Reclamă

Cele mai pasionale cupluri de zodii. Cum este influențat destinul nativilor de către Luna Neagră

Cele mai pasionale cupluri de zodii iubesc fără bariere, se exprimă sincer și sunt spontane în relația de cuplu. Însă destinul nativilor din zodiac în materie de iubire este influențat și de către Luna Neagră. Numită și Luna Întunecată, poziționarea ta Lilith în Luna Neagră reprezintă partea întunecată a lunii pe calea sa orbitală și, prin urmare, este interpretată ca fiind latura ta rebelă din interior.

Publicat: 14 februarie 2023, 9:57

Semnul tău Lilith reprezintă, de asemenea, latura ta senzuală, modul în care îți exerciți puterile seducătoare asupra partenerului. Este important să vezi cum acest semn îți influențează relația de iubire cu celălalt.

Cele mai pasionale cupluri de zodii

Specialiștii spun că prezența semnului Lilith nu este întotdeauna simțită. Însă semnul Lilith interacționează întotdeauna cu cele ale partenerului tău. Deși se referă mai mult la compatibilitatea zodiacală decât la pasiune, semnul tău Lilith îți va spune cât de intensă sau de lungă durată va fi relația ta cu cel pe care îl iubești.

Berbec – Scorpion

Lilith în Berbec este o poziție explozivă în relație. În principal pentru că Berbecii sunt deja zodii de foc senzuale și seducătoare. În relația Berbec – Scorpion lucrurile pot merge foarte bine sau foarte rău. Pentru ei nu există cale de mijloc.

Berbecilor nu le place să fie dominați, iar acest lucru s-ar putea să-i pună în dificultate în raport cu Scorpionii. Nu sunt multe persoane care pot înțelege cum funcționează un Lilith în Berbec.

Reclamă

Taur – Capricorn

Lilith în Taur poate însemna o relație puternică și în continuă creștere. Altruismul este cel care definește relația dintre un Taur și un Capricorn. Dacă Lilith-ul tău este în Taur, atunci este posibil să nu fii dispusă mereu să faci compromisuri. Vei încerca să găsești soluții singură și să-ți vezi mai departe de viață.

Dragostea ta arde puternic și se stinge repede, mai ales dacă nu este alimentată. Însă Capricornii sunt completarea perfectă într-o astfel de schemă. Gândirea lor strategică este cea care va face diferența în relația. 

Reclamă

Gemeni – Balanță

Lilith în Gemeni vorbește despre o dragoste plină de curiozități. Aceste persoane vor încerca totul măcar o dată în viață, mai ales dacă li se oferă ocazia. Pentru aceste femei nu există o limită, iar aici intervin Balanțele. Ele sunt cele care țin relația echilibrată și care alimentează momentele lipsite de imaginație.  

Rac – Fecioară

Lilith în Rac aduce nativilor o poveste de dragoste desprinsă din filme. Aceste persoane îți doresc o familie și fac tot ce le stă în putere pentru a crea armonie și liniște în cuplu. Perechea perfectă este reprezentată de un nativ în zodia Fecioarei, spune YourTango.com. Fecioarele preferă lucrurile organizate și bine puse la punct, iar de multe ori alimentează obsesia Racilor de a avea familia perfectă.

Leu – Pești

Lilith în Leu anunță relații puternice și serioase. Aceste femei își caută parteneri puternici, care știu ce vor de la viitorul lor. Însă de multe ori extremele se atrag, iar pentru un Lilith în Leu este mai mult decât potrivit un nativ din zodia Peștilor. Sensibilitatea acestor nativi echilibrează relația fără a face o diferență majoră între parteneri.

Săgetător – Vărsător

Lilith în Săgetător descrie o poveste de dragoste pasională și provocatoare. Este o relație care aduce cu sine multe momente marcate de spontaneitate și necunoscut. Vărsătorii sunt cei care echilibrează relația și o fac să funcționeze. Mintea lor găsește soluții în orice fel de situații.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×