Reclamă

Apariția lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021. Cum a apărut fosta Primă Doamnă a Statelor Unite

Apariția lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021 ține primele pagini ale publicațiilor din întreaga lume. Aceasta este recunoscută pentru acțiunile ei de voluntariat în scopuri caritabile. Poziția pe care a avut-o la Casa Albă nu poate fi însă trecută cu vederea.

Publicat: 13 mai 2021, 7:23

Michelle Obama i-a uimit pe toți cu apariția sa la BRIT Awards 2021. Intervenția ei prin apel video nu a făcut decât să întărească și mai mult ideea că fosta doamnă a Statelor Unite rămâne implicată în cele mai importante evenimente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apariția lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021

Soția lui Barack Obama, în vârstă de 57 de ani, a intervenit prin apel video pentru a-l prezenta pe The Weekend, pe numele său real, Abel Makkonen Tesfaye.

Artistul a câștigat în acest an premiul Cel mai bun artist solo internaţional. Afișată pe un ecran din O2 Arena din Londra, Michelle a spus publicului și telespectatorilor de acasă: „El, Abel, a a avut un impact major nu doar pe scenă, ci și în căștile noastre”.

Declarația lui Michelle Obama la Brit Awards 2021

Pe rețelele de socializare, fanii au spus că sunt uimiți de rolul pe care Michelle Obama l-a avut în cadrul ceremoniei. Apariția ei a fost intens lăudată. Fiecare a spus că Michelle Obama este o femeie care va rămâne în istoria lumii prin ceea ce face ea și nu pentru că soțul ei a fost Președintele Statelor Unite.

Reclamă

De asemenea, el a donat milioane de dolari pentru vacinarea Covid-19, dar și pentru Black Lives Matter. El a ajutat și la aprovizionarea cu alimente în campaniile pentru Etiopia. The Weekend a finanțat mai multe proiecte dezvoltate pentru supraviețuitorii exploziei din Liban. Într-un an atât de dur, el a fost luminița de la capătul tunelului. Ne-a și dat tuturor un motiv să dansăm. Sunt mândră să anunț că câștigătorul artistului solo masculin internațional este The Weeknd.

– Michelle Obama

Pe scena Brit Awards, The Weekend a oferit o interpretare de senzație a single-ului Save Your Tears. Pentru că evenimentul a fost înregistrat, The Weekend nu și-a putut primi premiul personal. Prin intermediul unui mesaj video, aceasta a spus că gândului lui este mereu la oamenii din Etiopia. Artistul i-a îndemnat pe toți cei care îl urmăresc să ajute ori de câte ori au ocazia, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Michelle Obama a îndemnat la iertare și în subiectul interviului Ducilor de Sussex pentru Oprah. Aceasta este cea mai clară dovadă a personalității puternice pe care o are soția lui Barack Obama o are.

Cum s-a desfășurat Brit Awards 2021

Într-o explozie de culoare și optimism, BRIT Awards 2021 a sărbătorit realizările artiștilor britanici și internaționali din ultimele 18 luni. Apariția surpriză a lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021, nu avea cum să nu fie subiect de presă.

Dua Lipa este cea care a obținut premiul pentru cea mai bună artistă solo, dar și pentru cel mai bun album. Bilie Eilish a fost desemnată cea mai bună artistă internațională. Pe scena evenimentului, Dua Lipa a cerut prim-ministrului Boris Johnson să crească salariile lucrătorilor din domeniul medical.

Evenimentul BRIT Awards a fost primul dintre evenimentele test făcute de Guvernul Britanic. La gală au participat peste 4000 de oameni, nu a fost impusă distanțarea și nici obligativitatea purtării măștii.

Gazda evenimentului a fost Jack Whitehall, care a prezentat a patra oară consecutiv ceremonia. La fel ca artiștii prezenți, și acesta a mulțumit lucrătorilor din domeniile esențiale pentru eforturilor lor în lupta cu pandemia: „Nu vom putea niciodată să vă mulțumim îndeajuns”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×