Reclamă

Chris Rock a refuzat să prezinte Gala Premiilor Oscar 2023. De ce nu a acceptat propunerea Academiei Americane de Film

Chris Rock a refuzat să prezinte Gala Premiilor Oscar 2023. Propunerea extraordinară i-a fost făcută chiar de Academia Americană de Film. Cu toate acestea, comediantul a decis că nu își dorește să se întoarcă pe scena premiilor din ipostaza de prezentator.

Publicat: 30 august 2022, 14:09

Declarațiile privind refuzul au fost făcute chiar de comediant în timpul unui spectacol pe care îl susținea. Acesta se afla pe o scenă în Phoenix, acolo unde oamenii au venit să-i urmărească show-ul de stand-up. Comediantul a vorbit și despre alte propuneri de proiecte pe care a decis să le refuze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chris Rock a refuzat să prezinte Gala Premiilor Oscar 2023

Chris Rock a încercat să nu profite de incidentul de la Gala Premiilor Oscar 2022. Comediantul a fost lovit în față de către Will Smith, după ce a făcut o glumă la adresa soției actorului, Jada Pinkett Smith. Rock a fost invitat să vorbească despre incident, însă acesta a refuzat să abordeze o astfel de discuție în mod public.

Vezi mai multe imagini cu Chris Rock la Gala Premiilor Oscar 2022 în Galeria Foto!

Actorul Chris Rock în timp ce este lovit în față de către Will Smith
Chris Rock a fost lovit de către Will Smith în timpul Galei de la Premiile Oscar 2022 / Getty Images

Will Smith și-a cerut iertare față de comediant de mai multe ori prin intermediul postărilor făcute pe rețelele sociale. Recent, Smith a postat și un videoclip pe contul său de Instagram unde încerca să-și justifice gestul.

Reclamă

Chris Rock a declarat că va discuta despre ce s-a întâmplat la Gala Premiilor Oscar în momentul în care își va da seama cum să abordeze situața. Comediantul spune că încă încearcă să realizeze ce s-a întâmplat mai exact la acel moment. Refuzul său față de propunerea Academiei Americane de Film a fost unul categoric.

”Ar fi de parcă i-ai fi cerut lui Nicole Brown Simpson să se întoarcă în restaurantul în care a mâncat cu puțin înainte să fie ucisă în propria sa casă din Los Angeles”.

Rock a încercat să facă o glumă prin aluzia pe care a oferit-o la incidentul în care a fost implicată soția jucătorului de fotbal O.J. Simpson în anul 1994. Rock a mai declarat că a fost abordat pentru a juca într-o reclamă pentru Super Bowl. Actorul a refuzat și această propunere și a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

Reclamă

Ce declarații a făcut Chris Rock după ce a fost lovit de Will Smith

Chris Rock a făcut primele declarații la scurt timp după ce a fost lovit de Will Smith. Rock a decis să vorbească despre eveniment în cadrul unui spectacol pe care l-a susținut pentru publicul său. Prețul biletelor la spectacolul susținut în luna aprilie a crescut tocmai datorită curiozității oamenilor de a afla mai multe.

”Nu am multe de spus despre ce s-a întâmplat în acea seară. Dacă ați venit aici să auziți despre incident, îmi pare rău rău să vă dezamăgesc. Încerc și acum să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Probabil o să vorbesc și despre asta la un moment dat.”

”Atunci voi purta cu voi o discuție serioasă, dar amuzantă, așa cum v-am obișnuit. Știu că ați auzit că aș fi vorbit cu cineva, dar nu am făcut-o”

Aceste au fost singurele declarații pe care Rock le-a făcut. Rock a preferat să păstreze tăcerea și să-l lase pe Smith să vorbească. Smith și-a cerut de mai multe ori scuze, dar fără succes.

Primele imagini cu actorul care l-a lovit pe comediant au apărut recent. Acesta a fost văzut în compania soției sale, care i-a fost sprijin în toată această perioadă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×