Reclamă

Prințul William s-a emoționat la Gala Premiilor BAFTA 2023. Helen Mirren i-a adus un tribut Reginei Elisabeta a II-a

Prințul William s-a emoționat la Gala Premiilor BAFTA 2023. Actrița Helen Mirren i-a adus un tribut Reginei Elisabeta a II-a în cadrul evenimentului. Anul acesta a avut loc cea de-a 76-a ediție a British Academy Film Awards. Ceremonia de desfășurare a premiilor s-a ținut la Royal Albert Hall din Londra.

Publicat: 20 februarie 2023, 11:23

Prințul William nu și-a putut ascunde lacrimile din timpul discursului ținut de actrița Helen Mirren. Prințul de Wales are o legătură aparte cu Premiile BAFTA. Prințul William este președinte al British Academy Film and Television Arts încă din anul 2010.

Prințul William s-a emoționat la Gala Premiilor BAFTA 2023

Prințul William și Kate Middleton au fost surpriza serii la Premiile BAFTA 2023. Cuplul Regal a reprezentat Familia Regală și s-a bucurat de marele eveniment alături de unii dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood.

Vezi mai multe imaigni în Galeria Foto!

Nepotul Reginei Elisabeta a II-a a fost surprins în lacrimi în timpul discursului ținut de actrița Helen Mirren. Aceasta i-a adus un tribut Majestății Sale. Pe marele ecran de la eveniment a rulat un videoclip cu imagini din viața Reginei. Totodată, discursul lui Helen a fost unul care i-a lăsat pe invitați fără cuvinte.

Reclamă

”Filmul a făcut în cea mai bună măsură ceea ce Majestatea Sa a făcut pentru noi fără efort – ne-a adus împreună printr-o poveste. Majestate, ai fost vedeta principală a națiunii noastre”, și-a început Helen discursul.

Actrița de 77 de ani i-a mulțumit Reginei pentru eforturile pe care le-a depus de-a lungul timpului pentru poporul său. Helen deține un premiu Oscar și unul BAFTA pentru interpretarea Reginei Elisabeta în biografia The Queen.

Prințul William a fost în lacrimi în timpul tributului adus, după cum relatează chiar publicația Hello. Nepotul Reginei Elisabeta a II-a s-a bucurat să vadă dragostea pe care poportul i-o poartă în continuare Majestății Sale. 

Reclamă

Kate Middleton și Prințul William au avut o apariție elegantă la Premiile BAFTA 2023

Prințul William și soția sa au strălucit pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2023. Cei doi au avut o apariție elegantă. Surpriza serii a fost reprezentată de ținuta aleasă de Kate Middleton. Prințesa de Wales a optat pentru o rochie albă, diafană.

Majestatea Sa a ales o rochie cu umărul gol la care a asortat o pereche de mănuși negre din catifea. Întreaga sa ținută a fost semnată de Alexander McQueen, designerul favorit al Prințesei de Wales. Ținuta a fost completată cu o pereche de cercei de la Zara.

Prințul William a ales un costum negru. Sacoul din catifea s-a asortat perfect cu mănușile purtate de soția sa. Prințul William și soția sa au mai participat de-a lungul timpului la Gala Premiilor BAFTA. Totuși, aceasta a fost prima apariție a celor doi în calitate de Prinț și Prințesă de Wales.

Momentul emoționant va rămâne în istoria Premiilor. Kate Middleton și soțul său au purtat întreaga seară conversații cu actorii prezenți la eveniment.

Cei doi au reprezentat cu mândrie Casa Regală Britanică și le-au mulțumit celor prezenți pentru contribuția pe care o aduc în lumea filmului și nu numai.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Bărbat cu flori în mână și cadou se îndreaptă spre partenera care stă pe canapea
Horoscop
Horoscopul bărbatului ideal. Nativul care are cele mai bune calități în iubire și relații
Dacă vrem să afăm despre horoscopul bărbatului ideal, trebuie să știm de la început micile detalii care fac diferența. Specialiștii sunt de părere că orice femeie este atrasă de cei care știu să se...
5
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
PARTENERI
×