Reclamă

Alessandra Ambrosio a mers în vacanță cu familia. Modelul a fost surprins într-un costum de baie verde

Alessandra Ambrosio a mers în vacanță cu familia. Vedeta internațională s-a bucurat de timpul său liber în Brazilia. Aceasta a fost pozată într-un costum de baie verde. Alături de divă s-a aflat și unul dintre copiii săi. Aceasta a fost pozată la surf alături de Noah Phoenix Ambrosio Mazur.

Publicat: 4 aprilie 2023, 13:29

Alessandra Ambrosio are doi copii. Vedeta este mamă mândră și se bucură de iubirea pe care o primește de la Anja Louise Ambrosio Mazur și Noah Phoenix Ambrosio Mazur. Deși relația divei cu fostul partener nu a funcționat, aceasta își crește copiii cu multă iubire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessandra Ambrosio a mers în vacanță cu familia

Alessandra Ambrosio are doi copii minunați. Modelul îi crește pe cei doi micuți alături de actualul partener, Richard Lee. De data aceasta și-a luat copiii cu ea în vacanță. Alessandra a mers într-o vacanță relaxantă în Brazilia. Vedeta a încercat să-și învețe fiul să facă surf.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Alessandra Ambrosio alături de fiul său în Brazilia
Alessandra Ambrosio se bucură de timpul său liber alături de fiul său / Profimedia Images

Acesta s-a bucurat de valurile agitate și s-a aflat în permanență sub supravegherea atentă a mamei sale. Alessandra a optat pentru un costum de baie minuscul, din două piese. Fotografii au încercat să o pozeze pe divă din toate unghiurile. Aceasta și-a prins părul într-un coc lejer și s-a bucurat de timpul liber.

Reclamă

Diva a încercat să nu e acorde atenție celor prezenți. Cu toate acestea, paparazii au remarcat un detaliu stânjenitor în costumul de baie al vedetei.

Etichetele costumului de baie minuscul au ieșit la vedere în momentul în care aceasta s-a aruncat în valurile agitate.

Publicația Daily Mail a scris despre vacanța de vis a divei. Alessandra alege mereu să-și petreacă timpul liber la plajă. Aceasta este văzută deseori în compania prietenilor sau a iubitului său. Vedeta adoră să joace volei pe plajă alături de cei dragi.

Reclamă

Ce relație are Alessandra Ambrosio cu familia sa

Alessandra încearcă să aibă parte de o familie frumoasă și unită. Aceasta are grijă de cei doi copii ai săi și se bucură de susținerea partenerului său de cuplu, Richard Lee.

Alessandra trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Richard. Cei doi au anunțat că formează un cuplu în luna februarie a anului 2021.

Alessandra și Lee au încercat să-și țină relația ferită la început. Aceștia nu au vrut să atragă foarte multă atenție asupra lor. Lee este tot timpul tandru și iubitor cu partenera sa. Acesta este protector inclusiv cu copiii divei.

Alessandra a mai avut în trecut o relație de lungă durată. Aceasta s-a întâlnit pentru mai mult timp cu Jamie Mazur. Aceștia au fost împreună din 2005 până în 2018. În ultima relației lor au rezultat cei doi copii, Noah și Anja. Anja seamănă leit cu mama sa.

Fetița se bucură de frumusețea pe care a moștenit-o de la aceasta. Alessandra postează deseori imagini cu familia sa pe conturile de social media. Vedeta internațională este o mamă mândră și nu ratează nicio ocazie pentru a se lăuda cu realizările adolescenților săi.

Ambrosio vorbește cu multă emoție în glas despre familia sa. Deși nu-și expune copii foarte des la evenimentele publice, aceasta nu se sfiește din a-i lăuda în fața publicului său de pe rețelele de socializare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×