Reclamă

Chris Rock a refuzat să prezinte Gala Premiilor Oscar 2023. De ce nu a acceptat propunerea Academiei Americane de Film

Chris Rock a refuzat să prezinte Gala Premiilor Oscar 2023. Propunerea extraordinară i-a fost făcută chiar de Academia Americană de Film. Cu toate acestea, comediantul a decis că nu își dorește să se întoarcă pe scena premiilor din ipostaza de prezentator.

Publicat: 30 august 2022, 14:09

Declarațiile privind refuzul au fost făcute chiar de comediant în timpul unui spectacol pe care îl susținea. Acesta se afla pe o scenă în Phoenix, acolo unde oamenii au venit să-i urmărească show-ul de stand-up. Comediantul a vorbit și despre alte propuneri de proiecte pe care a decis să le refuze.

Chris Rock a refuzat să prezinte Gala Premiilor Oscar 2023

Chris Rock a încercat să nu profite de incidentul de la Gala Premiilor Oscar 2022. Comediantul a fost lovit în față de către Will Smith, după ce a făcut o glumă la adresa soției actorului, Jada Pinkett Smith. Rock a fost invitat să vorbească despre incident, însă acesta a refuzat să abordeze o astfel de discuție în mod public.

Vezi mai multe imagini cu Chris Rock la Gala Premiilor Oscar 2022 în Galeria Foto!

Actorul Chris Rock în timp ce este lovit în față de către Will Smith
Chris Rock a fost lovit de către Will Smith în timpul Galei de la Premiile Oscar 2022 / Getty Images

Will Smith și-a cerut iertare față de comediant de mai multe ori prin intermediul postărilor făcute pe rețelele sociale. Recent, Smith a postat și un videoclip pe contul său de Instagram unde încerca să-și justifice gestul.

Reclamă

Chris Rock a declarat că va discuta despre ce s-a întâmplat la Gala Premiilor Oscar în momentul în care își va da seama cum să abordeze situața. Comediantul spune că încă încearcă să realizeze ce s-a întâmplat mai exact la acel moment. Refuzul său față de propunerea Academiei Americane de Film a fost unul categoric.

”Ar fi de parcă i-ai fi cerut lui Nicole Brown Simpson să se întoarcă în restaurantul în care a mâncat cu puțin înainte să fie ucisă în propria sa casă din Los Angeles”.

Rock a încercat să facă o glumă prin aluzia pe care a oferit-o la incidentul în care a fost implicată soția jucătorului de fotbal O.J. Simpson în anul 1994. Rock a mai declarat că a fost abordat pentru a juca într-o reclamă pentru Super Bowl. Actorul a refuzat și această propunere și a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

Reclamă

Ce declarații a făcut Chris Rock după ce a fost lovit de Will Smith

Chris Rock a făcut primele declarații la scurt timp după ce a fost lovit de Will Smith. Rock a decis să vorbească despre eveniment în cadrul unui spectacol pe care l-a susținut pentru publicul său. Prețul biletelor la spectacolul susținut în luna aprilie a crescut tocmai datorită curiozității oamenilor de a afla mai multe.

”Nu am multe de spus despre ce s-a întâmplat în acea seară. Dacă ați venit aici să auziți despre incident, îmi pare rău rău să vă dezamăgesc. Încerc și acum să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Probabil o să vorbesc și despre asta la un moment dat.”

”Atunci voi purta cu voi o discuție serioasă, dar amuzantă, așa cum v-am obișnuit. Știu că ați auzit că aș fi vorbit cu cineva, dar nu am făcut-o”

Aceste au fost singurele declarații pe care Rock le-a făcut. Rock a preferat să păstreze tăcerea și să-l lase pe Smith să vorbească. Smith și-a cerut de mai multe ori scuze, dar fără succes.

Primele imagini cu actorul care l-a lovit pe comediant au apărut recent. Acesta a fost văzut în compania soției sale, care i-a fost sprijin în toată această perioadă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×