Reclamă

Sasha și Malia Obama fac voluntariat în Hawaii. Fetele lui Barack Obama au împărțit pături și mâncare oamenilor fără adăpost

Sasha și Malia Obama fac voluntariat în Hawaii. Fetele lui Barack Obama au împărțit pături și mâncare celor fără adăpost. Cele două tinere au fost pozate printre oamenii nevoiași, la mai puțin de o jumătate de milă de noua casă de mai multe milioane de dolari din Oahu a tatălui lor.

Publicat: 2 ianuarie 2023, 7:24

Zona în care a fost construit conacul a fost în mod tradițional o zonă în care au trăit în principal hawaienii nativi. Hawaii nu are nicio limită la impozitul pe proprietate. Atunci când casele ca ale lui Barack Obama sunt construite, impozitele caselor din jur cresc. Multe familii locale pur și simplu nu își mai permit să locuiască acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sasha și Malia Obama fac voluntariat în Hawaii

În imaginile obținute de fotografi, Malia, în vârstă de 24 de ani, și Sasha, de 21 de ani, pot fi văzute zâmbind, în timp ce transportau mâncare și pături pentru membrii fără adăpost din comunitatea locală.

Malia poate fi văzută purtând o rochie scurtă albastru deschis cu o pereche de adidași negri. Fiica cea mare a fostului președinte avea două genți atârnate pe umăr și o bandană neagră cu model pe cap.

Sasha părea să fie mai puțin entuziasmată de ziua petrecută printre oamenii fără adăpost, purtând un tricou alb decoltat. Bluza a fost asortată cu o fustă lungă colorată, pantofi sport Air Force și unghii roșii.

Malia este absolventă de Harvard și-și face loc în lumea televiziunii. Sasha este la Universitatea din California de Sud. Surorile au o relație foarte apropiată și locuiesc împreună într-un apartament în Los Angeles.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sasha și Malia Obama, îmbrăcate lejer, în timp ce fac voluntariat în Hawaii
Cele două tinere au fost pozate printre oamenii nevoiași, la mai puțin de o jumătate de milă de noua casă de mai multe milioane de dolari a tatălui lor / Profimedia Images

În 2015, familia Obama a atras controverse când a construit un conac de 8,7 milioane de dolari pe insula Oahu. Decizia a fost luată în ciuda protestelor ecologiștilor și hawaienilor nativi. Chiar dacă lucrările au început în 2015, acestea au fost finalizate abia anul acesta, scrie DailyMail.

Reclamă

Casa de pe malul mării a atras controverse. Pe proprietate a fost găsit un dig despre care ecologiștii cred că contribuie la eroziune.

Familia deține, de asemenea, un conac de dimensiuni similare pe Martha’s Vineyard, în valoare de 11,75 milioane de dolari.

La începutul acestei săptămâni, tatăl fetelor, cel de-al 44-lea președinte al Statelor Unite, a fost fotografiat jucând golf într-o cămașă roz, pantaloni scurți albi și o pereche de ochelari de soare în Oahu. Malia, Sasha și Michelle nu au fost pozate cu el pe poligon.

În timp ce era președinte, Obama s-a bucurat de aproximativ 300 de partide de golf. Acest număr a fost depășit ulterior de succesorul său, Donald Trump.

Ce a postat Barack Obama de Crăciun

În ziua de Crăciun, Obama a postat o fotografie rară cu soția și fiicele sale. El a scris în descriere: „Crăciun fericit tuturor! Una dintre cele mai bune părți ale vacanței este să petrecem timp cu oamenii speciali din viața noastră. Sper să aveți cu toții un Crăciun minunat și vesel”.

Michelle Obama, care își promovează cartea „The Light We Carry”, a vorbit despre petrecerea sărbătorilor în Hawaii în timpul unei apariții la Jimmy Kimmel.

Când Kimmel a întrebat-o pe fosta Primă Doamnă dacă îi plăcea să petreacă timpul în Hawaii, ea a spus: „Uh, uh. De aceea m-am căsătorit cu Barack. Era din Hawaii”, a glumit Michelle, în vârstă de 58 de ani.

Cel de-al 44-lea președinte s-a născut în Honolulu și și-a petrecut cea mai mare parte a adolescenței în capitala statului alături de bunicii materni, Madelyn și Stanley Dunham, pe care i-a numit cu dragoste Toot and Gramps.

Michelle Obama adoră Crăciunul în Hawaii

Michelle și-a amintit cum Barack o invitase să vină în Hawaii și să petreacă Crăciunul cu el și familia lui, după ce „au început oficial să se întâlnească”.

Fosta primă doamnă a Statelor Unite nu mai fusese niciodată în Hawaii. Când a fost invitată s-a gândit că ar fi la fel cu ceea ce văzuse în episoadele The Brady Bunch care au fost filmate pe insula Oahu.

Petrecerea Crăciunului în Hawaii a devenit o tradiție anuală pentru familia Obama. Soții Obama merg acolo de când s-au născut fiicele lor Malia și Sasha. Michelle și-a amintit de asemenea cum copiii ei aveau două Crăciunuri pentru că Moș Crăciun le lăsa cadouri atât în Hawaii, cât și acasă din Chicago.

„Sunt o mamă care adoră Crăciunul. Am făcut totul”, a spus ea. Michelle a mărturisit că își ducea fiicele să-l vadă pe Moș Crăciun la mall-ul Ala Moana din Honolulu: „Este un Moș Crăciun diferit. Este un Moș Crăciun de plajă, nu la fel de dolofan”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×