Reclamă

Cate Blanchett a reciclat rochia pe care a purtat-o la Premiile Oscar în 2015. Vedeta a modificat ținuta și a purtat-o la Premiile BAFTA 2023

Cate Blanchett a reciclat rochia pe care a purtat-o la Premiile Oscar în anul 2015. Vedeta a adus ținutei mici modificări și a purtat-o din nou. De data aceasta s-a afișat cu noua sa ținută la Premiile BAFTA 2023. Diva a impresionat publicul larg atunci când și-a făcut apariția pe covorul roșu. 

Publicat: 22 februarie 2023, 12:44

Kate Middleton nu a fost singura prezență de la Premiile BAFTA care și-a reciclat ținuta purtată. Actrița Cate Blanchett a urmat exemplul Prințesei de Wales și a ales să poarte o rochie neagră din catifea pe care a mai îmbrăcat-o la un eveniment la fel de important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cate Blanchett a reciclat rochia pe care a purtat-o la Premiile Oscar în 2015

Cate Blanchett este adepta ținutelor reciclate. Artista nu se ferește să-și păstreze rochiile preferate și să le poarte de mai multe ori. Diva a declarat în mai multe interviuri că încurajează un stil de viață sustenabil, iar puterea exemplului este întotdeauna cea mai mare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cate Blanchett într-o rochie rcicialtă pe covorul roșu la premiile BAFTA 2023
Cate Blanchett a reciclat rochia pe care a purtat-o la Premiile Oscar / Profimedia Images

Actrița internațională și-a făcut apariția la Gala British Academy of Film and Television Award din Londra într-o rochie neagră superbă. Ținuta i-a pus în evidență silueta de invidiat. Fanii acesteia au remarcat imediat faptul că diva a ales să recicleze o ținută mai veche.

Reclamă

Conform publicației People, Cate a purtat aceeași rochie pe care a ales-o și la Premiile Oscar în anul 2015. Trecerea timpului nu a adus nicio schimbare pe trupul vedetei. Rochia neagră i-a venit acesteia la fel de bine. Cate a decis să aducă o mică schimbare ținutei sale.

Dacă la Premiile Oscar a purtat un colier albastru, de data aceasta diva a ales să-și completeze rochia cu un șirag de perle strălucitoare.

Colierul Louis Vuitton a completat perfect imaginea actriței. Diva a adus și un omagiu prin ținuta pe care a purtat-o, iar detaliul nu a scăpat neobservat de fanii acesteia.

Reclamă

Cate Blanchett a adus un omagiu pentru Agenția Națiunilor Unite pentru Refugiați 

Actrița internațională este foarte atentă când vine vorba de nevoile celor din jurul său. De-a lungul timpului s-a implicat într-o mulțime de cauze umanitare și a încercat să sprijine oamenii aflați la nevoie. La Premiile BAFTA 2023, Cate a adus un omagiu pentru Agenția Națiunilor Unite pentru Refugiați.

Rochia pe care a ale să o poarte a fost decorată cu o panglică mică albastră. Această panglică este un simbol al Agenției. Blanchett este ambasador al acesteia și a vrut să fie un exemplu de ”solidaritate și sprijin pentru refugiații și persoanele strămutate din întreaga lume”. 

Acest mic detaliu a făcut ca rochia sa să fie diferită de cea pa care a urtat-o în anul 2015. În anul 2015, Cate a purtat un colier Tiffany & Co. și un clutch mic negru pentru a-și complet aspectul. Acum diva a ales un look minimalist, dar elegant.

Actrița încearcă pe cât posibil să-și recicleze ținutele de gală și să fie cât mai sustenabilă. Nu doar aceasta este un exemplu de urmat.

Kate Middleton a avut o apariție spectaculoasă într-o rochie albă, diafană. Prințesa de Wales și-a reciclat și ea ținuta pe care a purtat-o pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2023

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×