Reclamă

Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație

Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață, indiferent de relațiile pe care le manifestă cu cei din jur și nu se lasă cucerite așa ușor. Își doresc să aibă mai mult decât ceilalți și fac tot posibilul să obțină ceea ce plănuiesc.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 ianuarie 2023, 9:58

Au succes în carieră, însă le este foarte greu să-și găsească pe cineva apropiat cu care să împartă diferitele gânduri ce le macină.

Confortul despre care alții vorbesc cu ușurință nu le este familiar, asta pentru că se vor urca pe un piedestal și vor gândi întotdeauna diferit.

Top 3 zodii materialiste

Indiferent că vorbim despre un telefon nou apărut pe piață sau chiar preferințe diferite în materie de gastronomie, toate se încadrează pentru aceste 3 zodii în sfera plăcerilor pe care trebuie să și le îndeplinească.

Vacanțele de lux sunt de neratat pentru ele și orice este la modă nu le este străin. Nu le este teamă să cheltuie banii, dar și muncesc pentru a-i obține.

Lucrurile scumpe le sunt întotdeauna permise și nu se vor feri să le achiziționeze.

Reclamă

Berbec

Nativul Berbec se află pe primul loc în top 3 zodii materialiste, asta pentru că au mai mereu gusturi fine atunci când vine vorba despre traiul lor. Le place să trăiască înconjurați de bogăție și nu vor accepta un mediul diferit față de cel pe care și-l imaginează. Spre deosebire de Taurii, aceștia sunt mai cheltuitori, dar și mult mai zgârciți, arată Yourtango.com.

Vor să trăiască fiecare clipă la maximum și o vor face cu ajutorul resurselor puse la dispoziție. Cunosc foarte mulți oameni, însă vor face întotdeauna o selecție a celor pe care îi doresc mai mult în preajmă. Nu se feresc să muncească pentru ceea ce tânjesc.

Reclamă

Află totul despre nativul Berbec, de la trăsături și până la personalitate.

Taur

În top 3 zodii materialiste se încadrează și nativii Taur. Apreciează frumusețea în toate formele sale. Asta înseamnă că luxul este pentru ei ca aerul. Îndrăgostiți de artă, persoane talentate și energii pozitive, vor încerca să câștige atâția bani încât să-și satisfacă orice dorință. Le place să trăiască pe picior mare și cunosc indiciile pentru a porni către un drum presărat cu noroc.

Alegerile sunt întotdeauna bine gândite, chiar dacă entuziasmul este la cote maxime. Nu se aruncă cu capul înainte și încearcă să-și păstreze energia pentru ceva care merită cu adevărat. Stilul pe care îl adoptă este unul pe măsura nevoilor sale.

Leu

Nativii Leu sunt pe ultimul loc în top 3 zodii materialiste. Pregătiți de mici pentru a-și construi un viitor strălucit. Vor să facă afaceri din nimic, însă ajung întotdeauna în puncte cheie, așa cum își doresc. Profită de fiecare șansă ce îi aduce mai aproape de profesiile dorite.

Lucrează atât în echipă cât și separat, însă nu renunță niciodată la idee, dacă această poate duce la un drum plin de noroc, spune Astrology.com. Se gândesc întotdeauna înainte dacă riscă atunci când iau o decizie și pun întrebări esențiale chiar și pentru cele mai banale situații.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×