Reclamă

Apariția lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021. Cum a apărut fosta Primă Doamnă a Statelor Unite

Apariția lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021 ține primele pagini ale publicațiilor din întreaga lume. Aceasta este recunoscută pentru acțiunile ei de voluntariat în scopuri caritabile. Poziția pe care a avut-o la Casa Albă nu poate fi însă trecută cu vederea.

Publicat: 13 mai 2021, 7:23

Michelle Obama i-a uimit pe toți cu apariția sa la BRIT Awards 2021. Intervenția ei prin apel video nu a făcut decât să întărească și mai mult ideea că fosta doamnă a Statelor Unite rămâne implicată în cele mai importante evenimente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apariția lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021

Soția lui Barack Obama, în vârstă de 57 de ani, a intervenit prin apel video pentru a-l prezenta pe The Weekend, pe numele său real, Abel Makkonen Tesfaye.

Artistul a câștigat în acest an premiul Cel mai bun artist solo internaţional. Afișată pe un ecran din O2 Arena din Londra, Michelle a spus publicului și telespectatorilor de acasă: „El, Abel, a a avut un impact major nu doar pe scenă, ci și în căștile noastre”.

Declarația lui Michelle Obama la Brit Awards 2021

Pe rețelele de socializare, fanii au spus că sunt uimiți de rolul pe care Michelle Obama l-a avut în cadrul ceremoniei. Apariția ei a fost intens lăudată. Fiecare a spus că Michelle Obama este o femeie care va rămâne în istoria lumii prin ceea ce face ea și nu pentru că soțul ei a fost Președintele Statelor Unite.

Reclamă

De asemenea, el a donat milioane de dolari pentru vacinarea Covid-19, dar și pentru Black Lives Matter. El a ajutat și la aprovizionarea cu alimente în campaniile pentru Etiopia. The Weekend a finanțat mai multe proiecte dezvoltate pentru supraviețuitorii exploziei din Liban. Într-un an atât de dur, el a fost luminița de la capătul tunelului. Ne-a și dat tuturor un motiv să dansăm. Sunt mândră să anunț că câștigătorul artistului solo masculin internațional este The Weeknd.

– Michelle Obama

Pe scena Brit Awards, The Weekend a oferit o interpretare de senzație a single-ului Save Your Tears. Pentru că evenimentul a fost înregistrat, The Weekend nu și-a putut primi premiul personal. Prin intermediul unui mesaj video, aceasta a spus că gândului lui este mereu la oamenii din Etiopia. Artistul i-a îndemnat pe toți cei care îl urmăresc să ajute ori de câte ori au ocazia, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Michelle Obama a îndemnat la iertare și în subiectul interviului Ducilor de Sussex pentru Oprah. Aceasta este cea mai clară dovadă a personalității puternice pe care o are soția lui Barack Obama o are.

Cum s-a desfășurat Brit Awards 2021

Într-o explozie de culoare și optimism, BRIT Awards 2021 a sărbătorit realizările artiștilor britanici și internaționali din ultimele 18 luni. Apariția surpriză a lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021, nu avea cum să nu fie subiect de presă.

Dua Lipa este cea care a obținut premiul pentru cea mai bună artistă solo, dar și pentru cel mai bun album. Bilie Eilish a fost desemnată cea mai bună artistă internațională. Pe scena evenimentului, Dua Lipa a cerut prim-ministrului Boris Johnson să crească salariile lucrătorilor din domeniul medical.

Evenimentul BRIT Awards a fost primul dintre evenimentele test făcute de Guvernul Britanic. La gală au participat peste 4000 de oameni, nu a fost impusă distanțarea și nici obligativitatea purtării măștii.

Gazda evenimentului a fost Jack Whitehall, care a prezentat a patra oară consecutiv ceremonia. La fel ca artiștii prezenți, și acesta a mulțumit lucrătorilor din domeniile esențiale pentru eforturilor lor în lupta cu pandemia: „Nu vom putea niciodată să vă mulțumim îndeajuns”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×