Reclamă

Leni Klum a pozat fără pantaloni pentru o revistă. Fiica lui Heidi Klum este din nou în atenția presei

Leni Klum a pozat fără pantaloni pentru o revistă, iar acest lucru a stârnit o mulțime de controverse. Fiica lui Heidi Klum este din nou în atenția presei. Deși are numai 18 ani, modelul a preluat trend-ul „fără pantaloni” și a oferit din nou subiect de discuție printre fani.

Publicat: 3 martie 2023, 12:08

Leni Klum se adaugă pe lista celebrităților pentru a prelua cel mai recent trend din modă. Fiica în vârstă de 18 ani a lui Heidi Klum a apărut recent pe coperta revistei Flaunt Magazine arătând la fel de uimitoare ca întotdeauna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leni Klum a pozat fără pantaloni pentru o revistă

În timp ce Leni a pozat pentru fotografia de copertă, îmbrăcând o rochie portocalie Michael Kors, ea a pozat și în alte ipostaze, chiar și fără pantaloni și fanii zic că nu i-a dezamăgit deloc.

Într-o fotografie Leni purta un pulover Max Mara și dresuri din plasă care îi scoteau în evidență fizicul tonifiat. Un alt clip a arătat-o purtând un blazer negru cu colanti negri asortați.

Tânărul fotomodel pare să calce pe urmele unor celebrități precum Kendall Jenner, care au pozat fără pantaloni. Chiar și Céline Dion a adoptat acest trend în 2019.

Reclamă

În povestea de copertă a lui Leni, ea a vorbit despre a călca pe urmele mamei ei supermodel și ce a determinat-o să fie atât de pasionată de munca ei.

„Fac ceea ce iubesc, ea face ceea ce iubește”, a spus Leni pentru revista, adăugând: „Avem interese diferite, dar modeling-ul se întâmplă să fie unul dintre lucrurile pe care le avem în comun”.

Reclamă

Ce spune Leni despre relația cu mama sa

„Mergeam tot timpul la serviciul mamei mele. A fost cel mai interesant lucru pentru mine”, și-a amintit ea. „Am urmărit-o cum lucrează și m-am gândit: „Este atât de distractiv, este atât de interesant. Asta vreau să fac”.

Leni s-a apucat devreme de modelling, deși mama ei a rugat-o să mai aștepte până când mai crește. „Simt că la optsprezece ani ești încă destul de tânăr, așa cum sunt eu acum”, a spus ea, adăugând: „Ar fi fost atât de diferit dacă aș fi început mai de tânără”.

„Aș fi regretat că am postat anumite fotografii cu mine. Aș fi spus poate că a fost atât de jenant”, recunoaște ea.

Sunt fani care au declarat că le place să o vadă pe Leni călcând pe urmele mamei ei. Dacă Heidi nu ar fi lăsat-o să fie model, atunci nimeni nu s-ar mai fi bucurat de fotografiile absolut uimitoare de la ședința foto a unui brand de lenjerie intimă a duo-ului mamă-fiică din octombrie 2022.

Heidi Klum a fost intens criticată după apariția acelui shooting foto. Milioane de femei au judecat-o pentru faptul că a ales să pozeze în lenjerie intimă împreună cu adolescenta de doar 18 ani.

Ulterior, Leni a vrut să preia controlul și a participat la un interviu sincer în a mărturisit modul în care s-a simțit la ședință, dar și ulterior.

„Sunt mai mult decât fericită cu modul în care a ieșit campania. Am o mamă grozavă. Consider că pozele arată grozav, iar noi am avut parte de timp de calitate. M-am distrat pe tot parcursul ședinței.”

Mulți dintre cei care au văzut imaginile au fost de părere că imaginile sunt ”ciudate” și ”nepotrivite”. Întrebată ce părere are despre comentariile negative, Leni a răspuns fără ezitare:

”Nu mă uit la aceste comentarii, sincer. Nu vreau să le citesc. Nu am nevoie să-mi concentrez atenția asupra lucrurilor negative. Dacă nu le dau atenție, atunci ele nu sunt acolo pentru mine. Am avut parte de amintiri grozave, o zi minunate, fotografii superbe, alături de persoana pe care o iubesc cel mai mult”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×