Reclamă

Zodii compatibile pentru un mariaj fericit. Află ce spun astrele

Astrele anunță perechiile de zodii compatibile pentru un mariaj fericit. Căsătoria este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase momente din viață. Pe lângă iubirea dintre două persoane, alegerea partenerului cu care vrei să îți petreci restul vieții este cât de poate de logică, spun astrologii.

Publicat: 25 ianuarie 2023, 6:18

Mai precis, cel mai mult contează nivelul de înțelegere și de compatibilitate dintre parteneri. Pentru ca relația să funcționeze corect și pentru a fi fericiți, partenerii trebuie să fie făcuți unul pentru celălalt.

Zodii compatibile pentru un mariaj fericit

Pentru a simplifica puțin lucrurile, compatibilitatea se rezumă la mai multe situații într-o relație. Compatibilitatea înseamnă legătura și nivelul de înțelegere dintre acestea. Mai precis, unele zodii ar putea să fie compatibile din punct de vedere social, însă nu pot fi compatibile pentru o relație amoroasă sau de prietenie.

Astrologia te poate ajuta să descoperi care este partenerul potrivit pentru tine. De asemenea, tot astrologia te poate susține în demersul tău spre autocunoaștere. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec și Săgetător

Atât Berbecul cât și Săgetătorul sunt semne de foc în astrologie. Nativii din zodia Berbec sunt, în general, plini de energie și au o personalitate foarte puternică. Ești sinceră, responsabilă și iei în serios lucrurile pe care le ai de îndeplinit.

Reclamă

Mai mult decât atât, nativii din zodia Berbec sunt persoane de încredere. De asemenea, dacă ești Berbec, ai nevoie de cineva care să îți spună lucrurile direct, fără ocolișuri.

De asmenea, nativii din zodia Săgetător pot face față cu brio nivelului de energie și de entuziasm al Berbecilor.

Săgetătorul este mereu în căutarea următoarei mari aventuri. Își asumă riscuri și trăiesc pentru a experimenta viața cât mai pasional și mai liber posibil.

Reclamă

Taur și Rac

Nativul din zodia Taur se va concentra mereu pe faptul că trebuie să ofere familiei sale tot ce are nevoie. Îți place să simți stabilitate și fericire în familie. Ești o femeie blândă, grijulie și indulgentă. De aceea, cea mai potrivită persoană pentru tine este Racul. La fel de calm și vulnerabil, nativii din zodia Rac vor fi mereu loiali și siguri pe relația lor, scrie YourTango.

Gemeni și Vărsător

Această pereche face parte din lista cu zodii compatibile pentru un mariaj fericit. Gemenii sunt o fire fermecătoare, elegantă, plini de entuziasm și fericire.

În același timp, Vărsătorul este un semn zodiacal care prețuiește libertatea. În plus, Vărsătorul va oferi mereu motive de liniște și de încredere într-o relație cu un nativ din zodia Gemeni.

Leu și Balanță

Leul va aduce mereu zâmbete și lumină pe chipul celor din jurul lor. Ai un comportament fermecător, iar partenerul tău ideal va fi grațios, elegant, respectuos și charismatic.

Precum Leul, Balanța are tendința de a se vrea mai mereu în centrul atenției. Câștigi rapid admitatori și nu stai niciodată departe de lumina reflectoarelor, scrie Astrology.com.

Fecioară și Capricorn

Încă o pereche din lista cu zodii compatibile pentru un mariaj fericit, Fecioarele și Capricornii se potrivesc de minune. Fecioarele sunt înțelegăroare și încrezătoare, în timp ce Capricornii sunt inteligenți, loiali și de încredere. Realiști și cu picioarele pe pământ, ei admiră inteligența Fecioarei la fel de mult cum Fecioara admiră loialitatea Capricornului.

Pești și Pești

Reclamă

Nativii din zodia Pești sunt extrem de fericiți și au o personalitate idealistă. Acesta este unul dintre motivele pentru care se aruncă în relații fără să mai testeze și apele. Pentru Pești este foarte important ca nimeni să nu le pună la îndoială credința și încrederea față de ceva sau cineva.

Peștii se dezvoltă cu adevărat alături de un partener care înțelege exact ce nevoi au. De aceea, singurul loc unde vor găsi această înțelegere va fi alături de un alt nativ din zodia Pești.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
2
O femeie frumoasă cu părul scurt și vopsit în diferite nunațe pentr a ilustra ce spune culoarea părului despre tine
Timp liber
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Fiecare detaliu din imaginea ta dezvăluie un lucru mai puțin cunoscut despre personalitatea pe care o ai. Te invităm să descoperi ce spune culoarea părului tău despre tine. Nuanța naturală a părului poate să...
3
Harta zodiilor, cu semnul dolarului în mijloc
Horoscop
Zodii destinate faimei și norocului, conform Forbes Rich List. Nativii care nu cunosc eșecul
Ai crede că data nașterii îți poate oferi un avantaj competitiv? Indiferent dacă ești citești astrologie ești sceptică, nu poți contrazice numerele. A fost publicată lista cu zodii destinate faimei și norocului. Experții financiari...
4
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
5
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
PARTENERI
×