Reclamă

Malia Obama a fost fotografiată la un magazin din Los Angeles. Fiica soților Obama a purtat o ținută casual din denim

Malia Obama a fost fotografiată la un magazin din Los Angeles. Aceasta a fost tot timpul în compania unui bărbat. Se pare că acesta îi este prieten și s-au relaxat împreună în zilele de weekend.

Publicat: 23 august 2022, 7:51

Scenarista, care este fiica cea mai mare a fostului președinte Barack Obama și a primei doamne Michelle Obama, era îmbrăcată într-o jachetă din denim, supradimensionată pe care o purta peste un tricou și pantaloni scurți gri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malia Obama a fost fotografiată la un magazin din Los Angeles

Chiar dacă temperaturile sunt încă ridicate, Malia și-a asortat ținuta cu o pereche de cizme UGG, scrie DailyMail. Părul l-a avut strâns într-un coc lejer, iar câteva șuvițe le-a purtat mereu pe față. Fiica soților Obama și-a purtat în mână tot timpul portofelul și cheile, semn că era gata să facă câteva cumpărături serioase.

Nu este clară locația exactă în care se aflau. Cu toate acestea, se știe că Malia locuiește în Brentwood, un cartier bogat din partea de vest a orașului.

Această apariție a tinerei vine la câteva zile după ce DailyMail a dezvăluit identitatea noului său iubit. Se pare că Malia are o relație cu producătorul muzical Dawit Eklund.

Vezi în GALERIA FOTO cu ce este încălțată Malia Obama!

Reclamă
Malia Obama într-o ținută relaxată, în tricou și pantaloni scurți
Malia Obama este de profesie scenarist / Profimedia Images

Dawit este fiul ofițerului pensionar al Departamentului de Stat Jon Eklund, în vârstă de 72 de ani, care a lucrat la mai multe ambasade ale SUA în Africa, și al soției sale etiopiene, Yeshi, în vârstă de 66 de ani.

Recent, Malia a fost pozată și în compania iubitului surorii sale, Sasha. Fiica cea mică a soților Obama se iubește cu Clifton Powell Jr.

Reclamă

Cu ce se ocupă Dawit și cine sunt părinții săi

Este co-fondatorul casei de discuri 1432 R din Washington, D.C., specializată în muzică etiopiană. Poate, deloc surprinzător, el este și democrat înregistrat. Un articol din Washington Post din 2016 spunea: „Muzica lor reunește perfect muzică house, o atmosferă electronică și, poate cel mai important, muzica populară etiopiană”.

Dawit, care este unul dintre cei patru copii ai cuplului, a fost educat la International Community School din capitala Etiopiei, Addis Abeba,. El a urmat Universitatea George Washington, unde a studiat Dezvoltarea Internațională în Africa.

Tatăl său, Jon, a fost puternic implicat în a ajuta criza refugiaților cauzată de războiul din Sudan la începutul anilor 2000. Atunci, sute de mii de oameni au fugit în Etiopia pentru a-și salva viața.

Mama lui Dawit, Yeshi, provine dintr-o familie de oameni de afaceri din Etiopia. Sora sa Sara Eklund a fost prezentată într-un articol Vogue din 2019 pentru introducerea cupelor menstruale în Etiopia. De la pensionare, John și Yeshi s-au stabilit în Abidjan, capitala națiunii vest-africane Côte d’Ivoire. Cu toate acestea, ei au și o casă în Chantilly, Virginia, o suburbie a Washingtonului, D.C.

Cum s-au cunoscut Malia și Dawit

Malia și Dawit au fost văzuți vizitând împreună Muzeul de Artă din Los Angeles, pe 4 august, a treia oară când au fost văzuți împreună în decursul a nouă zile.

Au fost fotografiați pentru prima dată luând un prânz la pachet pe 26 iulie. Apoi, din nou când au mers împreună la o plimbare obișnuită pe data de 2 august.

DailyMail.com a fost, de asemenea, primul care a dezvăluit identitatea primului iubit al Maliei, Rory Farquharson. Cu acesta, fiica soților Obama s-a întâlnit în timpul facultății.

Malia s-a mutat la Los Angeles anul trecut după ce a absolvit Universitatea Harvard pentru a urma o carieră ca scenarist. În prezent lucrează ca scenarist la viitoarea emisiune Amazon a lui Donald Glover. În martie, Donald a dezvăluit că i-a oferit tinerei primul ei loc de muncă ca scriitor în noul său serial. El a numit-o atunci „uimitor de talentată” și „cu adevărat concentrată”.

„Este o persoană uimitor de talentată”, a declarat Donald, în vârstă de 38 de ani, cunoscut și sub numele său de scenă Childish Gambino, la Vanity Fair la acea vreme. „Este foarte concentrată și lucrează foarte mult”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×