Apariția lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021. Cum a apărut fosta Primă Doamnă a Statelor Unite

Apariția lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021 ține primele pagini ale publicațiilor din întreaga lume. Aceasta este recunoscută pentru acțiunile ei de voluntariat în scopuri caritabile. Poziția pe care a avut-o la Casa Albă nu poate fi însă trecută cu vederea.

Publicat: 13 mai 2021, 7:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:23

Michelle Obama i-a uimit pe toți cu apariția sa la BRIT Awards 2021. Intervenția ei prin apel video nu a făcut decât să întărească și mai mult ideea că fosta doamnă a Statelor Unite rămâne implicată în cele mai importante evenimente.

Apariția lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021

Soția lui Barack Obama, în vârstă de 57 de ani, a intervenit prin apel video pentru a-l prezenta pe The Weekend, pe numele său real, Abel Makkonen Tesfaye.

Artistul a câștigat în acest an premiul Cel mai bun artist solo internaţional. Afișată pe un ecran din O2 Arena din Londra, Michelle a spus publicului și telespectatorilor de acasă: „El, Abel, a a avut un impact major nu doar pe scenă, ci și în căștile noastre”.

Declarația lui Michelle Obama la Brit Awards 2021

Pe rețelele de socializare, fanii au spus că sunt uimiți de rolul pe care Michelle Obama l-a avut în cadrul ceremoniei. Apariția ei a fost intens lăudată. Fiecare a spus că Michelle Obama este o femeie care va rămâne în istoria lumii prin ceea ce face ea și nu pentru că soțul ei a fost Președintele Statelor Unite.

De asemenea, el a donat milioane de dolari pentru vacinarea Covid-19, dar și pentru Black Lives Matter. El a ajutat și la aprovizionarea cu alimente în campaniile pentru Etiopia. The Weekend a finanțat mai multe proiecte dezvoltate pentru supraviețuitorii exploziei din Liban. Într-un an atât de dur, el a fost luminița de la capătul tunelului. Ne-a și dat tuturor un motiv să dansăm. Sunt mândră să anunț că câștigătorul artistului solo masculin internațional este The Weeknd.

– Michelle Obama

Pe scena Brit Awards, The Weekend a oferit o interpretare de senzație a single-ului Save Your Tears. Pentru că evenimentul a fost înregistrat, The Weekend nu și-a putut primi premiul personal. Prin intermediul unui mesaj video, aceasta a spus că gândului lui este mereu la oamenii din Etiopia. Artistul i-a îndemnat pe toți cei care îl urmăresc să ajute ori de câte ori au ocazia, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Michelle Obama a îndemnat la iertare și în subiectul interviului Ducilor de Sussex pentru Oprah. Aceasta este cea mai clară dovadă a personalității puternice pe care o are soția lui Barack Obama o are.

Cum s-a desfășurat Brit Awards 2021

Într-o explozie de culoare și optimism, BRIT Awards 2021 a sărbătorit realizările artiștilor britanici și internaționali din ultimele 18 luni. Apariția surpriză a lui Michelle Obama la BRIT Awards 2021, nu avea cum să nu fie subiect de presă.

Dua Lipa este cea care a obținut premiul pentru cea mai bună artistă solo, dar și pentru cel mai bun album. Bilie Eilish a fost desemnată cea mai bună artistă internațională. Pe scena evenimentului, Dua Lipa a cerut prim-ministrului Boris Johnson să crească salariile lucrătorilor din domeniul medical.

Evenimentul BRIT Awards a fost primul dintre evenimentele test făcute de Guvernul Britanic. La gală au participat peste 4000 de oameni, nu a fost impusă distanțarea și nici obligativitatea purtării măștii.

Gazda evenimentului a fost Jack Whitehall, care a prezentat a patra oară consecutiv ceremonia. La fel ca artiștii prezenți, și acesta a mulțumit lucrătorilor din domeniile esențiale pentru eforturilor lor în lupta cu pandemia: „Nu vom putea niciodată să vă mulțumim îndeajuns”.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer LOpez, într-o emisiune televizată / Getty Images
Divertisment
Jennifer Lopez, surprinsă într-o ținută lejeră, la cumpărături. Ce a purtat vedeta care nu își arată vârsta
Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ținută lejeră, în timpul unei ieșiri la cumpărături, în Beverly Hills, alături de fiica ei de 13 ani, Emme. Cântăreața și actrița, în vârstă de 51 de ani,...
2
Madison LeCroy, fotografiată în timp ce se afla prin Zoom, la o emisiune tv
Divertisment
Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben Affleck. Ce a spus frumoasa blondină
Despre frumoasa blondină s-a scris mult în ultimul timp. Chiar dacă a oferit doar scurte declarații despre relația ei cu Alex Rodriguez, recent Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben...
3
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la filmările unui videoclip, în 2002, în timp ce se țin de mână
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Imaginile care confirmă povestea lor de dragoste
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Cei doi nu și-au confirmat încă relația în mod oficial. Acest gest tandru face însă mai mult decât o mie de cuvinte. Povestea lor de...
4
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
5
Beyonce și Jay-Z, apropiați, la un eveniment NBA
Divertisment
Beyonce a strălucit alături de Jay-Z. Cum s-a îmbrăcat artista pentru un eveniment sportiv
Beyonce și Jay-Z formează unul dintre cele mai sudate cupluri de celebrități. Cei doi au rar apariții în public și preferă să-și trăiască viața de cuplu departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, cei...
PARTENERI
×