Reclamă

Michelle Obama a mers în vacanță fără soțul său, Barack Obama. Cum a fost pozată fosta Primă Doamnă a Americii

Michelle Obama a mers în vacanță fără soțul său, Barack Obama. Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii s-a bucurat de compania mai multor prietene. Aceasta s-a relaxat la bordul unui iaht de lux, iar ulterior și-a petrecut câteva zile în Italia.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 octombrie 2023, 6:16

Paparazzi au surprins-o pe Michelle în Europa. La fel ca multe alte vedete de peste ocean, acesta a ales să fugă de agitația din Satele Unite ale Americii și să se relaxeze într-o oază de liniște. Michelle și-a petrecut timpul liber în Italia. În tot acest timp, Barack Obama a rămas singur, în California.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michelle Obama a mers în vacanță fără soțul său, Barack Obama

Imaginile cu Fosta Primă Doamnă a SUA au început să circule rapid în mediul online. Aceasta a fost pozată într-o ținută lejeră, iar mai apoi a fost surprinsă în costum de baie. Sursele internaționale scriu că Michelle este în compania unor prietene apropiate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Michelle Obama în timp ce se află la bordul unui iaht de lux
Michelle Obama s-a distrat la bordul unui iaht de lux / Profimedia Images

Mai mult, publicațiile de peste hotare relatează că aceasta s-ar afla la bordul iahtului deținut de Steven Spielberg. Soția lui Barack Obama s-a bucurat din plin de timpul liber. Aceasta a făcut snorkeling în Portofino, iar mai apoi a încercat să obțină bronzul perfect la bordului iahtnului exclusivist.

Reclamă

Alături de Michelle se află Kate Capshaw și Rita Wilson. Michelle, în vârstă de 59 de ani, a fost pozată fiind zâmbitoare în preajma prietenelor sale dragi. Aceasta nu a părut deloc deranjată de prezența fotografilor. A încercat să se distreze fără să le acorde prea multă atenție.

Potrivit publicațiilor internaționale, iahtul impresionant este evaluat la peste 250 de milioane de dolari și deține mai multe săli de fitness, o sală de cinema, o platformă pentru elicopter și două piscine.

Michelle nu este la prima sa vacanță singură. Întreaga vară s-a relaxat în diferite locații din Europa. Barack a rămas de multe ori singur în Statele Unite ale Americii.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Barack și Michelle Obama

Barack și Michelle Obama trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire. Cei doi soți se află la distanță în această perioadă, însă de-a lungul timpului au fost de nedespărțit.

La începutul lunii iunie au petrecut o vacanță împreună, însă ulterior Barack a fost nevoit să se întoarcă în SUA. Barack și Michelle s-au întâlnit pentru prima dată în anul 1989.

Aceștia lucrau împreună pentru o firmă de avocatură. Căsnicia lor a întâmpinat multe provocări, însă Michelle a știut mereu că Barack este alesul inimii sale.

Cuplul a locuit la Casa Albă din 2009 până în anul 2016. În toată această perioadă au scris împreună mai multe cărți și au reușit să impresioneze o lume întreagă. Anii petrecuți în lumina reflectoarelor nu a schimbat dragostea pe care și-o poartă.

Michelle și Barack s-au căsătorit în anul 1992 și au adus pe lume două fete, Malia și Natasha. Fiicele cuplului au încercat să urmeze pașii părinților în ceea ce privește educația și studiile.

Malia și Natasha locuiesc în prezent împreună, în Los Angeles. Deși la început nu au avut o relație foarte strânsă, cele două surori au învățat să se iubească și să se sprijine. Michelle se poate mândri acum cu o familie frumoasă și unită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Divertisment
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Ce a observat fotbalistul atunci când a atins-o pe Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Fotbalistul și Georgina Rodriguez au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au bucurat de momente de neuitat pe un iaht...
3
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
4
O femeie îmbrăcată într-o fustă de culoare neagră, pe un deal
Horoscop
3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dedicarea e cheia succesului
Ziua de 7 septembrie aduce schimbări pe toate planurile. Din punct de vedere astrologic, acesta este un moment pentru claritate. 3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dacă...
5
Două bucăți de ciocolată neagră umplută cu ciocolată albă amestecată cu fistic și nuci
Rețete
Ciocolată Dubai. Un desert de lux care poate fi preparat și acasă
Rețeta de ciocolată Dubai este cea a unui desert deosebit, inspirat din luxul și opulența orașului Dubai. Este cunoscut pentru combinațiile sale inedite de arome și pentru ingredientele de calitate premium. Această ciocolată conține...
PARTENERI
×