodiacale menționate mai sus nu se mulțumesc până nu se răzbună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×