Reclamă

Chris Rock a refuzat să prezinte Gala Premiilor Oscar 2023. De ce nu a acceptat propunerea Academiei Americane de Film

Chris Rock a refuzat să prezinte Gala Premiilor Oscar 2023. Propunerea extraordinară i-a fost făcută chiar de Academia Americană de Film. Cu toate acestea, comediantul a decis că nu își dorește să se întoarcă pe scena premiilor din ipostaza de prezentator.

Publicat: 30 august 2022, 14:09

Declarațiile privind refuzul au fost făcute chiar de comediant în timpul unui spectacol pe care îl susținea. Acesta se afla pe o scenă în Phoenix, acolo unde oamenii au venit să-i urmărească show-ul de stand-up. Comediantul a vorbit și despre alte propuneri de proiecte pe care a decis să le refuze.

Chris Rock a refuzat să prezinte Gala Premiilor Oscar 2023

Chris Rock a încercat să nu profite de incidentul de la Gala Premiilor Oscar 2022. Comediantul a fost lovit în față de către Will Smith, după ce a făcut o glumă la adresa soției actorului, Jada Pinkett Smith. Rock a fost invitat să vorbească despre incident, însă acesta a refuzat să abordeze o astfel de discuție în mod public.

Vezi mai multe imagini cu Chris Rock la Gala Premiilor Oscar 2022 în Galeria Foto!

Actorul Chris Rock în timp ce este lovit în față de către Will Smith
Chris Rock a fost lovit de către Will Smith în timpul Galei de la Premiile Oscar 2022 / Getty Images

Will Smith și-a cerut iertare față de comediant de mai multe ori prin intermediul postărilor făcute pe rețelele sociale. Recent, Smith a postat și un videoclip pe contul său de Instagram unde încerca să-și justifice gestul.

Reclamă

Chris Rock a declarat că va discuta despre ce s-a întâmplat la Gala Premiilor Oscar în momentul în care își va da seama cum să abordeze situața. Comediantul spune că încă încearcă să realizeze ce s-a întâmplat mai exact la acel moment. Refuzul său față de propunerea Academiei Americane de Film a fost unul categoric.

”Ar fi de parcă i-ai fi cerut lui Nicole Brown Simpson să se întoarcă în restaurantul în care a mâncat cu puțin înainte să fie ucisă în propria sa casă din Los Angeles”.

Rock a încercat să facă o glumă prin aluzia pe care a oferit-o la incidentul în care a fost implicată soția jucătorului de fotbal O.J. Simpson în anul 1994. Rock a mai declarat că a fost abordat pentru a juca într-o reclamă pentru Super Bowl. Actorul a refuzat și această propunere și a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

Reclamă

Ce declarații a făcut Chris Rock după ce a fost lovit de Will Smith

Chris Rock a făcut primele declarații la scurt timp după ce a fost lovit de Will Smith. Rock a decis să vorbească despre eveniment în cadrul unui spectacol pe care l-a susținut pentru publicul său. Prețul biletelor la spectacolul susținut în luna aprilie a crescut tocmai datorită curiozității oamenilor de a afla mai multe.

”Nu am multe de spus despre ce s-a întâmplat în acea seară. Dacă ați venit aici să auziți despre incident, îmi pare rău rău să vă dezamăgesc. Încerc și acum să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Probabil o să vorbesc și despre asta la un moment dat.”

”Atunci voi purta cu voi o discuție serioasă, dar amuzantă, așa cum v-am obișnuit. Știu că ați auzit că aș fi vorbit cu cineva, dar nu am făcut-o”

Aceste au fost singurele declarații pe care Rock le-a făcut. Rock a preferat să păstreze tăcerea și să-l lase pe Smith să vorbească. Smith și-a cerut de mai multe ori scuze, dar fără succes.

Primele imagini cu actorul care l-a lovit pe comediant au apărut recent. Acesta a fost văzut în compania soției sale, care i-a fost sprijin în toată această perioadă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×