Reclamă

Alessandra Ambrosio a uimit într-o rochie cu spatele gol. Modelul a participat la Fashion Trust U.S. Awards 2023

Alessandra Ambrosio a uimit într-o rochie cu spatele gol. Modelul internațional a participat la Fashion Trust U.S. Awards 2023. Vedeta internațională și-a pus în valoare silueta într-o ținută sexy, dar elegantă. Aceasta a pozat plină de încredere pe covorul roșu.

Publicat: 22 martie 2023, 13:05

Alessandra Ambrosio știe cum să-și pună în valoare frumusețea. Vedeta și-a etalat formele de invidiat într-o ținută îndrăzneață. Aceasta a participat alături de alte modele la un eveniment spectaculos. Ambrosio a fost însoțită de Heidi Klum și Kate Beckinsale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessandra Ambrosio a uimit într-o rochie cu spatele gol

Modelul în vârstă de 41 de ani a strălucit la Fashion Trust U.S. Awards 2023. Ambrosio nu lasă trecerea timpului să se vadă pe corpul sau chipul ei. Aceasta arată impecabil, iar acest lucru se vede din fiecare apariție publică pe care o are.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Alessandra Ambrosio într-o rochie cu spatele gol la Fashion Trust U.S Awards 2023
Alessandra Ambrosio și-a pus în valoare silueta la Fashion Trust U.S Awards 2023 / Profimedia Images

Pentru evenimentul spectaculos a ales o ținută pe care mulți au considerat-o îndrăzneață. Ambrosio a renunțat la sutien și lenjerie intimă și a purtat o rochie cu spatele gol. Diva și-a lăsat la vedere inclusiv o parte din posterior. Fanii au fost surprinși să o vadă în rochia îndrăzneață.

Reclamă

La 41 de ani continuă să arate impecabil. Ținuta vedetei a fost completată de o pereche de tocuri și câteva accesorii. Modelul a ales două brățări aurii, dar și o pereche de cercei din aur cu perle. Machiajul a fost unul simplu, dar elegant. Piesa de rezistență a fost reprezentată de coafura pe care a ales-o.

Ambrosio a optat pentru o coadă împletită pe care a lăsat-o să atârne pe spatele gol. Fotografii au pozat-o din toate unghiurile, iar vedeta a fost vizibil măgulită de toată atenția pe care a primit-o.

Conform publicației Daily Mail, Alessandra și-a petrecut întreaga seară alături de prietenele sale. Diva are o relație strânsă de prietenie cu Heidi Klum și Kate Beckinsale.

Reclamă

Ce spune Alessandra Ambrosio despre viața sa personală

Atunci când nu apare la evenimentele publice, Alessandra se bucură de iubirea pe care o primește de la partenerul său. Vedeta Internațională trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Richard Lee. De-a lungul timpului cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre în timp ce se distrau în vacanță. Cei doi petrec mult timp împreună și nu se sfiesc să-și arate dragostea în public.

Pe lângă activitățile de cuplu, aceștia ies deseori pe plajă pentru a se juca volei cu prietenii apropiați. Ambrosio și Lee nu mai sunt la începutul relației, dar se înțeleg la fel de bine. Cei doi au anunțat că formează un cuplu în luna februarie a anului 2021.

De atunci relația lor a evoluat tot mai frumos. Richard Lee este mereu protector cu partenera sa și încearcă să-i demonstreze iubirea pe care i-o poartă cu fiecare ocazie. În trecut, Alessandra a avut o relație cu Jamie Mazur. Ea și fostul partener au fost împreună din 2005 până în 2018.

Din povestea lor de dragoste au rezultat doi copii. Diva are un băiețel pe nume Noah și o fetiță, Anja. Ambrosio își crește acum copii alături de noul partener. Ea și Richard Lee par de nedespărțit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×