Reclamă

Apariția lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021. Cum a apărut fosta Primă Doamnă a Statelor Unite

Apariția lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021 ține primele pagini ale publicațiilor din întreaga lume. Aceasta este recunoscută pentru acțiunile ei de voluntariat în scopuri caritabile. Poziția pe care a avut-o la Casa Albă nu poate fi însă trecută cu vederea.

Publicat: 13 mai 2021, 7:23

Michelle Obama i-a uimit pe toți cu apariția sa la BRIT Awards 2021. Intervenția ei prin apel video nu a făcut decât să întărească și mai mult ideea că fosta doamnă a Statelor Unite rămâne implicată în cele mai importante evenimente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apariția lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021

Soția lui Barack Obama, în vârstă de 57 de ani, a intervenit prin apel video pentru a-l prezenta pe The Weekend, pe numele său real, Abel Makkonen Tesfaye.

Artistul a câștigat în acest an premiul Cel mai bun artist solo internaţional. Afișată pe un ecran din O2 Arena din Londra, Michelle a spus publicului și telespectatorilor de acasă: „El, Abel, a a avut un impact major nu doar pe scenă, ci și în căștile noastre”.

Declarația lui Michelle Obama la Brit Awards 2021

Pe rețelele de socializare, fanii au spus că sunt uimiți de rolul pe care Michelle Obama l-a avut în cadrul ceremoniei. Apariția ei a fost intens lăudată. Fiecare a spus că Michelle Obama este o femeie care va rămâne în istoria lumii prin ceea ce face ea și nu pentru că soțul ei a fost Președintele Statelor Unite.

Reclamă

De asemenea, el a donat milioane de dolari pentru vacinarea Covid-19, dar și pentru Black Lives Matter. El a ajutat și la aprovizionarea cu alimente în campaniile pentru Etiopia. The Weekend a finanțat mai multe proiecte dezvoltate pentru supraviețuitorii exploziei din Liban. Într-un an atât de dur, el a fost luminița de la capătul tunelului. Ne-a și dat tuturor un motiv să dansăm. Sunt mândră să anunț că câștigătorul artistului solo masculin internațional este The Weeknd.

– Michelle Obama

Pe scena Brit Awards, The Weekend a oferit o interpretare de senzație a single-ului Save Your Tears. Pentru că evenimentul a fost înregistrat, The Weekend nu și-a putut primi premiul personal. Prin intermediul unui mesaj video, aceasta a spus că gândului lui este mereu la oamenii din Etiopia. Artistul i-a îndemnat pe toți cei care îl urmăresc să ajute ori de câte ori au ocazia, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Michelle Obama a îndemnat la iertare și în subiectul interviului Ducilor de Sussex pentru Oprah. Aceasta este cea mai clară dovadă a personalității puternice pe care o are soția lui Barack Obama o are.

Cum s-a desfășurat Brit Awards 2021

Într-o explozie de culoare și optimism, BRIT Awards 2021 a sărbătorit realizările artiștilor britanici și internaționali din ultimele 18 luni. Apariția surpriză a lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021, nu avea cum să nu fie subiect de presă.

Dua Lipa este cea care a obținut premiul pentru cea mai bună artistă solo, dar și pentru cel mai bun album. Bilie Eilish a fost desemnată cea mai bună artistă internațională. Pe scena evenimentului, Dua Lipa a cerut prim-ministrului Boris Johnson să crească salariile lucrătorilor din domeniul medical.

Evenimentul BRIT Awards a fost primul dintre evenimentele test făcute de Guvernul Britanic. La gală au participat peste 4000 de oameni, nu a fost impusă distanțarea și nici obligativitatea purtării măștii.

Gazda evenimentului a fost Jack Whitehall, care a prezentat a patra oară consecutiv ceremonia. La fel ca artiștii prezenți, și acesta a mulțumit lucrătorilor din domeniile esențiale pentru eforturilor lor în lupta cu pandemia: „Nu vom putea niciodată să vă mulțumim îndeajuns”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă o rochie mulată și reprezintă una dintre cele trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024 . Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Există trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme financiare. Zodiile trebuie să fie foarte atente la deciziile pe care le iau în această perioadă...
2
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
3
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
4
Rita Ora surprinsă în timp ce se urcă într-o mașină
Divertisment
A vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a fost la un pas de un accident vestimentar
Ea este vedeta care a vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns să fie ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a ajuns la un pas de un accident vestimentar atunci când...
5
Un bărbat cu aripi de înger care ține în brațe o femeie frumoasă
Horoscop
Zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Nativii care iartă cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Acești nativi iartă cu ușurință și nu se gândesc la consecințele pe care le...
PARTENERI
×