Reclamă

Michelle Obama are un look nou. Soția lui Barack Obama surprinde la 58 de ani

Michelle Obama are un look nou. Soția lui Barack Obama a surprins publicul larg cu apariția pe care a avut-o. Aceasta a participat la o conferință alături de actorul Tyler Perry. Admiratorii -au bucurat să o vadă pe Michelle mai plină de viață ca niciodată.

Publicat: 7 decembrie 2022, 5:29

Michelle Obama surprinde cu un look chic la vârsta de 58 de ani. Aceasta a trecut printr-o transformare incredibilă. Soția fostului președinte american ar fi putut fi confundată cu ușurință cu una dintre fiicele sale. Aceasta a optat pentru p ținută și o coafură modernă și stilată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michelle Obama are un look nou

Michelle Obama a fost întotdeauna un simbol al eleganței. Stilul său vestimentar a fost unul atent ales. Aceasta a preferat întotdeauna ținutele care să denote eleganța și bunul gust. La cea mai recentă apariție publică a optat pentru un look complet diferit.

Vezi mai multe imagini cu Michelle Obama în Galeria Foto!

Ținuta adolescentă i-a făcut pe admiratorii săi să-și pună câteva semne de întrebare. Michelle a ales să poarte un crop top și o jachetă în mai multe culori. La această ținută a asortat o pereche de pantofi eleganți cu toc.

Reclamă

Machiajul a fost unul destul de strident, în timp ce părul a ales să-l prindă într-un coc în vârful capului. Michelle a publicat o serie de imagini pe contul său personal de Instagram. Aceasta le-a mulțumit oamenilor care au fost prezenți la conferința ce a avut loc în Atlanta. Fanii i-au admirat schimbarea îndrăzneață de look.

Cei mai mulți dintre aceștia au complimentat-o în secțiunea de comentarii. Însă Michelle nu a pus niciodată preț pe aspectul său. Deși are o imagine impecabilă, aceasta s-a axat mereu pe lucrurile importante pe care le-a avut de spus.

Soția președintelui Barack Obama a vorbit în trecut despre acest aspect. De altfel, cei doi au participat la dezvelirea portretelor oficiale de la Casa Albă. Imaginile cu portretele au făcut rapid înconjurul lumii.

Reclamă

Ce spune Michelle Obama despre ținutele sale

Michelle Obama are un look nou, iar acest lucru a făcut-o să-și amintească de mai multe remarci din trecut. Soția fostului președinte al Americii spune că a trecut prin multe momente grele din cauza aspectului său.

De multe ori oamenii erau mult mai interesați de felul în care arată, decât de ceea ce are să spună. Acest lucru a făcut-o pe Michelle să preia inițiativa și să vorbească despre problemele actuale ale societății în cartea pe care a lansat-o.  

”Am observat de-a lungul timpului acest aspect. Hainele mele pare că au fost mai interesante pentru ceilalți, decât cea ce aveam de spus. Am observat asta și la o conferință din Londra. Ieșisem de la o conferință.”

”Aveam ochii în lacrimi după discursul pe care l-am susținut. Un reporter m-a întrebat direct cine a creat rochia pe care o purtam. Lucrul acesta m-a pus la pământ.”

”Nu-mi venea să cred. Am încercat mereu să schimb această mentalitate din jurul meu. Însă oamenii sunt mult mai interesați de ceea ce porți, decât de ceea ce ai de spus.”

Michelle a mai declarat că încearcă să se bucure de imaginea pe care și-a creat-o pentru a putea transmite mesaje importante referitoare la umanitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×