Reclamă

Kate Middleton s-a aflat într-o situație stânjenitoare. Cum a reacționat Prințesa de Wales atunci când a fost nevoită să facă un selfie cu un bărbat

Kate Middleton s-a aflat într-o situație stânjenitoare. Prințesa de Wales a fost nevoită să facă un selfie cu un bărbat din public și nu a știut cum să reacționeze. Soția Prințului William s-a aflat într-o campanie de promovare. Aceasta vrea să promoveze The Royal Foundation Center for Early Childhood.

Publicat: 3 februarie 2023, 6:06

Kate Middleton este din ce în ce mai implicată în activitățile desfășurate de fundația regală pe care o susține. Soția Prințului William a purtat mai multe conversații cu admiratorii Casei Regale. Aceasta le-a mulțumit tuturor celor care au fost prezenți la evenimentele de promovare, dar și celor care i-au arătat susținerea de-a lungul timpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton s-a aflat într-o situație stânjenitoare

Kate Middleton și-a dorit să ducă promovarea fundației sale la următorul nivel. Prințesa de Wales a organizat un turneu și a călărit în mai multe orașe din Anglia pentru a sta de vorbă cu localnicii și a le povesti care sunt proiectele fundației de viitor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De altfel, soția Prințului William a lansat inclusiv un cont nou de Instagram care să se ocupe special de fundația regală. Kate a ținut un discurs ulterior în Londra. Acesta a fost înregistrat și postat mai apoi pe platforma fundației.

Reclamă

Prințesa de Wales a vrut să aducă această campanie de promovare mai aproape de inimile oamenilor. Aceasta și-a surprins mai mulți admiratori din public și a decis să facă fotografii cu cei aflați la eveniment. Kate Middleton a încălcat în acest fel protocolul regal.

Experții regai susțin că membrii familie regale nu ar trebui să-și facă fotografii de tip selfie cu alte persoane. Însă Kate nu a ținut cont de această regulă, după cum relatează publicația People. Prințesa s-a apropiat de un bărbat din public și a făcut o fotografie cu el. Acesta a fost vizibil emoționat și i-a declarat Prințesei că nu știe ce să facă.

Kate Middleton a fost și ea stânjenită de moment, însă a reușit să se mobilizeze rapid și să-l liniștească inclusiv pe bărbatul de lângă ea.

Reclamă

Prințesa de Wales a zâmbit rapid la fotografie. Momentul a ajuns viral pe internet și a fost distribuit pe mai multe platforme din mediul online. Conform publicației People, Kate Middleton a făcut un selfie cu un bărbat din Leeds, un oraș foarte special pentru Prințesa de Wales.

Kate Middleton se implică în proiectele caritabile

Prințesa de Wales face eforturi considerabile pentru proiectul The Royal Foundation Centre for Early Childhood. Soția Prințului William a fost implicată în campania de promovare a proiectelor caritabile desfășurate de fundație.

Nu numai atât, Kate s-a implicat și în câteva proiecte privind conștientizarea importanței sănătății mintale. În perioada pandemiei a desfășurat un proiect fotografic pentru a fi mai aproape de cei care se aflau în izolare.

Soția viitorului rege este îndrăgită de către poporul britanic tocmai datorită acestei implicări de care dă dovadă. Kate și-a dorit în special să ajung în comunitatea din Leeds. Orașul are o semnificație specială pentru ea.

Este locul în care familia sa își are rădăcinile, scriu publicațiile internaționale. Kate Middleton a declarat că are ”o istorie masivă” legată de acest oraș. Prințesa de Wales este determinată să se întoarcă aici și să implementeze mai multe proiecte pentru comunitatea orașului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×