Reclamă

Donna D’Errico a fost pozată pe străzile din Los Angeles. Actrița din Baywatch e complet transformată la 55 de ani

Donna D’Errico a fost pozată pe străzile din Los Angeles. Actrița din Baywatch e complet transformată la vârsta de 55 de ani. Vedeta nu pare să fie dornică să mai pozeze în costume sexy de baie. Paparazzi au încercat să o pozeze din toate unghiurile, dar aceasta s-a ferit de camerele de fotografiat.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 octombrie 2023, 6:59

Donna D'Errico e de nerecunoscut în cele mai recente imagini surprinse de paparazzi. Vedeta a optat pentru un look natural și a ieșit la o plimbare liniștită. Diva este foarte atentă la aspectul său, însă de această dată pare că a fost grăbită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Donna D’Errico a fost pozată pe străzile din Los Angeles

Vedeta din Baywatch a trecut neobservată pe străzile din Los Angeles. Fanii au recunoscut-o cu greu în ținuta ei casual. Donna a fost pozată într-o bluză albă și o pereche de pantaloni roz. Look-ul actriței a fost unul dezordonat și neîngrijit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Donna D'Errico într-o bluză albă și o pereche de pantaloni negri într-o parcare din Los Angeles
Donna D’Errico continuă să arate foarte bine la vârsta de 55 de ani / Profimedia Images

Vedeta a preferat să-și ascundă silueta sexy sub hainele largi. În mână a avut o poșetă neagră, iar fața și-a acoperit-o cu ajutorul ochelarilor. Actrița a ieșit din casă fără să poarte machiaj. Aceasta este una dintre divele care sunt adeptele unui look natural.

Reclamă

Donna nu a vrut să pozeze pentru paparazzi prezenți. Aceasta s-a ferit de camerele acestora. Însă fotografii prezenți au surprins micile imperfecțiuni de pe chipul vedetei. Pare că semnele trecerii timpului și-au lăsat amprenta asupra sa.

Donna a fost atenționată în trecut de fani. Aceștia au sfătuit-o să nu mai pozeze în costume de baie. Fanii actriței au declarat că blonda este „prea bătrână pentru bikini”.

Donna nu a ținut cont de gurile răutăcioșilor și a continuat să posteze imagini sexy pe contul său personal de Instagram. Fosta ei colegă de platou, Pamela Anderson, este și ea adepta unui look sexy, dar natural.

Reclamă

Pamela a fost pozată recent fără machiaj și arată incredibil. Donna își dorește să încurajeze femeile să se iubească indiferent de vârstă.

Ce spune Donna D’Errico despre pictorialele în costume de baie

Donna D’Errico  s-a numărat printre vedetele care au făcut senzație după ce a apărut în seria Baywatch. Alături de Pamela Anderson și multe alte dive, Donna a știut întotdeauna cum să-și pună în valoare frumusețea pentru a-și crește popularitatea.

Blondina a început o carieră ca model și a pozat pentru reviste cunoscute din întreaga lume. Donna și-a continuat activitatea chiar dacă anii au trecut.

Astfel, la 55 de ani nu se sfiește să pozeze sexy în costume de baie. În ciuda faptului că este intens criticată pe conturile de social media, Donna nu pune la suflet comentariile răutăcioase.

„Destul de multe femei s-au plâns de pozele mele, de imaginile în care apar în bikini roșu, alb sau albastru. Aceste femei au crezut că sunt prea bătrână pentru a purta un bikini. Una dintre ele m-a făcut disperată după atenție. Lasă-mă să-ți spun ceva ce te-ar putea surprinde. Pot să port și să fac literalmente orice vreau” a scris vedeta pe conturile sale de social media.

Donna a declarat că nu va renunța la ținutele sale preferate. Vedeta a reușit să primească multe încurajări din partea prietenilor apropiați. Vedeta internațională este de părere că vârsta este doar un număr.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×