Reclamă

Francesca Farago s-a pozat mâncând pizza. Vedeta face milioane de femei geloase cu silueta pe care o are

Francesca Farago s-a pozat mâncând pizza. Vedeta internațională a reușit să facă milioane de femei geloase cu silueta pe care o are. Actrița, în vârstă de 30 de ani, a realizat un pictorial sexy pentru o companie din mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 noiembrie 2023, 7:24

Francesca Farago are peste 6 milioane de urmăritori în mediul online. Aceasta se bucură de un real succes printre femeile din mediul online și reușete să se afirme și datorită carierei sale din televiziune. De data aceasta s-a remarcat cu cea mai recentă campanie pentru care a pozat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francesca Farago s-a pozat mâncând pizza

Modelul internațional a atras toate privirile asupra sa. Francesca a ales să organizeze un shooting foto într-o locație de vis. Diva a apărut într-o rochie alb, decoltată. În mână a ales să țină o cutie de pizza în timp ce a coborât nonșalant treptele grădinii din care a pozat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Francesca Farago într-o rochie albă savurând o felie de pizz
Francesca Farago a optat pentru o rochie albă / Profimedia Images

Ulterior, Vedeta s-a așezat jos și s-a bucurat de câteva felii de pizza. Fotografii nu au ratat nicio ocazie și au pozat-o din toate unghiurile. Decolteul adânc i-a lăsat la vedere bustul generos. Machiajul perfect, dar și coafura au pus-o pe Francesca într-o lumină favorabilă.

Reclamă

În ciuda faptului că a purtat o rochie largă, aceasta are o siluetă de invidiat. Diva postează deseori în mediul online imagini sexy.

Publicația PageSix scrie că personalitatea TV trece printr-o perioadă mai agitată. Aceasta s-ar confrunta cu probleme din cauza relației pe care o are cu logodnicul său. În cel mai recent pictorial, Francesca apare fericită. Fanii au observat și un mic detaliu.

Se pare că Farago a uitat să scoată etichetele de la rochie. Diva nu a părut deloc deranjată de acest mic detaliu și și-a continuat ședința foto.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Francesca Farago

Francesca Farago este influencer și personalitate TV. Vedeta canadiană a devenit cunoscută după ce a apărut în mai multe seriale de televiziune. Aceasta și-a deschis contul de Instagram în anul 2013, iar de atunci apostat constant în mediul online și a ajuns la peste 6 milioane de admiratori.

Diva a absolvit la Carleton University și a primit o diplomă în Drept.

Aceasta spune că a fost întotdeauna pasionată de Facultatea de Drept, motiv pentru care și-a dorit să-și facă studiile în acest domeniu. Francesca este și brand ambasador al unui lanț celebru de make-up din Statele Unite ale Americii. Diva nu a profesat în domeniul pe care l-a studiat, însă a dezvoltat o adevărată pasiune pentru campaniile pe care le desfășoară în mediul online.

Despre viața personală a ales să nu vorbească prea des, scrie publicația PageSix. Aceasta a postat rareori fotografii de familie în mediul online. Însă a vorbit destul de des despre sora sa. În trecut a avut o relație cu Harry Jowsey, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat destul de rapid. În prezent diva este logodită cu Jesse Sullivan și spune că ets emai fericită ca niciodată.

Francesca încearcă să nu atragă foarte mult atenția asupra vieții sale private. Diva își dorește ca oamenii să o aprecieze pentru munca sa din mediul online. O altă personalitate devenită celebră pentru activitatea din online este Chantel Jeffries. Bruneta postează deseori imagini din vacanțele sale pe contul de Instagram.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×