Reclamă

Ținute îndrăznețe de la Gala Premiilor Oscar. Cum au surprins vedetele de-a lungul timpului

Vedetele de la Hollywood se întrec în fiecare an în aparițiile extravagante pe care le au. De-a lungul timpului fotografii au surprins o mulțime de ținute îndrăznețe de la Gala Premiilor Oscar. Vezi și tu cum s-au îmbrăcat vedetele pentru a surprinde publicul larg.

Publicat: 12 martie 2023, 6:03

Gala Premiilor Oscar de anul acesta este tot mai aproape. Oameni așteaptă cu nerăbdare să descopere care sunt câștigătorii marilor premii, dar și să primească ținutele alese de divele de la Hollywood. Premiile din 2023 vor avea loc la Dolby Theatre și sunt așteptate pe covorul o mulțime de vedete din lumea filmului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținute îndrăznețe de la Gala Premiilor Oscar

Academia Americană de Film urmează să desemneze câștigătorii celei de-a 95-a gală de decernare a Premiilor Oscar. Evenimentul mult așteptat va fi prezentat de Jimmy Kimmel. Anul acesta una dintre cele mai așteptate apariții este cea a Rihannei.

Viitoarea mămică va cânta a Gala Premiilor Oscar 2023. Piesa sa, Lift Me Up, din coloana sonoră a filmului Black Panther: Wakanda Forever, va fi interpretată în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor. Dacă vedetele de anul acesta sunt așteptate cu nerăbdare, în anii anteriori putem observa unele dintre cele mai spectaculoase ținute.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a avut o apariție sexy în anul 2019. Vedeta internațională a ales o ținută care i-a pus în valoare bustul generos. Diva s-a pregătit temeinic pentru marele eveniment, relatează PageSix.

Reclamă
Kim Kardashian într-o rochie sexy la Gala Premiilor Oscar din anul 2019
Kim Kardasinah a optat pentru o ținută îndrăzneață în anul 2019 / Profimedia Images

Silueta modelului s-a transformat complet de la acel moment. Kim a ales să scape de câteva kilograme, iar acum este mai frumoasă ca niciodată. Deși ținuta din 2019 a fost una îndrăzneață, Kim nu s-a temut o clipă să pozeze pentru fotografii prezenți la eveniment.

Shanina Shaik

Reclamă

Shanina Shaik a optat pentru o rochie elegantă, într-o nuanță de albastru electric. Modelul internațional și-a lăsat la vedere bustul cu ajutorul unui decolteu adânc.

Shanina Shaik într-o rochie albastră la Gala Premiilor Oscar din anul 2018
Shanina Shaik a avut parte de un accident vestimentar la Gala Premiilor Oscar din anul 2018 / Profimedia Images

Însă ținuta i-a pus vedetei multe probleme. Shanina a avut parte de un accident vestimentar înainte de apariția pe covorul roșu. Un pas mult prea mare i-a lăsat la vedere lenjeria intimă roșie. Shanina Shaik a ținut primele pagini în anul 2018 cu ținuta aleasă.

Adriana Lima

Adriana Lima și-a dorit să impresioneze la Gala Premiilor Oscar din anul 2019. Bruneta focoasă a ales o rochie albă mulată.

Adriana Lima a purtat o rochie albă la Gala Premiilor Oscar din 2019
Adriana Lima a avut parte de un accident vestimentar înainte de a intra pe covorul roșu în anul 2019 / Profimedia Images

Cu toate acestea, crăpătura amplă a rochiei a lăsat la vedere mai mult decât era necesar. Zonele intime ale vedetei au fost imediat fotografiate de  paparazzi prezenți la marele eveniment.

Hilary Swank

Hilary Swank a avut o apariție elegantă la Gala Premiilor Oscar în anul 2005. Actrița a ales să poarte o rochie superbă.

Hilary Swank a optat pentru o rochie cu spatele gol în anul 2005 la Gala Premiilor Oscar
Hilary Swank și-a lăsat la vedere spatele pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar din 2005 / Profimedia Images

Ținuta cu spatele gol a încins imaginația bărbaților prezenți la eveniment. Diva și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei cu diamante.

Kendall Jenner

Kendall Jenner nu s-a sfiit niciodată să-și afișeze formele. Vedeta a avut o apariție îndrăzneață la petrecerea Vanity Fair din anul 2019.

Kendall Jenner într-o rochie care i-a lăsat la vedere picioarele și posteriorul la petrecerea Vanity Fair din 2019
Kendall Jenner a avut o apariție sexy pe covorul roșu în anul 2019 / Profimedia Images

Aceasta și-a lăsat complet la vedere posteriorul și zonele intime. Fotografii au pozat-o pe vedetă din toate unghiurile. Sora mai mică a lui Kim Kardashian a ales mereu ținute sexy, care nu lasă loc imaginației.

Halle Berry

Halle Berry a primit un Premiu Oscar în anul 2002. Vedeta a avut o ținută elegantă, dar îndrăzneață. Multe persoane i-au admirat rochia la acel moment.

Halle Berry într-o rochie roșie cu imprimeu floral în timp ce se află pe covorul roșu la Premiile Oscar din anul 2002 și ține în mână statuata aurită a Premiilor Oscar
Cariera actriței Halle Berry a luat o întorsătură bruscă după ce a primit un Premiu Oscar în anul 2002 / Getty Images

Imprimeul floral a acoperit cu greu bustul generos al vedetei. Actrița a fost nevoită să fie foarte atentă cu mișcările pe care le-a făcut în timpul ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio a ales o rochie transparentă în anul 2019. Modelul internațional și-a etalat formele într-o ținută strălucitoare.

Alessandra Ambrosio a ales o ținută transparentă la petrecerea Vanity Fair din 2018
Alessandra Ambrosio a avut o apariție spectaculoasă la petrecerea Vanity Fair din 2018 / Profimedia Images

Diva a participat ulterior la petrecerea găzduită de Vanity Fair. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu cercei cu diamante și o pereche de sandale cu toc.

Blanca Blanco

Blanca Blanco a ales o rochie cu umerii bufanți pentru covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar din anul 2017.

Blanca Blanco pe covorul roșu la Gale Premiilor Oscar în anul 2017
Blanca Blanco a avut o apariție impresionantă pe covorul roșu în anul 2017 / Profimedia Images

Vedeta internațională a purtat o ținută cu o crăpătură amplă pe picior. Aceasta a putut să-și pună în valoare silueta lucrată la sală. Totuși, fotografii au remarcat imediat faptul că diva nu a purtat lenjerie intimă în seara cea mare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×