Reclamă

Prințul William a dezvăluit ce îi gătește Kate Middleton. Cu ce preparate își răsfață soțul Prințesa de Wales

Prințul William a dezvăluit ce îi gătește Kate Middleton. Cu ce preparate își răsfață soțul Prințesa de Wales. În spatele ușilor închise, membrii familiei regale sunt oameni obișnuiți ca și noi.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 octombrie 2023, 6:37

Într-o dezvăluire sinceră, Prințul William a dezvăluit o informație despre viața sa privată de acasă cu soția Prințesa Catherine. Detaliile pe care le-a oferit au intrat rapid în atenția fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a dezvăluit ce îi gătește Kate Middleton

Pentru a marca Ziua Mondială a Sănătății Mintale Prințul și Prințesa de Wales au apărut la programul de televiziune din Marea Britanie „Going Home With Vick și Jordan” de la Radio 1. Acolo, membrii regali au fost întrebați ce vor mânca la cină, când se întorc acasă la Windsor.

  • „Gatesti?” l-a întrebat Kate pe soțul ei.
  • „Nu, cred că probabil va fi un curry în seara asta, nu-i așa?”, a răspuns el.
  • „Deci te uiți la mine?”, a continuat Kate cu zâmbetul pe buze.
  • „Depinde la ce oră ne întoarcem”, a spus William, înainte ca Kate să completeze, „Da, probabil va fi un somon curry sau teriyaki, ceva de genul”.

Gazdele de la Radio 1 Jordan North și Vick Hope i-au întrebat apoi pe cei doi dacă le place curry-ul lor picant sau cel cu un gust puțin mai blând.

„Nu pot consuma prea mult condiment, încep să transpir. Nu este deloc amuzant”, a recunoscut William.

Reclamă

„Pentru că îmi plac condimentele trebuie să gătesc curry-ul și apoi să adaug condimentul, un condiment suplimentar la sfârșit”, a spus Kate.

William a glumit apoi că Kate „trebuie să o ia mai ușor, pentru că altfel va transpira prea mult. Nu este o priveliște frumoasă!”

Care este relația dintre Kate și William atunci când se află în intimitatea casei

Reclamă

Aceasta nu este prima dată când cuplul vorbește despre cum își împart sarcinile acasă în bucătărie.

În 2010, William a dezvăluit pentru U.K. Press Association că, atunci când el și Kate au început să se întâlnească, el încerca să pregătească „cine uimitoare de lux” pentru a o impresiona. Cu toate acestea, situația a stat complet diferit între ei. „Ceea ce se întâmpla era că ardeam ceva, vărsam ceva, lua foc ceva. Ea stătea mereu în spate încercând să ajute și, practic, să preia controlul asupra întregii situații”.

Prințesa Kate și Prințul William sunt împreună din 2001, dar s-au căsătorit în anul 2011 Ei au împreună trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Kate Middleton a mai povestit în trecut că adoră să gătească alături de copii, mai ales atunci când este o aniversare. Prințesa de Wales este cea care pregătește tortul, dar mai face cu cei mici și clătite sau brioșe.

Prințul William este cel care are grijă ca micuții lui să aibă parte și de activități în afara casei. Tot el este cel care le povestește despre bunica lor, Prințesa Diana. Acesta încearcă să-i țină mereu ancorați în realitate și să îi crească cât mai aproape de normalitate. Anul acesta, fiul lui cel mare, Prințul George, a făcut un pas înainte către linia succesiunii la tron. El a fost paj la ceremonia de încoronare a bunicului său, ceea ce i-a adus un plus de responsabilitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×