Reclamă

Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație

Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață, indiferent de relațiile pe care le manifestă cu cei din jur și nu se lasă cucerite așa ușor. Își doresc să aibă mai mult decât ceilalți și fac tot posibilul să obțină ceea ce plănuiesc.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 ianuarie 2023, 9:58

Au succes în carieră, însă le este foarte greu să-și găsească pe cineva apropiat cu care să împartă diferitele gânduri ce le macină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Confortul despre care alții vorbesc cu ușurință nu le este familiar, asta pentru că se vor urca pe un piedestal și vor gândi întotdeauna diferit.

Top 3 zodii materialiste

Indiferent că vorbim despre un telefon nou apărut pe piață sau chiar preferințe diferite în materie de gastronomie, toate se încadrează pentru aceste 3 zodii în sfera plăcerilor pe care trebuie să și le îndeplinească.

Vacanțele de lux sunt de neratat pentru ele și orice este la modă nu le este străin. Nu le este teamă să cheltuie banii, dar și muncesc pentru a-i obține.

Lucrurile scumpe le sunt întotdeauna permise și nu se vor feri să le achiziționeze.

Reclamă

Berbec

Nativul Berbec se află pe primul loc în top 3 zodii materialiste, asta pentru că au mai mereu gusturi fine atunci când vine vorba despre traiul lor. Le place să trăiască înconjurați de bogăție și nu vor accepta un mediul diferit față de cel pe care și-l imaginează. Spre deosebire de Taurii, aceștia sunt mai cheltuitori, dar și mult mai zgârciți, arată Yourtango.com.

Vor să trăiască fiecare clipă la maximum și o vor face cu ajutorul resurselor puse la dispoziție. Cunosc foarte mulți oameni, însă vor face întotdeauna o selecție a celor pe care îi doresc mai mult în preajmă. Nu se feresc să muncească pentru ceea ce tânjesc.

Reclamă

Află totul despre nativul Berbec, de la trăsături și până la personalitate.

Taur

În top 3 zodii materialiste se încadrează și nativii Taur. Apreciează frumusețea în toate formele sale. Asta înseamnă că luxul este pentru ei ca aerul. Îndrăgostiți de artă, persoane talentate și energii pozitive, vor încerca să câștige atâția bani încât să-și satisfacă orice dorință. Le place să trăiască pe picior mare și cunosc indiciile pentru a porni către un drum presărat cu noroc.

Alegerile sunt întotdeauna bine gândite, chiar dacă entuziasmul este la cote maxime. Nu se aruncă cu capul înainte și încearcă să-și păstreze energia pentru ceva care merită cu adevărat. Stilul pe care îl adoptă este unul pe măsura nevoilor sale.

Leu

Nativii Leu sunt pe ultimul loc în top 3 zodii materialiste. Pregătiți de mici pentru a-și construi un viitor strălucit. Vor să facă afaceri din nimic, însă ajung întotdeauna în puncte cheie, așa cum își doresc. Profită de fiecare șansă ce îi aduce mai aproape de profesiile dorite.

Lucrează atât în echipă cât și separat, însă nu renunță niciodată la idee, dacă această poate duce la un drum plin de noroc, spune Astrology.com. Se gândesc întotdeauna înainte dacă riscă atunci când iau o decizie și pun întrebări esențiale chiar și pentru cele mai banale situații.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×