Reclamă

Zodii compatibile pentru un mariaj fericit. Află ce spun astrele

Astrele anunță perechiile de zodii compatibile pentru un mariaj fericit. Căsătoria este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase momente din viață. Pe lângă iubirea dintre două persoane, alegerea partenerului cu care vrei să îți petreci restul vieții este cât de poate de logică, spun astrologii.

Publicat: 25 ianuarie 2023, 6:18

Mai precis, cel mai mult contează nivelul de înțelegere și de compatibilitate dintre parteneri. Pentru ca relația să funcționeze corect și pentru a fi fericiți, partenerii trebuie să fie făcuți unul pentru celălalt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii compatibile pentru un mariaj fericit

Pentru a simplifica puțin lucrurile, compatibilitatea se rezumă la mai multe situații într-o relație. Compatibilitatea înseamnă legătura și nivelul de înțelegere dintre acestea. Mai precis, unele zodii ar putea să fie compatibile din punct de vedere social, însă nu pot fi compatibile pentru o relație amoroasă sau de prietenie.

Astrologia te poate ajuta să descoperi care este partenerul potrivit pentru tine. De asemenea, tot astrologia te poate susține în demersul tău spre autocunoaștere. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec și Săgetător

Atât Berbecul cât și Săgetătorul sunt semne de foc în astrologie. Nativii din zodia Berbec sunt, în general, plini de energie și au o personalitate foarte puternică. Ești sinceră, responsabilă și iei în serios lucrurile pe care le ai de îndeplinit.

Reclamă

Mai mult decât atât, nativii din zodia Berbec sunt persoane de încredere. De asemenea, dacă ești Berbec, ai nevoie de cineva care să îți spună lucrurile direct, fără ocolișuri.

De asmenea, nativii din zodia Săgetător pot face față cu brio nivelului de energie și de entuziasm al Berbecilor.

Săgetătorul este mereu în căutarea următoarei mari aventuri. Își asumă riscuri și trăiesc pentru a experimenta viața cât mai pasional și mai liber posibil.

Reclamă

Taur și Rac

Nativul din zodia Taur se va concentra mereu pe faptul că trebuie să ofere familiei sale tot ce are nevoie. Îți place să simți stabilitate și fericire în familie. Ești o femeie blândă, grijulie și indulgentă. De aceea, cea mai potrivită persoană pentru tine este Racul. La fel de calm și vulnerabil, nativii din zodia Rac vor fi mereu loiali și siguri pe relația lor, scrie YourTango.

Gemeni și Vărsător

Această pereche face parte din lista cu zodii compatibile pentru un mariaj fericit. Gemenii sunt o fire fermecătoare, elegantă, plini de entuziasm și fericire.

În același timp, Vărsătorul este un semn zodiacal care prețuiește libertatea. În plus, Vărsătorul va oferi mereu motive de liniște și de încredere într-o relație cu un nativ din zodia Gemeni.

Leu și Balanță

Leul va aduce mereu zâmbete și lumină pe chipul celor din jurul lor. Ai un comportament fermecător, iar partenerul tău ideal va fi grațios, elegant, respectuos și charismatic.

Precum Leul, Balanța are tendința de a se vrea mai mereu în centrul atenției. Câștigi rapid admitatori și nu stai niciodată departe de lumina reflectoarelor, scrie Astrology.com.

Fecioară și Capricorn

Încă o pereche din lista cu zodii compatibile pentru un mariaj fericit, Fecioarele și Capricornii se potrivesc de minune. Fecioarele sunt înțelegăroare și încrezătoare, în timp ce Capricornii sunt inteligenți, loiali și de încredere. Realiști și cu picioarele pe pământ, ei admiră inteligența Fecioarei la fel de mult cum Fecioara admiră loialitatea Capricornului.

Pești și Pești

Reclamă

Nativii din zodia Pești sunt extrem de fericiți și au o personalitate idealistă. Acesta este unul dintre motivele pentru care se aruncă în relații fără să mai testeze și apele. Pentru Pești este foarte important ca nimeni să nu le pună la îndoială credința și încrederea față de ceva sau cineva.

Peștii se dezvoltă cu adevărat alături de un partener care înțelege exact ce nevoi au. De aceea, singurul loc unde vor găsi această înțelegere va fi alături de un alt nativ din zodia Pești.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×