Reclamă

Kate Middleton a purtat un compleu făcut în România. Prințesa de Wales a strălucit în timpul unei vizite oficiale la Universitatea Nottingham Trent

Kate Middleton a purtat un compleu făcut în România. Prințesa de Wales a strălucit în timpul vizitei sale oficiale. Aceasta a mers să vadă Universitatea Nottingham Trent. Soția Prințului William și-a amintit cu bucurie de perioada în care era și ea studentă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 octombrie 2023, 11:38

Soția Prințului William a fost întotdeauna un simbol al eleganței și bunului gust. Urmărită de milioane de femei de pretutindeni, Kate știe că pe umerii săi se află multe responsabilități. Aceasta are o adevărată echipă care se asigură că imaginea ei este impecabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a purtat un compleu făcut în România

Ori de cîte ori apare în public, Kate Middleton impresionează cu ținutele sale. Nici de data aceasta nu a făcut excepție de la regulă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton într-un compleu crem făcut în România
Prințesa de Wales a mers în vizită la Nottingham Trent University / Profimedia Images

Prințesa de Wales a mers în vizită la Nottingham Trent University și a fost primită cu brațele calde de către reprezentanții instituții de învățământ. Viitoarea Regină a Marii Britanii a purtat un compleu elegant și simplu. Prințesa a purtat un top și o fustă într-o culoare crem.

Reclamă

Compleul tricotat i-a pus în evidențiat silueta perfectă. La întreaga ținută a ales să asorteze o pereche de pantofi cu tic și o poșetă. Imaginea i-a fost completată de o pereche de cercei cu perle. Soția Prințului William a fost așteptată cu un buchet de flori.

Compleul superb al Prințesei a fost realizat chiar în România. Fusta și bluza au fost concepute într-o fabrică din Piatra Neamț, scriu publicațiile de peste hotare.

Compleul ar fi fost realizat în România pentru un brand accesibil de haine din Franța. Publicația Daily Mail scrie că ținuta Prințesei se ridică la suma totală de 245 de lire sterline. Prințesa de Wales nu a vrut să atragă foarte mult atenția hainelor pe care le poartă, ci asupra problemelor pentru care a vizitat Universitatea.

Reclamă

Prințesa de Wales și-a amintit cu drag de amintirile pe care și le-a făcut în perioada în care era o simplă studentă.

Ce a spus Kate Middleton despre vizita de la Universitatea Nottingham Trent

Kate Middleton a fost invitată pentru a vorbi despre problemele de sănătate mintală. Aceasta își dorește să sprijine cât mai mulți tineri și să-i ajute pentru a depăși orice impediment. Unele dintre cele mai importante proiecte ale soției Prințului William vizează comunitățile de tineri.

Aceasta pune accent pe educația copiilor și dezvoltarea lor cât mai armonioasă. De data aceasta Kate a putut să-și reamintească de perioda în care era studentă. Prințesa a făcut câteva afirmații pentru cei prezenți la Universitate.

„Îmi plăcea foarte mult să-mi petrec timpul în aer liber atunci când eram la Universitate. Sportul era activitatea mea preferată și îmi plăceau mult orele de tenis”.

Kate Middleton și-a întâlnit viitorul soț chiar pe holurile universității pe care a urmat-o. Prințesa de Wales nu a fost însoțită de soțul său de această dată. Cu toate acestea, Prințul William își sprijină soția și urmează să înființeze un centru special de ajutor pentru tinerii care se confruntă cu probleme.

Viitorul Rege al Mari Britanii și soția sa au un program aglomerat în această perioadă. Experții regali susțin că între Kate și William ar fi apărut tensiuni pe fondul alegerii unei școli pentru fiul lor, Prințul George.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×