Reclamă

Cele mai pasionale cupluri de zodii. Cum este influențat destinul nativilor de către Luna Neagră

Cele mai pasionale cupluri de zodii iubesc fără bariere, se exprimă sincer și sunt spontane în relația de cuplu. Însă destinul nativilor din zodiac în materie de iubire este influențat și de către Luna Neagră. Numită și Luna Întunecată, poziționarea ta Lilith în Luna Neagră reprezintă partea întunecată a lunii pe calea sa orbitală și, prin urmare, este interpretată ca fiind latura ta rebelă din interior.

Publicat: 14 februarie 2023, 9:57

Semnul tău Lilith reprezintă, de asemenea, latura ta senzuală, modul în care îți exerciți puterile seducătoare asupra partenerului. Este important să vezi cum acest semn îți influențează relația de iubire cu celălalt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai pasionale cupluri de zodii

Specialiștii spun că prezența semnului Lilith nu este întotdeauna simțită. Însă semnul Lilith interacționează întotdeauna cu cele ale partenerului tău. Deși se referă mai mult la compatibilitatea zodiacală decât la pasiune, semnul tău Lilith îți va spune cât de intensă sau de lungă durată va fi relația ta cu cel pe care îl iubești.

Berbec – Scorpion

Lilith în Berbec este o poziție explozivă în relație. În principal pentru că Berbecii sunt deja zodii de foc senzuale și seducătoare. În relația Berbec – Scorpion lucrurile pot merge foarte bine sau foarte rău. Pentru ei nu există cale de mijloc.

Berbecilor nu le place să fie dominați, iar acest lucru s-ar putea să-i pună în dificultate în raport cu Scorpionii. Nu sunt multe persoane care pot înțelege cum funcționează un Lilith în Berbec.

Reclamă

Taur – Capricorn

Lilith în Taur poate însemna o relație puternică și în continuă creștere. Altruismul este cel care definește relația dintre un Taur și un Capricorn. Dacă Lilith-ul tău este în Taur, atunci este posibil să nu fii dispusă mereu să faci compromisuri. Vei încerca să găsești soluții singură și să-ți vezi mai departe de viață.

Dragostea ta arde puternic și se stinge repede, mai ales dacă nu este alimentată. Însă Capricornii sunt completarea perfectă într-o astfel de schemă. Gândirea lor strategică este cea care va face diferența în relația. 

Reclamă

Gemeni – Balanță

Lilith în Gemeni vorbește despre o dragoste plină de curiozități. Aceste persoane vor încerca totul măcar o dată în viață, mai ales dacă li se oferă ocazia. Pentru aceste femei nu există o limită, iar aici intervin Balanțele. Ele sunt cele care țin relația echilibrată și care alimentează momentele lipsite de imaginație.  

Rac – Fecioară

Lilith în Rac aduce nativilor o poveste de dragoste desprinsă din filme. Aceste persoane îți doresc o familie și fac tot ce le stă în putere pentru a crea armonie și liniște în cuplu. Perechea perfectă este reprezentată de un nativ în zodia Fecioarei, spune YourTango.com. Fecioarele preferă lucrurile organizate și bine puse la punct, iar de multe ori alimentează obsesia Racilor de a avea familia perfectă.

Leu – Pești

Lilith în Leu anunță relații puternice și serioase. Aceste femei își caută parteneri puternici, care știu ce vor de la viitorul lor. Însă de multe ori extremele se atrag, iar pentru un Lilith în Leu este mai mult decât potrivit un nativ din zodia Peștilor. Sensibilitatea acestor nativi echilibrează relația fără a face o diferență majoră între parteneri.

Săgetător – Vărsător

Lilith în Săgetător descrie o poveste de dragoste pasională și provocatoare. Este o relație care aduce cu sine multe momente marcate de spontaneitate și necunoscut. Vărsătorii sunt cei care echilibrează relația și o fac să funcționeze. Mintea lor găsește soluții în orice fel de situații.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×