Reclamă

Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație

Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață, indiferent de relațiile pe care le manifestă cu cei din jur și nu se lasă cucerite așa ușor. Își doresc să aibă mai mult decât ceilalți și fac tot posibilul să obțină ceea ce plănuiesc.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 ianuarie 2023, 9:58

Au succes în carieră, însă le este foarte greu să-și găsească pe cineva apropiat cu care să împartă diferitele gânduri ce le macină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Confortul despre care alții vorbesc cu ușurință nu le este familiar, asta pentru că se vor urca pe un piedestal și vor gândi întotdeauna diferit.

Top 3 zodii materialiste

Indiferent că vorbim despre un telefon nou apărut pe piață sau chiar preferințe diferite în materie de gastronomie, toate se încadrează pentru aceste 3 zodii în sfera plăcerilor pe care trebuie să și le îndeplinească.

Vacanțele de lux sunt de neratat pentru ele și orice este la modă nu le este străin. Nu le este teamă să cheltuie banii, dar și muncesc pentru a-i obține.

Lucrurile scumpe le sunt întotdeauna permise și nu se vor feri să le achiziționeze.

Reclamă

Berbec

Nativul Berbec se află pe primul loc în top 3 zodii materialiste, asta pentru că au mai mereu gusturi fine atunci când vine vorba despre traiul lor. Le place să trăiască înconjurați de bogăție și nu vor accepta un mediul diferit față de cel pe care și-l imaginează. Spre deosebire de Taurii, aceștia sunt mai cheltuitori, dar și mult mai zgârciți, arată Yourtango.com.

Vor să trăiască fiecare clipă la maximum și o vor face cu ajutorul resurselor puse la dispoziție. Cunosc foarte mulți oameni, însă vor face întotdeauna o selecție a celor pe care îi doresc mai mult în preajmă. Nu se feresc să muncească pentru ceea ce tânjesc.

Reclamă

Află totul despre nativul Berbec, de la trăsături și până la personalitate.

Taur

În top 3 zodii materialiste se încadrează și nativii Taur. Apreciează frumusețea în toate formele sale. Asta înseamnă că luxul este pentru ei ca aerul. Îndrăgostiți de artă, persoane talentate și energii pozitive, vor încerca să câștige atâția bani încât să-și satisfacă orice dorință. Le place să trăiască pe picior mare și cunosc indiciile pentru a porni către un drum presărat cu noroc.

Alegerile sunt întotdeauna bine gândite, chiar dacă entuziasmul este la cote maxime. Nu se aruncă cu capul înainte și încearcă să-și păstreze energia pentru ceva care merită cu adevărat. Stilul pe care îl adoptă este unul pe măsura nevoilor sale.

Leu

Nativii Leu sunt pe ultimul loc în top 3 zodii materialiste. Pregătiți de mici pentru a-și construi un viitor strălucit. Vor să facă afaceri din nimic, însă ajung întotdeauna în puncte cheie, așa cum își doresc. Profită de fiecare șansă ce îi aduce mai aproape de profesiile dorite.

Lucrează atât în echipă cât și separat, însă nu renunță niciodată la idee, dacă această poate duce la un drum plin de noroc, spune Astrology.com. Se gândesc întotdeauna înainte dacă riscă atunci când iau o decizie și pun întrebări esențiale chiar și pentru cele mai banale situații.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×