Reclamă

Naomi Biden și Peter Neal s-au căsătorit. Joe Biden a găzduit nunta nepoatei sale la Casa Albă

Naomi Biden și Peter Neal s-au căsătorit. Ceremonia a fost restrânsă, iar la eveniment au participat doar membrii familiei și prietenii apropiați. Joe Biden a găzduit nunta nepoatei sale la Casa Albă. Naomi și Peter și-au spus jurămintele la mai bine de un an de când s-au logodit.

Publicat: 20 noiembrie 2022, 12:13

Un eveniment de-a dreptul magic pentru familia Biden. Naomi a fost condusă la altar de către tatăl și mama sa. Nunta cuplului a marcat prima sărbătoare de acest gen de la Casa Albă din 2013. A fost a 19-a oară în istoriei când o nuntă a avut loc la Casa Albă. Nepoata președintelui Joe Biden și a primei domane Dr. Jill Biden, a impresionat cu grația pe care a dat dovadă.

Naomi Biden și Peter Neal s-au căsătorit

Naomi Biden și Peter Neal și-au unit destinele la mai bine de un an de când s-au logodit. Nepoata președintelui și-a făcut apariția într-o rochie superbă semnată de Grace Kelly și Ralph Lauren. Nunta a fost una dintre cele mai așteptate și este prima, în aproape un deceniu, care are loc la Casa Albă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Mai mult este pentru prima dată când un nepot al președintelui în funcție se căsătorește la Casa Albă. Un moment magic pentru familia Biden și unul istoric pentru americani. Naomi Biden a fost condusă la altar de către părinții săi.

Reclamă

O sursă apropiată a cuplului a oferit mai multe informații pentru publicația People. Naomi a ales să poarte crini în buchetul său, fiind o tradiție veche în familia sa. Evenimentul a durat o zi întreagă.

La Casa Albă s-a organizat o recepție pentru membrii apropiați ai familiei. Seara a avut loc petrecerea care s-a ținut pentru întreaga familie.

Naomi, în vârstă de 28 de ani, este fiica cea mare a fiului președintelui. Hunter Biden, tatăl miresei, și Kathleen Buhle, mama acesteia, au fost printre invitații de onoare la eveniment. Deși Hunter și Kathleen au divorțat, aceștia nu au fost excluși de mireasă de pe lista sa de invitați.

Reclamă

Paparazzi au încercat să facă fotografii, însă fără prea mult succes. Pe acoperișul clădirii au fost remarcați oameni însărcinați cu securitatea evenimentului.

Cum s-au cunoscut Naomi Biden și Peter Neal

Naomi Biden a fost întotdeauna discretă cu viața sa. Aceasta a studiat dreptul și s-a concentrat asupra carierei sale după terminarea studiilor. Soțul său, Neal, a studiat la rândul său dreptul. Neal, în vârstă de 25 de ani, a fost intern pentru campania prezidențială a lui Hillary Clinton la Casa Albă în timpul președinției lui Barack Obama.

Conform unei surse apropiate familiei, Naomi și Neal locuiesc în prezent la etajul al treilea al reședinței de la Casa Albă. Este același loc pe care Maria Robinson, mama fostei prime doamne Michelle Obama, l-a numit ”acasă” pentru mai bine de opt ani în timpul mandatului ginerelui său.

Cuplul și-a anunțat logodna în luna septembrie a anului 2021 și au confirmat la începutul acestui an faptul că intenționează să se căsătorească la Casa Albă.

Naomi Biden are o relație foarte strânsă cu bunicul său. Joe Biden a încercat întotdeauna să-și țină familia aproape, lucru care s-a observat de-a lungul timpului.

Biden a demonstrat cât de importantă este susținerea familiei chiar și la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Acesta și-a exprimat condoleanțele sincere față de întreaga Familie Regală Britanică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
2
Prăjitura Krem a la Krem decorată cu pudră de cacao, pe un platou negru, cu linguriță
Rețete
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Dacă ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii cu un desert delicios și nu foarte greu de preparat, prăjitura Krem a la Krem îndeplinește cu succes toate condițiile. Tot ce trebuie să faci pentru...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru ți în mână un felinar, o bufniță și un păianjen
Horoscop
Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii
Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii...
5
O femeie care poartă mănuși galbene de cauciuc are în mână un burete galben cu verde și curăță un colț de lângă o fereastră care are mucegai pentru a ilustra cum poți scăpa de mucegaiul din casă
Timp liber
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă aspectul inestetic al petelor de mucegai, acestea sunt și periculoase pentru sănătate. Ți-am pregătit câteva soluții despre cum...
PARTENERI
×